NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis


Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Procedura de trimitere in service
 
Reparatii
Aparate DSLR
Reparatia aparatelor DSLR Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Aparate Coolpix
Reparatia aparatelor compacte Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Blituri
Reparatia bliturilor Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Reparatiile acopera intreaga gama de interventii posibile, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului.
Obiective standard
Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Printre aceste obiective se numara: 18-55, 18-135, 18-105, 55-200, etc.
Obiective hi-end, aparate film, scanere
Aceste categorii de produse sunt reparate in parteneriat cu service-ul european Nikon (Germania). Durata reparatiei depinde de tipul produsului, timpii de transport si de reparatie ai centrului european Nikon.
 
Intretinere
DSLR
Intretinerea aparatelor DSLR include operatiuni destinate intretinerii interne (curatare senzor, curatare suprafete optice, recalibrare, etc) cit si intretinerii aparatului la exterior (cosmetizare), operatiuni care includ curatarea sau inlocuirea suprafetelor exterioare.
Obiective
Operatiunile de curatare ale obiectivelor prezinta un grad foarte ridicat de complexitate si includ curatarea suprafetelor optice, inlocuirea componentelor exterioare de plastic si cauciuc, curatare interna, ajustari de diafragma si curatare/ajustare contacte lens.
Blituri
Pentru pastrarea constanta a modului de operare si parametrilor blitului acesta poate beneficia de curatarea suprafetelor exterioare, inlocuiri de dispersori optici, testare si ajustare sau update software
Update-uri software
Pentru toate categoriile de produse se pot realiza actualizari de firmware sau update-uri software pentru a aduce produsele la cei mai noi parametrii si specificatii disponibile.
Verificare service
Aparatul tau este acum in service?
Utilizeaza codul service pentru a vedea stadiul reparatiei *.
Introdu codul de service: 
 


*  Datele oferite de aceasta aplicatie au caracter informativ, existand posibilitatea unor erori de procesare sau intarzieri de actualizare. Pentru verificarea cu acuratete a informatiilor privitoare la statutul reparatiei produsului dumneavoastra aflat in centrul de service Nikon din cadrul Restart Service, va rugam sa apelati numarul de telefon 021.313.45.66 - call-center Nikon.

Evaluare service
Aparatul tau a fost in service?
Daca da, impartaseste-ne experienta.
Introdu codul de service: 
 
Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:


* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR vor ramane in garantie pentru
    o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
Informatii generale service Nikon
Garantia Nikon
Conditii generale service Nikon
Procedura lucru service Nikon
Costuri manopera service Nikon (post-garantie sau garantie)
Modalitati de plata
Conditii de ambalare pentru expeditiile prin curieri


