NPS Service Nikon

Newsletter

 


Generalități


Prezenta Politică de confidențialitate oferă informații despre colectarea, utilizarea și dezvăluirea către terți a datelor cu caracter personal de SKIN MEDIA S.R.L., societate legal infiinţată şi funcţionând în conformitate cu legile din România, cu sediul în Str. Ocna Sibiului, nr. 46-68, sector 1, Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/8241/2000, Cod Unic de înregistrare 13348504 (denumită în continuare ”Skin Media”). Utilizarea website-ului nostru http://www.nikonisti.ro împreună cu toate subdomeniile acestuia (”Site”) reprezintă acceptul și consimțământul dumneavoastră în ceea ce privește practicile stipulate în prezenta Politică de confidențialitate.

Skin Media acordă o importanță deosebită securității informațiilor dumneavoastră. Protecția datelor dvs. cu caracter personal (denumite în continuare ”Date”) este foarte importantă, astfel că protecția datelor și a confidențialității reprezintă o prioritate pentru noi. Procesarea Datelor de către Skin Media se realizează în acord cu prevederile Regulamentului UE nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, precum şi a legislatiei naţionale aplicabile.

Aceasta Politică se va citi împreună cu Termeni și condiții și Politica utilizare cookie-uri.

Colectarea și utilizarea datelor


Puteți utiliza Site-ul nostru fără să dezvăluiți datele dvs. cu caracter personal. Cu toate acestea, în cazul în care doriți să va inregistrati produsele Nikon, sa accesati comunitatea Nikon, sa beneficiate de ofertele de work-shopuri si resurse oferite prin intermediul Site-ului, sau pentru a participa la concursuri Nikon, să primiţi newsletter-ele noastre sau să ne contactați din orice motiv, va trebui să ne furnizați datele personale în timpul procesului de înregistrare a solicitarilor dumneavoastra. Acestea sunt: nume şi prenume, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa, data nasterii (in cazurile in care Skin Media are aceasta obligatie legala, cum ar fi in situatia participarii la concursuri si tombole si acordarea de premii), după caz, dacă astfel de date sunt necesare pentru (denumite în continuare ”Scopurile Prelucrării”):  

i. atunci când prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract, sau pentru efectuarea demersurilor, la cererea persoanei vizate, înainte de încheierea unui contract:
 • (a) crearea unui cont de utilizator pe website-ului nostru http://www.nikonisti.ro;
 • (b) participarea la concursurile organizate prin intermediul website-ului nostru http://www.nikonisti.ro;
 • (c) accesarea materialelor disponibile pe website-ului nostru http://www.nikonisti.ro în secţiunea “Centrul de instruire”
 • (d) expunerea fotografiilor dvs. pe website-ului nostru http://www.nikonisti.ro în secţiunea “Galerie Foto”
 • (e) în general, pentru gestionarea relațiilor cu dvs. (sau compania pe care o reprezentaţi), pentru a răspunde solicitărilor dvs. şi pentru furnizarea oricăror servicii aferente contului dvs. de utilizator creat pe website-ului nostru http://www.nikonisti.ro

ii. în cazul în care v-ati exprimat consimţamantul expres pentru prelucrare:
 • (f) putem utiliza informațiile dvs. pentru a vă contacta, dacă avem consimțământul dvs. în acest sens, atunci când este cazul, în legătură cu noi oferte sau servicii și oferte speciale care credem că sunt de interes pentru dvs. sau pentru a vă trimite comunicări de marketing sau newslettere; putem analiza profilul dvs. de client și preferințele dvs. și efectua campanii de marketing prin instrumente automatizate, vă putem contacta prin e-mail, în funcţie de opţiunea exprimată la momentul la care v-ati creat contul de utilizator sau functie de modificarea optiunilor pe parcurs.
 • (g) putem utiliza informatiile dumneavoastra pentru generarea notificărilor prin Browser WebPush, setare care permite Site-ului să notifice utilizatorilor mesaje noi sau conţinut actualizat, cât timp Browser-ul de navigare pe internet este deschis şi au fost acordate permisiunile specifice (puteţi permite sau dezactiva cu ușurință notificările și puteţi controla modul în care apar aceste notificări);

