NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis


Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Procedura de trimitere in service
 
Reparatii
Aparate DSLR
Reparatia aparatelor DSLR Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Aparate Coolpix
Reparatia aparatelor compacte Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Blituri
Reparatia bliturilor Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Reparatiile acopera intreaga gama de interventii posibile, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului.
Obiective standard
Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Printre aceste obiective se numara: 18-55, 18-135, 18-105, 55-200, etc.
Obiective hi-end, aparate film, scanere
Aceste categorii de produse sunt reparate in parteneriat cu service-ul european Nikon (Germania). Durata reparatiei depinde de tipul produsului, timpii de transport si de reparatie ai centrului european Nikon.
 
Intretinere
DSLR
Intretinerea aparatelor DSLR include operatiuni destinate intretinerii interne (curatare senzor, curatare suprafete optice, recalibrare, etc) cit si intretinerii aparatului la exterior (cosmetizare), operatiuni care includ curatarea sau inlocuirea suprafetelor exterioare.
Obiective
Operatiunile de curatare ale obiectivelor prezinta un grad foarte ridicat de complexitate si includ curatarea suprafetelor optice, inlocuirea componentelor exterioare de plastic si cauciuc, curatare interna, ajustari de diafragma si curatare/ajustare contacte lens.
Blituri
Pentru pastrarea constanta a modului de operare si parametrilor blitului acesta poate beneficia de curatarea suprafetelor exterioare, inlocuiri de dispersori optici, testare si ajustare sau update software
Update-uri software
Pentru toate categoriile de produse se pot realiza actualizari de firmware sau update-uri software pentru a aduce produsele la cei mai noi parametrii si specificatii disponibile.
Verificare service
Aparatul tau este acum in service?
Utilizeaza codul service pentru a vedea stadiul reparatiei *.
Introdu codul de service: 
 


*  Datele oferite de aceasta aplicatie au caracter informativ, existand posibilitatea unor erori de procesare sau intarzieri de actualizare. Pentru verificarea cu acuratete a informatiilor privitoare la statutul reparatiei produsului dumneavoastra aflat in centrul de service Nikon din cadrul Restart Service, va rugam sa apelati numarul de telefon 021.313.45.66 - call-center Nikon.

Evaluare service
Aparatul tau a fost in service?
Daca da, impartaseste-ne experienta.
Introdu codul de service: 
 
Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:


* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR vor ramane in garantie pentru
    o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
Informatii generale service Nikon
Garantia Nikon
Conditii generale service Nikon
Procedura lucru service Nikon
Costuri manopera service Nikon (post-garantie sau garantie)
Modalitati de plata
Conditii de ambalare pentru expeditiile prin curieri


