15 mai 2017

Actualizare firmware C pentru Nikon D5500 la versiunea 1.02

Nikon a anuntat actualizarea firmware-ului "C" al aparatului foto DSLR Nikon D5500 la versiunea 1.02. Iata modificarile aduse: 

 

Acest serviciu furnizeaza un software care poate fi folosit pentru a actualiza firmware-ul „C” al aparatului foto Nikon D5500 la versiunea 1.02. Inainte de a continua, selectati Versiune firmware in fila MENIU SETARE a aparatului foto si verificati versiunea firmware-ului aparatului foto. Nu va fi nevoie sa descarcati sau sa instalati aceasta actualizare daca firmware-ul precizat mai sus este instalat deja.  

 

Modificarile din versiunea firmware „C” 1.02 fata de versiunea 1.01

 

• Au fost rezolvate urmatoarele probleme:

- Aparatul foto nu mai raspundea daca selectorul multiplu era apasat dreapta cu Adaugare elemente > MENIU SETARE PERSONALIZ. > c Blocare AE/cronometre selectat in MENIUL MEU.
- Uneori, declansatorul nu se declansa ca raspuns la comenzile de declansare la atingere a vizualizarii in timp real daca era utilizata focalizarea automata cu o unitate blit SB-800 atasata.
- Expunerea optima nu era obtinuta uneori in fotografiile realizate in timpul vizualizarii in timp real cu obiective care accepta atat focalizarea automata, cat si controlul electronic al diafragmei (obiective tip E).
- Daca examinarea imaginii era activata in timpul fotografierii prin vizor, aparatul foto afisa uneori informatiile despre fotografiere in locul celei mai recente fotografii cand utilizatorul isi lua ochiul de la vizor dupa fotografiere.
- Uneori, aparatul foto nu reusea sa stocheze optiunea selectata pentru a Focalizare automata > a3 Disp. ilum. asist. AF incorp. din MENIU SETARE PERSONALIZ. dupa ce selectorul de moduri era rotit la o alta setare.

 

Nota
Odata instalat acest firmware, editia pentru Windows a Camera Control Pro 2 versiunile 2.22.0 sau anterioare nu vor mai putea detecta aparatul foto. Faceti upgrade la versiunea 2.23.0 sau mai recenta.

 

 

Modificari fata de versiunile anterioare

 

Modificarile din versiunea firmware „C” 1.01 fata de versiunea 1.00

• Acum sunt acceptate si obiectivele AF-P DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR si AF-P DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G. Reducerea vibratiilor poate fi activata sau dezactivata folosind noua optiune VR optic pentru fotografii din MENIU FOTOGRAFIERE, care este afisata atunci cand este atasat un obiectiv AF-P DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR. Acum MENIU SETARE PERSONALIZ. contine o optiune a5 Inel focalizare manuala in mod AF care poate fi activata sau dezactivata atunci cand este atasat un obiectiv AF-P DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR sau AF-P DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G.
• Au fost rezolvate urmatoarele probleme:

- Aparea zgomot la intervale de patru secunde in iesirea audio catre dispozitivele de inregistrare externe conectate prin intermediul HDMI in vizualizarea in timp real film.
- Alegerea valorilor negative pentru Compensare expunere in afisajul MENIU RETUSARE > Procesare NEF (RAW) nu avea efectul dorit.
- Selectarea ON pentru Uniformizare expunere in timpul fotografierii cu temporizator de interval facea ca toate fotografiile realizate dupa prima sa fie supraexpuse.

 

Nota
Odata instalat acest firmware, editia pentru Windows a Camera Control Pro 2 versiunile 2.22.0 sau anterioare nu vor mai putea detecta aparatul foto. Faceti upgrade la versiunea 2.23.0 sau mai recenta.

 

 

Vizualizarea versiunii firmware a aparatului foto

  1. Porniti aparatul foto.
  2. Apasati butonul MENU al aparatului foto si selectati Versiune firmware din MENIU SETARE pentru a afisa versiunea firmware a aparatului foto.
  3. Verificati versiunea firmware a aparatului foto.
  4. Opriti aparatul foto.

 

 

 

Descarcare firmware "C" versiunea 1.02 pentru Nikon D5500.

 

dslr, firmware, actualizare, nikon, d5500, 1.02Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 20 septembrie 2022: SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 3.00 pentru emblematicul sau aparat foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru, Nikon Z 9.   Noul upgrade...
citeste tot
Vara-i in toi si eu ma bucur din plin de natura cu aparatul foto la ochi. Iubesc faptul ca serile-s lungi si am timp mai mult pentru fotografie. Desi am avut multe momente faine traite vara asta in natura, pana acum cel care mi-a ramas cel mai adanc...
citeste tot
Bucuresti, 06 iulie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 2.10 pentru cel mai avansat aparat foto mirrorless FX din gama sa, Nikon Z 9.   Versiunea 2.10 va imbunatati...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.