iii. atunci când prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime ale Skin Media:
 • (h) este posibil să colectăm informații prin intermediul cookie-urilor pentru a vă oferi servicii de calitate și pentru a îmbunătăți experiența de navigare, în special pentru a vă stoca preferințele și parametrii în vederea economisirii timpului, pentru activarea autentificării, pentru combaterea fraudei și analiza performanțelor site-ului și serviciilor noastre. Aceste informații ne ajută să îmbunătățim site-urile web și aplicațiile noastre și să înțelegem mai bine ce produse și servicii preferați.
 • (i) efectuarea studiilor şi prospectărilor de piaţă, inclusiv prin realizarea de sondaje privind gradul de satisfacție a clienților cu privire la produsele şi serviciile Skin Media;

iv. atunci când prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei obligaţii legale revenind Skin Media potrivit reglementărilor aplicabile:
 • (j) utilizăm informațiile personale pentru a menține o evidență a activităților comerciale în scopuri legale, administrative și de audit, inclusiv întocmirea documentelor financiar contabile şi efectuarea raportărilor către autorităţile fiscale sau către orice organisme competente potrivit legii.

Orice date cu caracter personal comunicate vor fi prelucrate de către Skin Media, în calitate de operator în sensul Regulamentului general privind protecția datelor (Regulamentul (EU) nr. 2016/679), legislației române privind protecția datelor și a altor regulamente aplicabile. Datele dvs. vor fi utilizate exclusiv în Scopurile Prelucrării pentru care au fost colectate inițial. Datele pot fi prelucrate pentru un scop legitim, altul decât Scopurile Prelucrării doar în măsura în care acest scop este similar Scopurilor Prelucrării. În cazul în care se dorește prelucrarea datelor în alt scop decât Scopurile Prelucrării în conformitate cu prezenta Politică de confidențialitate, vă vom oferi, înainte de orice prelucrare, informațiile detaliate relevante privind prelucrarea avută în vedere.

Aveți obligația de a furniza Skin Media date corecte și complete. Nerespectarea acestei obligații constituie o încălcare a prezentei Politici de confidențialitate care va determina, cu efect imediat, închiderea contului de utilizator. De asemenea, sunteți de acord să actualizați datele și să vă asigurați că acestea sunt corecte și complete.

Ca principiu general, oferirea consimțământului și furnizarea datelor cu caracter personal pentru prelucrarea bazată pe consimțământul persoanelor vizate este în totalitate voluntară; nu există efecte negative pentru dvs. în cazul în care alegeți să nu oferiți consimțământul sau să furnizați date cu caracter personal. Există cazuri în care Skin Media nu poate lua măsuri fără anumite date cu caracter personal, de exemplu deoarece aceste date cu caracter personal sunt necesare pentru a vă procesa solicitările sau pentru a vă oferi acces la un newsletter. În aceste cazuri, din păcate, nu va fi posibil ca Skin Media să vă ofere ceea ce solicitați fără furnizarea datelor cu caracter personal relevante.

Vă rugăm să consultați secțiunile imediat următoare pentru detalii privind scopurile prelucrării datelor și temeiurile legale ale unei astfel de prelucrări.

Înregistrarea unui cont de utilizator


Vă oferim posibilitatea creării unui cont, prin utilizarea, cu rol de identificare, a numelui si prenumelui, adresei de e-mail, și a unei parole, pentru a avea posibilitatea să vă înregistraţi produsele Nikon, să accesaţi comunitatea Nikon (inclusiv prin intermediul forumului dedicat), să beneficiaţi de ofertele de work-shopuri şi resurse oferite de Nikon, să participaţi la concursurile Nikon, sau să puteţi încarca materiale si fotografii în secţiunea “Galerie Foto”. Dincolo de simpla furnizare a accesului la serviciile menţionate, contul dvs. este utilizat pentru a personaliza interacțiunea cu alți utilizatori, oferind opțiunea de afișare a informațiilor dvs. personale altor utilizatori, însemnând exclusiv numele de utilizator pe care doriţi să îl afişaţi.

