NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
021-313.45.66,

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Incepand cu data de 18 mai 2020 produsele pot fi expediate doar prin curier catre centrul de service Restart Service S.R.L. la adresa din str. Splaiul Unirii, nr. 74, sect 4, Bucuresti, pentru reparatii garantie/postgarantie. Activitatea receptiei de la aceeasi adresa va fi suspendata pana la noi informatii. Pentru orice detalii ne puteti contacta prin email la adresele: solutie@restart.ro, nikon@restart.ro sau telefonic la numerele 031 99 99 / 021 313 45 66. Program: Luni - Vineri 9.30 - 18.00. Cu ocazia sarbatorilor de Rusalii, 21 iul 2021, centrul de service va fi inchis.

Procedura de trimitere in service
 
Reparatii
Aparate DSLR
Reparatia aparatelor DSLR Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Aparate Coolpix
Reparatia aparatelor compacte Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Blituri
Reparatia bliturilor Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Reparatiile acopera intreaga gama de interventii posibile, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului.
Obiective standard
Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Printre aceste obiective se numara: 18-55, 18-135, 18-105, 55-200, etc.
Obiective hi-end, aparate film, scanere
Aceste categorii de produse sunt reparate in parteneriat cu service-ul european Nikon (Germania). Durata reparatiei depinde de tipul produsului, timpii de transport si de reparatie ai centrului european Nikon.
 
Intretinere
DSLR
Intretinerea aparatelor DSLR include operatiuni destinate intretinerii interne (curatare senzor, curatare suprafete optice, recalibrare, etc) cit si intretinerii aparatului la exterior (cosmetizare), operatiuni care includ curatarea sau inlocuirea suprafetelor exterioare.
Obiective
Operatiunile de curatare ale obiectivelor prezinta un grad foarte ridicat de complexitate si includ curatarea suprafetelor optice, inlocuirea componentelor exterioare de plastic si cauciuc, curatare interna, ajustari de diafragma si curatare/ajustare contacte lens.
Blituri
Pentru pastrarea constanta a modului de operare si parametrilor blitului acesta poate beneficia de curatarea suprafetelor exterioare, inlocuiri de dispersori optici, testare si ajustare sau update software
Update-uri software
Pentru toate categoriile de produse se pot realiza actualizari de firmware sau update-uri software pentru a aduce produsele la cei mai noi parametrii si specificatii disponibile.
Verificare service
Aparatul tau este acum in service?
Utilizeaza codul service pentru a vedea stadiul reparatiei *.
Introdu codul de service: 
 


*  Datele oferite de aceasta aplicatie au caracter informativ, existand posibilitatea unor erori de procesare sau intarzieri de actualizare. Pentru verificarea cu acuratete a informatiilor privitoare la statutul reparatiei produsului dumneavoastra aflat in centrul de service Nikon din cadrul Restart Service, va rugam sa apelati numarul de telefon 021.313.45.66 - call-center Nikon.

Evaluare service
Aparatul tau a fost in service?
Daca da, impartaseste-ne experienta.
Introdu codul de service: 
 
Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
Informatii generale service Nikon
Garantia Nikon
Conditii generale service Nikon
Procedura lucru service Nikon
Costuri manopera service Nikon (post-garantie sau garantie)
Modalitati de plata
Conditii de ambalare pentru expeditiile prin curieri


