NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis


Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Procedura de trimitere in service
 
Reparatii
Aparate DSLR
Reparatia aparatelor DSLR Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Aparate Coolpix
Reparatia aparatelor compacte Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Blituri
Reparatia bliturilor Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Reparatiile acopera intreaga gama de interventii posibile, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului.
Obiective standard
Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Printre aceste obiective se numara: 18-55, 18-135, 18-105, 55-200, etc.
Obiective hi-end, aparate film, scanere
Aceste categorii de produse sunt reparate in parteneriat cu service-ul european Nikon (Germania). Durata reparatiei depinde de tipul produsului, timpii de transport si de reparatie ai centrului european Nikon.
 
Intretinere
DSLR
Intretinerea aparatelor DSLR include operatiuni destinate intretinerii interne (curatare senzor, curatare suprafete optice, recalibrare, etc) cit si intretinerii aparatului la exterior (cosmetizare), operatiuni care includ curatarea sau inlocuirea suprafetelor exterioare.
Obiective
Operatiunile de curatare ale obiectivelor prezinta un grad foarte ridicat de complexitate si includ curatarea suprafetelor optice, inlocuirea componentelor exterioare de plastic si cauciuc, curatare interna, ajustari de diafragma si curatare/ajustare contacte lens.
Blituri
Pentru pastrarea constanta a modului de operare si parametrilor blitului acesta poate beneficia de curatarea suprafetelor exterioare, inlocuiri de dispersori optici, testare si ajustare sau update software
Update-uri software
Pentru toate categoriile de produse se pot realiza actualizari de firmware sau update-uri software pentru a aduce produsele la cei mai noi parametrii si specificatii disponibile.
Verificare service
Aparatul tau este acum in service?
Utilizeaza codul service pentru a vedea stadiul reparatiei *.
Introdu codul de service: 
 


*  Datele oferite de aceasta aplicatie au caracter informativ, existand posibilitatea unor erori de procesare sau intarzieri de actualizare. Pentru verificarea cu acuratete a informatiilor privitoare la statutul reparatiei produsului dumneavoastra aflat in centrul de service Nikon din cadrul Restart Service, va rugam sa apelati numarul de telefon 021.313.45.66 - call-center Nikon.

Evaluare service
Aparatul tau a fost in service?
Daca da, impartaseste-ne experienta.
Introdu codul de service: 
 
Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:


* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR vor ramane in garantie pentru
    o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
Informatii generale service Nikon
Garantia Nikon
Conditii generale service Nikon
Procedura lucru service Nikon
Costuri manopera service Nikon (post-garantie sau garantie)
Modalitati de plata
Conditii de ambalare pentru expeditiile prin curieri


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 1583 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
13
0
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Constantin Dumitru
Constantin Dumitru a scris pe 20-09-2018 la 21:43
Buna seara, detin un DSLR Nikon D7200 cu aproximativ 60 k cadre, iar de cateva zile am constatat aparitia a doua puncte ce se misca (ca si doi paianjeni minusculi) vizibile doar prin vizor (ocular), am incercat sa sterg suprafata din partea superioara a prismei, moment in care am produs si o stricaciune si anume am tras doua linii, doua zgarieturi Buna seara, detin un DSLR Nikon D7200 cu aproximativ 60 k cadre, iar de cateva zile am constatat aparitia a doua puncte ce se misca (ca si doi paianjeni minusculi) vizibile doar prin vizor (ocular), am incercat sa sterg suprafata din partea superioara a prismei, moment in care am produs si o stricaciune si anume am tras doua linii, doua zgarieturi pe suprafata prismei, iar in acest moment sunt vizibile si acele zgarieturi in vizor. Va rog sa imi spuneti cat ar costa cu aproximatie operatiunea de inlocuire a prismei precum si curatarea senzorului. Va multumesc ! ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-09-2018 la 11:25
Buna ziua domnule Constantin Dumitru! Costul estimativ al inlocuirii ecranului de focalizare al aparatului dumneavoastra este de aproximativ 160 lei iar costul curatarii suprafetelor optice, inclusiv a senzorului de imagine este de 165 lei. Cu stima
0
0
Constantin Dumitru
Constantin Dumitru a scris pe 21-09-2018 la 13:40
Multumesc !
0
0
Crisan Florin
Crisan Florin a scris pe 20-09-2018 la 20:55
Buna seara. Detin un nikon p500,am facut poze si filme in cursul zilei de azi,si m-am trezit cu urmatoarele probleme: prima a fost ca nu mai puteam folosi gilmarea lenta. Apoi dupa ce am facut poze,filme,brusc,fara alte semne,nu mai vad nimic pe ecranul lcd pe vizor doar alb se vede,nu face foto video,doar se aprinde beculetul de la pornire si zoomBuna seara. Detin un nikon p500,am facut poze si filme in cursul zilei de azi,si m-am trezit cu urmatoarele probleme: prima a fost ca nu mai puteam folosi gilmarea lenta. Apoi dupa ce am facut poze,filme,brusc,fara alte semne,nu mai vad nimic pe ecranul lcd pe vizor doar alb se vede,nu face foto video,doar se aprinde beculetul de la pornire si zoomul lucreaza normal. Ce poate fi? Cit ar costa reparatia? Astept raspuns.Multumesc frumos ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-09-2018 la 11:18
Buna ziua domnule Crisan Florin! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon Coolpix P500 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat foto Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Netoiu Claudiu
Netoiu Claudiu a scris pe 20-09-2018 la 13:26
Buna ziua!