În timp ce facem tot posibilul pentru a vă proteja informațiile cu caracter personal, sunteți singurul responsabil pentru păstrarea confidențialității oricăror parole sau alte informații referitoare la contul de utilizator.

Participarea la concursuri


Condiţiile de participare la concursuri sunt cele prevăzute în fiecare Regulament de concurs pe care participanţii trebuie să îl parcurgă şi să il accepte anterior înscrierii în concurs. Poate participa la concurs orice persoana fizică având vârsta minima de 16 ani şi care şi-a înregistrat în prealabil un cont de utilizator pe website-ului nostru http://www.nikonisti.ro. Pentru înregistrarea şi participarea la concursuri, Skin Media va procesa urmatoarele Date furnizate de dumneavoastra: nume şi prenume, adresa email, adresa, numar telefon şi data naşterii.

În scopul acordării premiilor este posibil să vă solicităm anumite date personale suplimentare, cum ar fi copia CI, în cazul în care aceste date sunt necesare pentru indeplinirea obligaţiilor legale ale Skin Media, ca organizator al concursului şi pentru acordarea premiilor (inclusiv în scop de impozitare).

Materiale/ conţinut generat de utilizatorii Site-ului


Utilizatorul este responsabil de propriile actiuni precum si de consecinţele pe care acestea le pot avea, în urma publicării, încărcării, difuzării în orice condiţii a materialelor pe care le încarcă sau pune la dispoziţie în mod public pe Site, acţionând în calitate de operator de date pentru informatiile pe care le posteaza/încarcă pe Site sau pe oricare dintre sectţiunile acestuia, inclusiv forumul dedicat.

Sunteți de acord că Skin Media nu este în nicio circumstanţă responsabilă pentru examinarea sau evaluarea oricărui conținut sau exactitate a materialelor încărcate pe Site către utilizatori. Prin încarcarea oricăror materiale, inclusiv fotografii în secţiunea “Galerie Foto” a Site-ului, declaraţi şi garantaţi că:

 • 1. aţi obţinut în prealabil orice consimţamant necesar potrivit reglemntărilor în vigoare cu privire la folosirea şi publicarea imaginilor în cauză;
 • 2. nu aduceţi atingere, în nicio circumstanţă şi nu încălcaţi orice drept de proprietate intelectuală a unei terţe părţi;
 • 3. imaginile încărcate pe Site nu aduc atingere onoarei sau bunelor moravuri, şi nu au un continut explicit sexual sau având conotaţie sexuală;
 • 4. conţinutul nu este în niciun fel defăimător.


Skin Media nu garantează și nu va avea nicio responsabilitate pentru niciunul dintre materialele utilizatorilor incluse/ postate pe Site sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți. Sunteți de acord că nu veți folosi mesaje ofensatoare, date cu caracter personal, date sensibile incluse sau legate de un astfel de conținut sau materiale terțe într-un mod care ar încălca sau aduce atingere drepturilor oricărei persoane și că Skin Media nu va fi în nicio circumstanţă responsabilă pentru orice astfel de utilizare de către dvs.

Asistență și suport


Puteți solicita asistență sau ne puteți adresa orice întrebări, comentarii, sugestii sau probleme privind Site-ul, Serviciile sau produsele comercializate sau cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal prin contactarea Skin Media la adresele din secțiunea ”Contact” de pe site. Vă rugăm să ne oferiți cât mai multe detalii pentru a vă putea răspunde solicitării (cum ar fi numele complet, numărul de telefon și adresa de e-mail). Datele dvs. vor fi utilizate în mod exclusiv în scopul analizării solicitării dvs. și, în cazul în care este acceptată de către Skin Media, pentru luarea tuturor măsurilor necesare în vederea oferirii unui răspuns la o astfel de solicitare. Refuzul de a furniza aceste detalii ne poate împiedica să analizăm sau să răspundem solicitării dvs.

