Promotii Nikon

Te simti inspirat? Acum e randul tau sa treci la actiune! Profita de oferta si comanda Nikon Z8 la doar 19999lei! Skin Media, unic importator si distribuitor Nikon in Romania, anunta cu entuziasm extinderea programului de garantie pentru obiectivele NIKKOR mirrorless, incepand cu 1 ianuarie 2024. Aceasta initiativa vine in sprijinul pasionatilor de fotografie, oferind o perioada extinsa de garantie de 5 ani pentru orice obiectiv NIKKOR mirrorless, in cazul inregistrarii produsului pe site-ul comunitatii www.nikonisti.ro, respectand termenii si conditiile acestei oferte!

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.