Am un obiectiv Nikkor 18-140 cu probleme.
In primul rand, imaginile surprinse cu el pierd calitate in partea dreapta (lentile descentrate?).
In al doilea rand, s-a largit cauciucul de zoom si s-a desprins inelul frontal din zona de zoom si culiseaza pe portiunea extensibila/retractabila.
Se poate repara?
Daca da, puteti sa-mi faceti o eBuna ziua!

Am un obiectiv Nikkor 18-140 cu probleme.
In primul rand, imaginile surprinse cu el pierd calitate in partea dreapta (lentile descentrate?).
In al doilea rand, s-a largit cauciucul de zoom si s-a desprins inelul frontal din zona de zoom si culiseaza pe portiunea extensibila/retractabila.
Se poate repara?
Daca da, puteti sa-mi faceti o estimare de pret, va rog?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 20-09-2018 la 16:13
Buna ziua domnule Netoiu Claudiu! Costul inlocuirii inelului de cauciuc pentru obiectivul dumneavoastra este de 55 lei iar costul estimativ al reparatiei inelului decorativ frontal desprins este de 50 lei. Devizul de reparatie pentru problema fotografiilor neclare in partea dreapta poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
DAVID NICOLAE MARIUS
DAVID NICOLAE MARIUS a scris pe 17-09-2018 la 14:46
Buna ziua! Detin un Nikon D5, in garantie si are o manifestare cel putin incomoda care nu stiu daca este un defect sau nu. Iluminarea punctului de focalizare din vizor scade aproape complet la mutarea acestuia peste o zona intunecata. Culmea este ca aparatul focalizeaza, fotografia este buna dar alegerea locului in care focalizez este aproape imposBuna ziua! Detin un Nikon D5, in garantie si are o manifestare cel putin incomoda care nu stiu daca este un defect sau nu. Iluminarea punctului de focalizare din vizor scade aproape complet la mutarea acestuia peste o zona intunecata. Culmea este ca aparatul focalizeaza, fotografia este buna dar alegerea locului in care focalizez este aproape imposibila datorita disparitiei iluminarii. Am incercat diverse setari punanad totul pe seama setarilor dar indiferent de variantele alese de mine nu am reusit sa fac sa nu dispara iluminarea punctului de focus. va rog sa ma indrumati ce am de facut. ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-09-2018 la 11:52
Buna ziua domnule David Nicolae Marius! Va rugam sa aduceti/trimiteti aparatul dumneavoastra catre centrul de service Nikon conform procedurii http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-garantie.html. Cu stima
0
0
DAVID NICOLAE MARIUS
DAVID NICOLAE MARIUS a scris pe 18-09-2018 la 12:00
Am inteles, Multumesc!
0
0
constantinescu silviu
constantinescu silviu a scris pe 17-09-2018 la 14:32
buna ziua