Newsletter


Puteți să vă abonați la serviciul nostru de transmitere prin e-mail a newsletter-ului, prin furnizarea unei adrese de e-mail valide la care să vă fie transmise comunicările, în secțiunea ”Newsletter” de pe site-ul nostru. Puteți să vă dezabonați în orice moment prin transmiterea unui e-mail la nikon@skin.ro cu solicitarea de dezabonare sau accesând link-ul dedicat existent la sfârșitul fiecărui newsletter. Dezabonarea nu va afecta legalitatea prelucrării, conform consimțământului acordat anterior retragerii.

Utilizarea cookie-urilor și statisticile de utilizare via Google Analytics


Utilizăm tehnologia cookie-urilor pe site-ul nostru, care ne permite să facilităm experiența navigării, în scopuri statistice și pentru îmbunătățirea site-ului. Folosirea cookie-urilor nu este asociată cu informațiile de identificare personală de pe site. De asemenea, utilizăm Google Analytics pentru a analiza informația furnizată de către vizitatorii site-ului. Aceste informații ne permit să înțelegem mai bine utilizatorii site-ului și modul în care îl folosesc. Nu este inclusă nicio informație de identificare personală în acest tip de raport. Nu utilizăm cookie-uri pentru a colecta date personale și nu folosim tehnologia care conectează informațiile colectate prin cookie-uri de datele utilizatorilor site-ului nostru. Pentru mai multe informații privind utilizarea cookie-urilor și statisticile privind utilizarea via Google Analytics pe site-ul nostru web, precum și modul în care puteți să nu optați pentru diferite tipuri de prelucrare, dezactivarea stocării cookie-urilor sau înlăturarea cookie-urilor înregistrate, vă rugăm să parcurgeţi Politica noastră de utilizare a cookie-urilor.

Link-uri


Ocazional, Site-ul sau newsletterele pot conține link-uri către alte site-uri web sau resurse pe internet. Vă rugăm să rețineți că aceste site-uri web sau resurse nu se află sub controlul Skin Media și să luați la cunoștință și să acceptați faptul că Skin Media nu este, sub nicio formă, responsabilă, direct sau indirect, de practicile sau acțiunile privind confidențialitatea acestor site-uri sau ale operatorilor lor. În vederea includerii unui astfel de link nu este necesară aprobarea de către Skin Media sau de asocierea cu operatorii săi. Vă sfătuim să fiți atenți când părăsiți site-ul nostru și să citiți declarația de confidențialitate a fiecărui site web care colectează date cu caracter personal. Politica de confidențialitate pe care o citiți acum se aplică doar informațiilor colectate de către Skin Media.

Destinatarii datelor


Politica noastră este aceea de a nu dezvălui, partaja, vinde sau închiria datele unor terți, altfel decât este prevăzut în prezenta Politică de confidențialitate. Skin Media poate dezvălui date cu caracter personal unor terți, cum ar fi partenerii comerciali ai Skin Media (de ex. furnizori servicii de e-mail marketing, consultanții legali și financiari) cu care Skin Media a încheiat acordurile contractuale necesare prevăzute de legislația UE și de legislația națională. Vom dezvălui date terților exclusiv în măsura necesară efectuării prelucrărilor pentru Scopurile Prelucrării pentru care datele au fost iniţial colectate. Sunteți de acord în mod expres să dezvăluim datele cu caracter personal partenerilor nostri.