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 1545 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
12
0
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Simionescu
Simionescu a scris pe 22-06-2018 la 19:41
Buna seara.
De peste 24 de ore v-am trimis primul mail cu mentiunea ca mi-a sosit aparatul dar... mai defect decat l-am trimis. Azi pe la pranz, v-am mai scris un mail cu depistarea unei defectiuni, acolo unde inainte functiona corect. Nu am primit nici un raspuns de la dumneavoastra. As vrea sa stiu ce solutie aveti pentru asta.
0
0
C.Pop
C.Pop a scris pe 22-06-2018 la 11:21
Buna ziua. Daca achizitionez un DSLR din Europa (online sau direct dintr-un magazin din Franta/Germania...), voi putea beneficia de garantia internationala Nikon si de service autorizat in Romania sau va trebui sa fac reparatiile (sub garantie) in tara de achizitie?
Ce avantaje imi ofera achizitia de la un partener Nikon din Romania (cu preturi senBuna ziua. Daca achizitionez un DSLR din Europa (online sau direct dintr-un magazin din Franta/Germania...), voi putea beneficia de garantia internationala Nikon si de service autorizat in Romania sau va trebui sa fac reparatiile (sub garantie) in tara de achizitie?
Ce avantaje imi ofera achizitia de la un partener Nikon din Romania (cu preturi sensibil mai mari decat in alte tari)?
Multumesc frumos pentru lamuriri.
..afiseaza tot comentariul
0
0
Andrei
Andrei a scris pe 20-06-2018 la 19:31
Buna ziua! Detin un Nikon D5100 aflat in afara garantiei. In urma unui soc fizic, ecranul de sticla s-a spart, fara a provoca insa vreo problema la display. As dori sa stiu cam cat ar costa inlocuirea acestuia. Multumesc anticipat!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-06-2018 la 11:04
Buna ziua, In cazul in care este afectat doar geamul si nu LCD-ul, costul estimativ este in jur de 130 lei. Cu stima
0
0
Delia
Delia a scris pe 20-06-2018 la 15:28
Buna ziua, detin un Nikon D800 si nu mai merge autofocusul! El se misca, dar si dupa ce termina de focalizat, imaginea ramane blurata! Ma intereseaza un pret estimativ pt reparatie!
Multumesc, anticipat!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-06-2018 la 11:03
Buna ziua, Produsul este necesar sa il verificam in service si apoi se poate emite o rezolutie. Taxa de verificare este 110 lei. Cu stima,
0
0
Nemes Attila
Nemes Attila a scris pe 20-06-2018 la 00:12
Am cumparat recent un Nikon D7000 (folosit), si simt la butonul de pornire/oprire ca ar trebui curatat sau schimbat. Imi puteti scrie un cost estimativ la aceasta reparatie? Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-06-2018 la 10:59
Buna ziua, Costul estimativ pentru solicitarea dvs este in jur de 230 lei. Va rugam sa trimiteti produsul in service conform procedurii afisate pe site. Cu stima
0
0
Ghinda Tatiana
Ghinda Tatiana a scris pe 16-06-2018 la 21:10
Buna seara, Am un Nikon D3200,nu l-am folosit o luna,timp in care cred ca s-a strans un praf in vizor/ocular vizor.A stat in conditii bune,in husa lui.De asemenea,l-am folosit in conditii bune,fara socuri de orce fel si in locuri curate.Acum in vizor e doar un punct curat,in rest e incetosat,murdar.Aparatul are garantie pana la 1.09.18 Aceasta operBuna seara, Am un Nikon D3200,nu l-am folosit o luna,timp in care cred ca s-a strans un praf in vizor/ocular vizor.A stat in conditii bune,in husa lui.De asemenea,l-am folosit in conditii bune,fara socuri de orce fel si in locuri curate.Acum in vizor e doar un punct curat,in rest e incetosat,murdar.Aparatul are garantie pana la 1.09.18 Aceasta operatiune este acoperita de garantie?Daca nu, cat ar costa si daca se poate face pe loc in ideea prezentari mele la dvs la service cu o programare in prealabil ,nefiind din bucuresti si avand in vedere ca o curatare nu ar dura foarte mult ,sa nu mai transmit prin curier.Multumesc. ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-06-2018 la 16:46
Buna ziua doamna Ghinda Tatiana! Operatiunea de curatare este una de mentenanta si se efecueaza contra cost, 110 lei in cazul aparatului dumneavoastra. In functie de gradul de ocupare a centrului de service operatiunea de curatare a suprafetelor optice (presupune demontarea partiala a aparatului) poate dura intre aproximativ cateva zile si aproximativ trei saptamani. Nu este necesara o programare in prealabil. Cu stima
0
0
GabrielaS
GabrielaS a scris pe 14-06-2018 la 12:50
Buna ziua, Am un aparat foto Nikon care nu a mai fost utilizat de aproximativ 3 ani iar acum nu mai functuioneaza.Ultima oara cand a fost utilizat era in regula. In tot acest timp el a stat in husa lui.Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 15-06-2018 la 16:27
Buna ziua! In acest caz pentru comunicarea unui deviz de reparatie este necesara efectuarea unui diagnostic tehnic in centrul de service: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Szabo Sandor
Szabo Sandor a scris pe 14-06-2018 la 09:52
Buna ziua.
La un Nikon D90 oglinda a blocat la mijloc si apare Err pe afisajul LCD. Daca am inteles binedin informatiil;e de pe forumuri problema e de la shutter defect. Puteti sa-mi dati un pret informativ pt reparatie?. Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 15-06-2018 la 16:25
Buna ziua domnuloe Szabo Sandor! Costul estimativ al reparatiei aparatului dumneavoastra este de aproximativ 800 lei in cazul in care necesita inlocuirea obturatorului si al sistemului oglinzii. Cu stima
0
0
Szabo Sandor
Szabo Sandor a scris pe 15-06-2018 la 16:50
Multumesc de raspuns.
0
0
Flaviu
Flaviu a scris pe 13-06-2018 la 22:51
Buna seara ! Am si eu DSLR Nikon D3300 si recent a suferit un soc , si acuma nu se mai aprinde , prima oara dupa ce l.am ridicat nu mai citea obiectivu si scria ca nu poate masura ... nu mai imi aduc aminte exact , si acuma nu se Mai aprinde deloc cand apas pe button apare lumina ledului verde si atat , am incercat sa il conectez la pc si nu il citBuna seara ! Am si eu DSLR Nikon D3300 si recent a suferit un soc , si acuma nu se mai aprinde , prima oara dupa ce l.am ridicat nu mai citea obiectivu si scria ca nu poate masura ... nu mai imi aduc aminte exact , si acuma nu se Mai aprinde deloc cand apas pe button apare lumina ledului verde si atat , am incercat sa il conectez la pc si nu il citeste .. aparatu fiind aprins .. Un pret cam cat ma ajunge reparatia ? Multumesc ! ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 14-06-2018 la 09:49
Buna ziua! Orice soc mecanic puternic precum scaparea aparatului pe o suprafata dura poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente reparatiei aparatului dumneavoastra pot fi cunoscute doar in urma unei evaluari tehnice aducand/trimitand aparatul catre centrul de service conform procedurii:http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Flaviu
Flaviu a scris pe 14-06-2018 la 12:27
Buna ziua ! Si la ce pret ajunge o evaluare tehnica ? Multumesc !
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 15-06-2018 la 16:28
Buna ziua! Costul diagnosticarii este de 55 lei pentru aparatul dumneavoastra. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2018. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.