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 1828 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
17
0
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
 Santa Ioan
Santa Ioan a scris pe 17-06-2021 la 15:18
Buna ziua, ma intereseaza schimbarea de usite de cauciuc la un NIKON Z6, atat cea de HDMI cat si cea de audio. ambele nu se mai inchid corespunzator. La ce costuri ar ajunge reparatie, si mai ales cat dureaza o reparatie de genul acesta. Multumesc
0
0
Dana
Dana a scris pe 14-06-2021 la 20:40
Buna seara, in Brasov exista service autorizat nikon? as dori pentru curatarea senzorului. Multumesc!
0
0
Mandiuc Gabriel
Mandiuc Gabriel a scris pe 12-06-2021 la 23:02
Buna seara. Care este costul pentru schimbarea lentilei din spate a obiectivului nikkor 85mm f1.8 S. Are o zgarietura care deranjeaza uneori. As dori un pret pentru piesa manopera. Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 14-06-2021 la 08:58
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei obiectivului dvs este de aproximativ 550 lei, manopera si piesa inclusa. Devizul exact poate fi comunicat doar dupa verificarea tehnica a obiectivului. Cu stima
0
0
Isabella
Isabella a scris pe 09-06-2021 la 21:40
Buna seara,
Am un Nikon D5200. Butonul de on/off a ramas blocat pe on. Imi puteti spune, va rog, un deviz estimativ si in cat timp se poate rezolva?
Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 14-06-2021 la 08:48
Buna ziua! Estimam un cost al reparatiei aparatului foto Nikon D5200 de aproximativ 350 lei. Pretul devizului final poate fi comunicat doar in urma expertizei tehnice deoarece nu doar butonul on/off poate fi cauza acestei defectiuni. Va rugam sa trimiteti aparatul dumneavoastra catre centrul de service conform procedurii: http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
0
0
Cristian
Cristian a scris pe 04-06-2021 la 10:08
Buna ziua! Pret estimativ pentru curatarea unui D810(se vad cateva puncte negre pe vizor, dar acestea nu apar si in fotografii)? Pret estimativ pentru inlocuirea cauciucurilor pentru acelasi aparat. Si pret estimativ pentru calibrare obiectiv 24-70 VR. Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 04-06-2021 la 14:36
Buna ziua! Costul curatarii suprafetelor optice ale aparatului foto Nikon D810 este de 330 lei iar costul kitului de cauciucuri este de 440 lei. Operatiune de calibrare a obiectivului dvs Nikon 24-70mm F/2.8 VR este de 230 lei. Cu stima,
0
0
Staicut Mihaela
Staicut Mihaela a scris pe 01-06-2021 la 20:41
Buna ziua
Am in aparat Nikon coolpix L820 . Cand il pornesc pe ecran nu mai apare imaginea pe care vreau sa o fotografiez ci negru .Se mai poate repara ? DACA da la ce pret estimativ se ridica reparative?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 02-06-2021 la 20:31
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon Coolpix L820 s-a incheiat, nu se mai produc piese de schimb. Este motivul pentru care cel mai probabil acesta nu mai poate fi reparat. Va multumim pentru intelegere. Cu stima
0
0
George
George a scris pe 01-06-2021 la 18:07
Buna ziua, am un nikon D3200 utilizat ocazional in vacante , problema e ca la un moment dat nu a mai functionat corect:
Ecranul principal nu se aprinde , prin vizor se observa ca focalizeaza doar in punctul central, nu face fotografie dar apare mesajul ERR. am schimbat bateria si o vreme a functionat, insa in cele din urma defectul aaparut din nou.Buna ziua, am un nikon D3200 utilizat ocazional in vacante , problema e ca la un moment dat nu a mai functionat corect:
Ecranul principal nu se aprinde , prin vizor se observa ca focalizeaza doar in punctul central, nu face fotografie dar apare mesajul ERR. am schimbat bateria si o vreme a functionat, insa in cele din urma defectul aaparut din nou. am cumparat din nou o noua baterie desi bateria veche masurata parea in regula. Defectul persista . ma puteti ajuta cu un sfat, cu reparatia? si c-am cat ar costa?
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 02-06-2021 la 20:28
Buna ziua! Aparatul dvs poate fi reparat insa un deviz poate fi comunicat in acest caz doar dupa verificarea acestuia in centrul nostru de service. Eroarea indicata este una generala ce indica o defectiune majora in functionare. Cu stima
0
0
Gabriel Necula
Gabriel Necula a scris pe 17-05-2021 la 03:27
salut,
vreo sansa sa gasesc un capac Nikon BL-6 la voi?
si alta o estimare la inlocuirea obturatorului nikon D4..

va multumesc mult!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 19-05-2021 la 09:38
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul foto Nikon D4 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb, obturatorul nu se mai gaseste in stocul producatorului. In ceea ce priveste accesoriul Nikon BL-6, pentru achizitia acestuia va rugam sa va adresati unuia dintre partenerii importatorului oficial in Romania: https://www.nikonisti.ro/parteneri, categoria Proffesional. Cu stima
0
0
Irina
Irina a scris pe 14-05-2021 la 13:13
Buna ziua! Am un Nikon D3200. Problema este ca atunci cand incerc sa fac poze, nu se focalizeaza imaginea. Apare ca si cum incearca sa faca poze, dar nu se intampla nimic. Intr-un final, poza apare blurata. Am incercat sa-i dau un reset, dar nu s-a rezolvat problema. Sa fie din cauza la obiectiv?

0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 19-05-2021 la 09:36
Buna ziua! Daca dupa verificarea setarilor defectul se manifesta in continuare va sugeram sa expediati aparatul si obiectivul catre centrul de service pentru verifcare si reparatie conform procedurii de la pagina https://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.