Skin Media poate dezvălui datele în vederea conformării cu obligaţiile stabilite în sarcina Skin Media în baza reglementărilor legale aplicabile sau ca răspuns la cererea unei instanțe sau a altei autorități publice, precum un mandat sau o citație. Skin Media poate să dezvăluie informații în cazul în care considerăm, cu bună credință, că este necesar pentru prevenirea fraudelor, combaterea operaţiunilor de spălarea banilor sau de finanţare a actelor de terorism, precum şi pentru protejarea intereselor Skin Media sau punerea în aplicare a Termenilor și Condițiilor.

Transferul datelor


Datele nu vor fi transferate în afara UE/SEE. Putem transfera informațiile dvs. personale furnizorilor de servicii de găzduire (hosting), asistență și mentenanță tehnică în afara Uniunii Europene. În cazul transferului, protejăm și oferim o protecție adecvată transferului datelor dvs. personale către destinatarii din tările respective prin încheierea cu destinatarii datelor a unor acorduri de transfer al datelor în forma clauzelor contractuale standard aprobate de Comisia Europeană.

Perioada de retenție


Datele personale colectate și utilizate vor fi stocate pentru o perioadă de 3 ani după încheierea relaţiilor comerciale, sau pentru orice altă perioadă mai lungă prevăzută de lege, de un regulament aplicabil de păstrare a înregistrărilor sau de către autoritățile publice. Imediat după expirarea perioadei de stocare aplicabilă, datele vor fi: (a) șterse sau distruse în siguranță; sau (b) transferate într-o arhivă (cu excepția cazului în care acest lucru este interzis prin lege sau un regulament aplicabil de păstrare a înregistrărilor). Datele cu caracter personal colectate și utilizate pentru abonarea la newsletter-ul nostru vor fi imediat șterse dacă vă dezabonați de la serviciul nostru de transmitere a newsletter-ului prin e-mail sau SMS.

Securitate


Ca parte din administrarea site-ului nostru, am luat măsuri organizatorice și tehnice pentru a asigura un nivel de securitate adecvat împotriva riscurilor care apar în urma prelucrării, în special prin distrugerea, pierderea, modificarea, dezvăluirea, achiziția sau accesul neautorizat, manipularea voită sau accidentală, accesul de către terți, ștergerea sau modificarea datelor cu caracter personal. Veți fi notificat în cazul încălcării securității datelor, într-o perioadă de timp rezonabilă după descoperirea încălcării, cu excepția cazului în care organul abilitat stabilește că notificarea ar împiedica o cercetare penală sau ar putea pune în pericol siguranța națională. În acest caz, notificarea va fi întârziată conform instrucțiunilor organului abilitat. Vom răspunde prompt oricaror solicitari privind încălcarea securității datelor.

Drepturile persoanelor vizate


Renunțare.În cazul în care ați consimțit la prelucrarea informațiilor dvs. (spre ex. atunci cand aţi optat pentru primirea comunicărilor de marketing/ newsletters), puteți să vă retrageți oricând consimțământul.

Acces.Puteți să solicitați accesul la informațiile dvs. personale pe care le păstrăm. Dacă ne transmiteți o astfel de cerere, vă vom oferi toate informațiile despre scopurile prelucrării, categoriile de date prelucrate, categoriile de destinatari, perioada de retenție a datelor, drepturile dvs. de a rectifica, șterge sau restricționa datele accesate, dacă este cazul. Dacă este posibil, vă vom oferi posibilitatea de a accesa de la distanță sistemul care vă poate oferi accesul direct la datele dvs. personale.

Portabilitate.Puteți obține o copie a informațiilor personale pe care le avem înregistrate într-un format compatibil și o structură care vă permite să vă exercitați dreptul de portare a datelor.

Restricționare.Puteți să cereți restricționarea în următoarele cazuri: pe perioada care îi permite Skin Media să verifice acuratețea datelor dvs. personale în cazul în care o contestați; în cazul în care prelucrarea este ilegală și preferați să restricționați informațiile personale, nu să le ștergeți; dacă doriți ca Skin Media să vă păstreze informațiile personale, deoarece aveți nevoie de acestea pentru a apărarea unui drept în instanță. În cazul în care v-ați opus prelucrării, Skin Media va verifica dacă există interese legitime pentru prelucrare care prevalează drepturilor pe care le invocaţi, urmând să va comunicam rezultatul acestor verificări.

