NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
021-313.45.66,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis


Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de trimitere in service
 
Reparatii
Aparate DSLR
Reparatia aparatelor DSLR Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Aparate Coolpix
Reparatia aparatelor compacte Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Blituri
Reparatia bliturilor Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Reparatiile acopera intreaga gama de interventii posibile, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului.
Obiective standard
Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Printre aceste obiective se numara: 18-55, 18-135, 18-105, 55-200, etc.
Obiective hi-end, aparate film, scanere
Aceste categorii de produse sunt reparate in parteneriat cu service-ul european Nikon (Germania). Durata reparatiei depinde de tipul produsului, timpii de transport si de reparatie ai centrului european Nikon.
 
Intretinere
DSLR
Intretinerea aparatelor DSLR include operatiuni destinate intretinerii interne (curatare senzor, curatare suprafete optice, recalibrare, etc) cit si intretinerii aparatului la exterior (cosmetizare), operatiuni care includ curatarea sau inlocuirea suprafetelor exterioare.
Obiective
Operatiunile de curatare ale obiectivelor prezinta un grad foarte ridicat de complexitate si includ curatarea suprafetelor optice, inlocuirea componentelor exterioare de plastic si cauciuc, curatare interna, ajustari de diafragma si curatare/ajustare contacte lens.
Blituri
Pentru pastrarea constanta a modului de operare si parametrilor blitului acesta poate beneficia de curatarea suprafetelor exterioare, inlocuiri de dispersori optici, testare si ajustare sau update software
Update-uri software
Pentru toate categoriile de produse se pot realiza actualizari de firmware sau update-uri software pentru a aduce produsele la cei mai noi parametrii si specificatii disponibile.
Verificare service
Aparatul tau este acum in service?
Utilizeaza codul service pentru a vedea stadiul reparatiei *.
Introdu codul de service: 
 


*  Datele oferite de aceasta aplicatie au caracter informativ, existand posibilitatea unor erori de procesare sau intarzieri de actualizare. Pentru verificarea cu acuratete a informatiilor privitoare la statutul reparatiei produsului dumneavoastra aflat in centrul de service Nikon din cadrul Restart Service, va rugam sa apelati numarul de telefon 021.313.45.66 - call-center Nikon.

Evaluare service
Aparatul tau a fost in service?
Daca da, impartaseste-ne experienta.
Introdu codul de service: 
 
Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:


* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR si mirrorless vor ramane in garantie pentru
    o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
Informatii generale service Nikon
Garantia Nikon
Conditii generale service Nikon
Procedura lucru service Nikon
Costuri manopera service Nikon (post-garantie sau garantie)
Modalitati de plata
Conditii de ambalare pentru expeditiile prin curieri