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 1553 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
12
0
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Munteanu Vlad
Munteanu Vlad a scris pe 12-07-2018 la 18:49
Buna ziua. Am in Nikon D3300 si cand ma uit pe vizor se vede in centru o mica scama si lateral o mica urma dar care nu apar. si pe poze. Aparatul este in garantie inca. Se poate trimite si curata in garantie? Daca nu acopera garantie aceste reparatii cat costa aceste interventii. Multumesc.
0
0
LIVIU
LIVIU a scris pe 09-07-2018 la 09:15
Buna ziua,am un Nikon D3200 cu obiectiv 18-55mm si as vrea sa mi-l curatati si sa-i schimbati plasticul de care se prinde capacul la obiectiv ,mentionez ca obiectivul merge cu intreruperi nu merge lin.ce costuri necesita aceste operatiuni?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 09-07-2018 la 09:34
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii monturii obiectivului dumneavoastra este de aproximativ 150 lei, orice alte costuri de reparatie suplimentare pot fi comunicate in urma unui diagnostic tehnic. Costul curatarii suprafetelor optice ale aparatului foto Nikon D3200 este de 110 lei. Cu stima
0
0
Andreea Anita
Andreea Anita a scris pe 08-07-2018 la 15:43
Buna ziua! Detin un Nikon D3300 aflat in afara garantiei. In urma unui soc fizic, display-ul s-a crapat. As dori sa stiu cam cat ar costa inlocuirea acestuia. Multumesc anticipat!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 09-07-2018 la 09:30
Buna ziua doamna Andreea Anita! Costul estimativ al inlocuirii monitorului aparatului dumneavoastra Nikon D3300 este de aproximativ 450 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic. Cu stima
0
0
Diodiu Lukas
Diodiu Lukas a scris pe 07-07-2018 la 12:53
Buna! Am un Nikon D3100 la care s-a defectat rotita care regleaza timpul de expunere si respectiv diafragma. S-a blocat aparatul la 1/1000 si f-5.6 iar daca invart de rotita, aparatul nu are nici o reactie. Tin sa Mentionez ca pot reda pozele si sa dau swipe din Rotita dar nu mai functioneaza pt f si Timo de expunere. Imi puteti da un sfat sau e ceBuna! Am un Nikon D3100 la care s-a defectat rotita care regleaza timpul de expunere si respectiv diafragma. S-a blocat aparatul la 1/1000 si f-5.6 iar daca invart de rotita, aparatul nu are nici o reactie. Tin sa Mentionez ca pot reda pozele si sa dau swipe din Rotita dar nu mai functioneaza pt f si Timo de expunere. Imi puteti da un sfat sau e ceva ce necesita service? ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 09-07-2018 la 09:27
Buna ziua domnule Diodiu Lukas! Va rugam sa aduceti/trimiteti aparatul dumneavoastra catre centrul de service conform procedurii: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. In urma unui diagnostic tehnic vi se va comunica devizul de reparatie. Cu stima
0
0
Simionescu
Simionescu a scris pe 02-07-2018 la 12:42
Regret ca nu se pot atasa aici fotografii, sa vada toata comunitatea cat de proaste imi ies fotografiile acum dupa doua interventii. La inceput, ma supara focalizarea. Cu rabdare (inutila pentru instantanee) reuseam sa fac fotografii. Acum, nu mai ies bune nici la peisaj, nici macro (defectiune aparuta dupa interventia in service), nimic. Pana si uRegret ca nu se pot atasa aici fotografii, sa vada toata comunitatea cat de proaste imi ies fotografiile acum dupa doua interventii. La inceput, ma supara focalizarea. Cu rabdare (inutila pentru instantanee) reuseam sa fac fotografii. Acum, nu mai ies bune nici la peisaj, nici macro (defectiune aparuta dupa interventia in service), nimic. Pana si un amarat de telefon le face mai bune. Am platit o suma frumoasa ca sa-mi reamintesc, ca la pomul laudat nu trebuie sa te duci cu sacul! Mai puneam 50% si imi luam un aparat nou. ..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 02-07-2018 la 13:38
Buna ziua, va rugam sa retrimiteti aparatul foto pentru verificare folosind procedura de trimitere in garantie a produselor pe care o gasiti la pagina https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Aparatul va fi diagnosticat cu prioritate si orice defect identificat in legatura cu reparatia efectuata va fi rectificat in cel maBuna ziua, va rugam sa retrimiteti aparatul foto pentru verificare folosind procedura de trimitere in garantie a produselor pe care o gasiti la pagina https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Aparatul va fi diagnosticat cu prioritate si orice defect identificat in legatura cu reparatia efectuata va fi rectificat in cel mai scurt timp. Va multumim pentru intelegere. Cu stima ..afiseaza tot comentariul
0
0
Munteanu Sergiu
Munteanu Sergiu a scris pe 28-06-2018 la 12:37
Buna ziua, am un D5100 si in urma unui soc fizic imi da erori de focus frecvente, focalizand in spatele subiectului. Am doua obiective , 18-55 si un 35mm f/1.8, ambele focalizand in spate destul de frecvent. Vreau sa va intreb care este costul calibrarii senzorului de focus. Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 28-06-2018 la 14:14
Buna ziua,
Costul calibrarii este 220 lei pentru Nikon D 5100. Cu stima,
0
0
Sorin Radu
Sorin Radu a scris pe 27-06-2018 la 17:27
Cat ar costa sa schimb cauciucul de la zoom la un obiectiv Nikon 17.55
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 28-06-2018 la 14:12
Buna ziua,
Costul pentru kit cauciucuri este 85 lei. Cu stima
0
0
MATANIE AUREL
MATANIE AUREL a scris pe 23-06-2018 la 22:47
am un aparat Cooplix L28 ,functioneaza bine , insa clapa care inchide acumulatorii s-a defectat, astfel incit nu pot sa asigur inchiderea perfecta a acumilatorilor ca aparatul sa functineze.Va rog sa-mi spuneti e posibil a fi reparat? si cam cu ce pret
Va multumesc mult
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 25-06-2018 la 16:51
Buna ziua, Produsul poate fi trimis in service conform procedurii de pe site. Costul estimativ pentru inlocuire usita baterie Nikon L 28 este in jur de 100 lei.Cu stima,
0
0
Simionescu
Simionescu a scris pe 22-06-2018 la 19:41
Buna seara.
De peste 24 de ore v-am trimis primul mail cu mentiunea ca mi-a sosit aparatul dar... mai defect decat l-am trimis. Azi pe la pranz, v-am mai scris un mail cu depistarea unei defectiuni, acolo unde inainte functiona corect. Nu am primit nici un raspuns de la dumneavoastra. As vrea sa stiu ce solutie aveti pentru asta.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 25-06-2018 la 16:49
Buna ziua,
La solicitarea dvs pe mail s-a trimis raspuns si am primit confirmarea dvs deja. Va multumim,
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2018. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.