Rectificare/Ștergere.Puteți, de asemenea, să solicitați corectarea, modificarea, ștergerea oricărei informații care este incompletă, expirată sau incorectă. Puteți solicita ștergerea informațiilor dvs. personale în următoarele cazuri:

 • în cazul în care informațiile dvs. personale nu mai sunt necesare în scopul prelucrării datelor;
 • dacă v-ați retras consimțământul pentru prelucrarea datelor doar pe baza consimțământului;
 • în cazul în care v-ați opus prelucrării datelor;


dacă infomațiile personale trebuie șterse în vederea îndeplinirii obligațiilor legale aplicabile Skin Media. Vom lua toate măsurile necesare pentru a informa împuterniciţii Skin Media implicaţi în prelucrarea datelor despre această ștergere.

Opoziție. Vă puteți opune prelucrării informațiilor dvs. personale în orice moment când sunt utilizate în scopuri de marketing sau elaborare a profilurilor pentru a vă transmite reclame de interes sau pentru a vă opune dezvăluirii datelor dvs. unor terți.

Reclamație. Aveți, de asemenea, dreptul de a depune o reclamație la autoritatea de supraveghere competentă.

Vă puteți exercita drepturile în mod liber, oricând, trimițând o cerere scrisă și datată, însoțită de dovada identității, folosind datele de contact din secțiunea finală a prezentei Politici de confidențialitate.

Vă rugăm să ne contactați imediat în cazul în care considerați că datele dvs. personale au fost furnizate fără consimțământ (înclusiv prin postarea imaginilor care vă privesc în secţiunea „Galerie Foto” a Site-ului), trimițându-ne o cerere scrisă și datată, însoțită de dovada identității, folosind datele de contact din secțiunea finală a prezentei Politici de confidențialitate.

Modificări


Ocazional, prezenta Politică de confidențialitate poate fi actualizată. Modificările sunt afișate pe site-ul nostru, astfel încât să aveți acces permanent la detaliile privind infomațiile pe care le colectăm, la modul în care și în ce condiții sunt folosite. Orice modificare materială sau de altă natură va intra în vigoare imediat după data publicării pe site-ul nostru. În condițiile în care decidem să utilizăm datele cu caracter personal într-o manieră diferită de cea menționată la momentul colectării, vă vom notifica prin e-mail. Astfel veți putea decide dacă putem sau nu utiliza datele dvs. în acest mod. În caz contrar, dacă este posibil, vom utiliza datele în conformitate cu Politica de confidențialitate în baza cărora au fost colectate datele.

Informații de contact


În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre modul în care prelucrăm informațiile personale sau dacă doriți să exercitați vreunul dintre drepturile anterior mentionate în prezenta Politică de confidențialitate, vă rugăm să ne transmiteți o cerere scrisă și datată, însoțită de dovada identității, folosind următoarele date de contact:

Pentru e-mail: dpo@nikonisti.ro

În scris, prin poştă sau curier la adresa: Skin Media S.R.L., Str. Ocna Sibiului, nr. 46-68, sector 1, Bucureşti, – cu menţiunea: în atenţia responsabilului Nikon_Skin Media cu protecţia datelor.

Cererile pentru accesul, corectarea, restricționarea sau ștergerea prelucrării trebuie să fie făcute în scris și sunt supuse restricțiilor legale în vigoare. Ne vom asigura că sunt luate toate măsurile adecvate pentru rezolvarea cererii dvs. fără întârziere și, în orice caz, în termen de 30 (treizeci) de zile de la primirea cererii. Informația va fi transmisă prin mijloace electronice dacă este posibil, cu excepția cazului în care solicitați, în scris, altfel.


© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.