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 1673 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
16
0
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Ionela Ursachi
Ionela Ursachi a scris pe 21-07-2019 la 21:11
Buna ziua!
Am o problema!Am un aparat Nikon D3400,totul a inceput cand am descarcat aplicatia SnapBridge pentru a descarca niste poze iar acum in continuare nu merge!
Apoi am restat aparatul automat si acum mi-a blocat sectiunea cu bluetooth si nu mai descarca de fel poze as avea nevoie de ajutor!
Va rog!
0
0
Dragnea Gabriel
Dragnea Gabriel a scris pe 16-07-2019 la 12:23
Buna ziua,
1.Imi puteti spune va rog cat costa calibrarea la Nikod D7200? Daca aparatul este in garantie, calibrarea se plateste?
2.Imi puteti spune va rog cat costa calibrarea la Nikon D 810?
3. Aparatele ce nu sunt cumparate din Romania, D 810 luat de pe E infinity, poate fi reparat in service-ul dumneavoastra?
Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 16-07-2019 la 13:11
Buna ziua domnule Dragnea Gabriel! Calibrarea este o operatiune de mentenanta ce se efectueaza contra cost. Costurile acestei operatiuni pentru aparatele Nikon D7200 si Nikon D810 sunt de 220 lei respectiv 440 lei. Produsele pot fi reparate in centrul nostru de service. Cu stima
1
0
Olteanu Mugurel
Olteanu Mugurel a scris pe 16-07-2019 la 09:29
Buna ziua.Exista posibilitatea de achizitionare a unui cauciuc pentru grip-ul aparatului D750?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 16-07-2019 la 13:05
Buna ziua domnule Olteanu Mugurel! Costul estimativ al acestei piese de cauciuc este de aproximativ 100 lei. Puteti face o comanda scriind la adresa nikon@restart.ro. Cu stima
0
0
Bibicu Mălina
Bibicu Mălina a scris pe 14-07-2019 la 20:06
buna ziua. am un Nikon d3500. cand vreau sa bag in laptop pozele RAW de pe aparat am culorile foarte schimbate. nu e de la card, obiectiv sau laptop pentru ca am incercat toate posibilitatile. pozele RAW de pe un alt aparat se vad foarte bine. cand trag poze in format JPG se vad foarte bine. aparatul este in garantie. nu l-am folosit foarte mult.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 15-07-2019 la 17:01
Buna ziua doamna Bibicu Malina! Va sfatuim sa aduceti/trimiteti aparatul foto pentru diagnosticare tehnica conform procedurii de la pagina https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Szabolcs Kabai
Szabolcs Kabai a scris pe 14-07-2019 la 13:44
Buna,
M-ar interesa pretul la un schimb de LCD pentru NIkon D3000.
Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 15-07-2019 la 17:00
Buna ziua domnule Szabolcs Kabai! Costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 500 lei. Cu stima
0
0
Andrei Dumitru
Andrei Dumitru a scris pe 09-07-2019 la 00:34
Buna seara
Am scapat pe jos un Nikon D810 si s-a indoit inelul monturii prinderea unui jurub din cele 5 s-a rupt la impact(practic inelul sta prins doar in 4 suruburi) si nu mai sta obiectivul fixat ca inainte si uneori nu face contact diafragma. In interior ii crapat chiar la prinderea unui alt surbur iar crapatura ii si pe exterior. oglinda nuBuna seara
Am scapat pe jos un Nikon D810 si s-a indoit inelul monturii prinderea unui jurub din cele 5 s-a rupt la impact(practic inelul sta prins doar in 4 suruburi) si nu mai sta obiectivul fixat ca inainte si uneori nu face contact diafragma. In interior ii crapat chiar la prinderea unui alt surbur iar crapatura ii si pe exterior. oglinda nu este afectata, Aparatul functioneaza doar ca focalizeaza este haotica. Am plan doua planuri in focus(atat subiectul cat si un sfert din background in focus). Cred ca v-am zapacit putin:))...Imi puteti lasa un mail unde sa va trimit cateva poze pentru a vedea exact problema. Multumesc!
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 10-07-2019 la 11:32
Buna ziua domnule Andrei Dumitru! In acest caz un deviz de reparatie poate fi comunicat doar in urma verificarii fizele a aparatului si obiectivului in centrul de service: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Caravia Roxana
Caravia Roxana a scris pe 08-07-2019 la 11:07
Buna ziua.
Detinem un aparat foto Nikon J1. Shutter-ul nu se mai deschide complet. Dorim sa stim daca acest tip de aparat se mai afla in perioada de service deoarece am dori sa il aducem la o diagnosticare in vederea repararii (daca va fi posibil).
Va multumim!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 10-07-2019 la 11:31
Buna ziua doamna Caravia Roxana! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon J1 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb), orice reparatie mai este posibila in masura in care piesele se mai gasesc la producator. Pentru verificare va rugam sa il aduceti/trimiteti catre noi conform procedurii de la pagina https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
iosif
iosif a scris pe 05-07-2019 la 00:45
Buna ziua , Cat costa inlocuirea unui shutter la aparatul Nikon D3400?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 08-07-2019 la 10:34
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 500 lei. Cu stima
0
0
alex necula
alex necula a scris pe 03-07-2019 la 12:42
Buna ziua,
Detin un D700 - are probleme la oglinda, nu mai revine in pozitia initiala - nu mai pot vedea prin obiectiv - in rest aparatul functioneza prin live view - Va rog sa mi spuneti cat m-ar costa reparatia?
Multumesc mult
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 04-07-2019 la 15:44
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon D700 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat foto Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2019. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.