am un aparat foto DSRL Nikon d5300, care a intrat in contact cu apa sarata pentru o perioada scurta de timp si nu mai functioneaza
Cat ar costa reparatia in acest caz?
cu stima
silviu
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-09-2018 la 11:50
Buna ziua domnule Constantinescu Silviu! Orice contact cu apa poate provoca defecte importante componentelor interne prin corodarea acestora. In acest caz un deviz de reparatie poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Burlacu Aurelian Andrei
Burlacu Aurelian Andrei a scris pe 13-09-2018 la 10:25
Buna ziua,
Am un aparat foto dslr, respectiv modelul D3100, la care am constatat ca nu mai merge focalizarea automata.
Aparatul face sunetele specifice ajustarii dar in final pozele ies neclare.
Focalizarea manuala functioneaza perfect.
Cat ar costa reparatia in acest caz?
Cu stima,
Andrei
0
0
a scris pe 13-09-2018 la 14:53
Buna ziua domnule Burlacu Aurelian Andrei! Daca defectul se manifesta si dupa ce ati verificat setarile sistremului AF va rugam sa aduceti/trimiteti atat aparatul cat si obiectivul pentru a fi verificate. In cazul in care produsele au nevoie de calibrare costurile sunt de 165 lei pentru aparat respectiv 165 lei pentru obiectiv daca este cel de kit.Buna ziua domnule Burlacu Aurelian Andrei! Daca defectul se manifesta si dupa ce ati verificat setarile sistremului AF va rugam sa aduceti/trimiteti atat aparatul cat si obiectivul pentru a fi verificate. In cazul in care produsele au nevoie de calibrare costurile sunt de 165 lei pentru aparat respectiv 165 lei pentru obiectiv daca este cel de kit. Cu stima ..afiseaza tot comentariul
0
0
Silvia Luevano
Silvia Luevano a scris pe 09-09-2018 la 13:05
Hello, I have a D3300 camera but I bought it in Mexico, now I live in Timisaora , is is possible to send to repair here? The obturator takes a lot of time to close and is always the flash appear when I try to take a picture. Can I sent to you? what is the minimum cost for review?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 10-09-2018 la 10:15
Hello, your Nikon D3300 camera can be diagnosed/repaired post-warranty in our Nikon service center, you can send it to us by following the procedure https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. The estimated cost for the shutter replacement is 500 lei. Kind regards
0
0
DANILA MIRCEA
DANILA MIRCEA a scris pe 04-09-2018 la 10:30
Am procurat o telecomanda cu fir pentru nikon D3100. Telecomanda reactioneaza normal dar aparatul nu declanseaza si nu face nici o fotografie. As prezenta aparatul pentru testare dar nu stiu unde aveti cel mai apropiat service de loc. Tulcea, si cam cat m-ar costa interventia. Cu aceasta ocazie as dori si pretul pentru o curatare a senzorului .
0
0
a scris pe 05-09-2018 la 09:57
Buna ziua doamna Daniela Mircea! Costul curatarii senzorului aparatului foto Nikon D3100 este de 70 lei. Pentru aceasta operatiune de mentenanta si diagnosticarea oricarei nefunctionalitati va sfatuim sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service oficial Nikon in Romania conform procedurii: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitereBuna ziua doamna Daniela Mircea! Costul curatarii senzorului aparatului foto Nikon D3100 este de 70 lei. Pentru aceasta operatiune de mentenanta si diagnosticarea oricarei nefunctionalitati va sfatuim sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service oficial Nikon in Romania conform procedurii: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima ..afiseaza tot comentariul
0
0
Pantea Silviu
Pantea Silviu a scris pe 03-09-2018 la 21:32
Buna seara. Am probleme cu nikon D750. Dupa ce fac cateva fotografii, nu mai apare pe ecran ultima poza facuta, ca de obicei, ci imi apare alta poza facuta anterior. Daca derulez vad pana la urma ultima poza facuta. O alta problema este ca atunci cand vreau sa salvez de pe card pozele in calculator ele nu sunt salvate pe card si nu le vad deloc. MeBuna seara. Am probleme cu nikon D750. Dupa ce fac cateva fotografii, nu mai apare pe ecran ultima poza facuta, ca de obicei, ci imi apare alta poza facuta anterior. Daca derulez vad pana la urma ultima poza facuta. O alta problema este ca atunci cand vreau sa salvez de pe card pozele in calculator ele nu sunt salvate pe card si nu le vad deloc. Mentionez ca am pus si alte carduri si aceeasi problema. Alta problema ar fi ca dupa ce fac pe manual iso 1000 dupa ce inchid aparatul si il pornesc din nou, iso apare la 400. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac mai ales ca am fost la un eveniment si nu s-au salvat multe poze desi ele apareau pe lcd-ul aparatului dar in alta ordine. O fi de la placutele interioare din sloturile in care introduc cardurile? De la bios? De la bateria interna? Va rog sa imi spuneti cam cat m-ar costa manopera pentru a putea rezolva. Tin sa precizez ca aceste probleme nu sunt de fiecare data, ci dupa aproximativ 5000 de fotografii, cand e mai important atunci ma lasa aparatul. Se fac pozele, le vad in alta ordine pe lcd, se incarca greu pana apare poza pe lcd, apar de fapt alte poze facute anterior, apoi vad poza facuta ultima, dar nu se
salveaza pe card, desi am incercat cu mai multe carduri. Am incercat si sa recuperez pozele "pierdute" dar nu le gasesc salvate pe card.
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 04-09-2018 la 16:32
Buna ziua domnule Pantea Silviu! Pentru identificarea cauzei problemei semnalate va rugam sa aduceti/trimiteti aparatul dumneavoastra Nikon D750 catre centrul de service conform procedurii de la pagina https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2018. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.