NPS Service Nikon

Newsletter

 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
021-313.45.66,

Program Receptie Service:
Luni - Vineri: 09:30-18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Procedura de trimitere in service
 
Reparatii
Aparate DSLR
Reparatia aparatelor DSLR Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Aparate Coolpix
Reparatia aparatelor compacte Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Blituri
Reparatia bliturilor Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Reparatiile acopera intreaga gama de interventii posibile, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului.
Obiective standard
Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Printre aceste obiective se numara: 18-55, 18-135, 18-105, 55-200, etc.
Obiective hi-end, aparate film, scanere
Aceste categorii de produse sunt reparate in parteneriat cu service-ul european Nikon (Germania). Durata reparatiei depinde de tipul produsului, timpii de transport si de reparatie ai centrului european Nikon.
 
Intretinere
DSLR
Intretinerea aparatelor DSLR include operatiuni destinate intretinerii interne (curatare senzor, curatare suprafete optice, recalibrare, etc) cit si intretinerii aparatului la exterior (cosmetizare), operatiuni care includ curatarea sau inlocuirea suprafetelor exterioare.
Obiective
Operatiunile de curatare ale obiectivelor prezinta un grad foarte ridicat de complexitate si includ curatarea suprafetelor optice, inlocuirea componentelor exterioare de plastic si cauciuc, curatare interna, ajustari de diafragma si curatare/ajustare contacte lens.
Blituri
Pentru pastrarea constanta a modului de operare si parametrilor blitului acesta poate beneficia de curatarea suprafetelor exterioare, inlocuiri de dispersori optici, testare si ajustare sau update software
Update-uri software
Pentru toate categoriile de produse se pot realiza actualizari de firmware sau update-uri software pentru a aduce produsele la cei mai noi parametrii si specificatii disponibile.
Verificare service
Aparatul tau este acum in service?
Utilizeaza codul service pentru a vedea stadiul reparatiei *.
Introdu codul de service: 
 


*  Datele oferite de aceasta aplicatie au caracter informativ, existand posibilitatea unor erori de procesare sau intarzieri de actualizare. Pentru verificarea cu acuratete a informatiilor privitoare la statutul reparatiei produsului dumneavoastra aflat in centrul de service Nikon din cadrul Restart Service, va rugam sa apelati numarul de telefon 021.313.45.66 - call-center Nikon.

Evaluare service
Aparatul tau a fost in service?
Daca da, impartaseste-ne experienta.
Introdu codul de service: 
 
Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
Informatii generale service Nikon
Garantia Nikon
Conditii generale service Nikon
Procedura lucru service Nikon
Costuri manopera service Nikon (post-garantie sau garantie)
Modalitati de plata
Conditii de ambalare pentru expeditiile prin curieri


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 1978 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
19
0
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Adriana C
Adriana C a scris pe 13-07-2024 la 16:08
Buna ziua, o estimare va rog pentru un Nikon d7000 caruia i se blocheaza diafragma si ramane inchisa dupa apasarea butonului.
0
0
Maryna
Maryna a scris pe 06-07-2024 la 19:27
Buna ziua! Am un Nikon D5100. Dupa transport dintr-o tara in alta: butonul declansator face clicuri ciudate la trecerea la video si nu comuta. Modul video nu functioneaza. si nicio imagine nu este afisata pe afisaj. diafragma nu functioneaza (nu creste/descreste). restul totul functioneaza.
0
0
Letiția
Letiția a scris pe 03-07-2024 la 23:58
Buna seara, am o intrebare, camera mea este un Nikon Coolpix B500 cuparat de la dumneavoastra in urma cu aproximativ 3 ani are un fel de problema cu butonul de pornire, cred ca se blocheaza si cand incerc sa pornesc camera nu functioneaza si obiectivul nu iese, dar ledul butonului este aprins, care ar fi cauza problemeisi un pretestimativ al reparBuna seara, am o intrebare, camera mea este un Nikon Coolpix B500 cuparat de la dumneavoastra in urma cu aproximativ 3 ani are un fel de problema cu butonul de pornire, cred ca se blocheaza si cand incerc sa pornesc camera nu functioneaza si obiectivul nu iese, dar ledul butonului este aprins, care ar fi cauza problemeisi un pretestimativ al reparatiei? ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 04-07-2024 la 10:15
Buna ziua! In cazul in care in urma diagnosticului tehnic se constata faptul ca este necesara inlocuirea piesei shutter button unit atunci costul de reparatie poate fi de aproximativ 200 lei. Devizul exact va fi comunicat dupa verificarea tehnica efectuata in centrul oficial de service Nikon: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Gabriel
Gabriel a scris pe 24-06-2024 la 12:07
Ziua buna,
Am un nikon z6ii si as dori sa fac update-ul platit pentru a filma 10bit intern, stiti cumva daca se face la noi?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 25-06-2024 la 09:26
Buna ziua! Centrul oficial de service Nikon din Romania poate efectua aceasta operatiune, Z 6/Z 6II and Z 7/Z 7II Raw Video Output Upgrade. Costul serviciului este de 950 lei. Cu stima
0
0
Andrei
Andrei a scris pe 17-06-2024 la 23:24
Buna seara,
detin un Nikon z7ii si am urmatoarea eroare: Error! Turn camera off then on again! Fac acest lucru si nu se intampla nimic! Am incercat toate modalitatile, sa incarc bateria, sa schimb cardul si nimic! Aparatul are 20k cadre si nu a fost scapat sau lovit! Ce ar putea avea si cam care ar fii costul reparatiei? Multumesc!
1
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-06-2024 la 08:03
Buna ziua! In acest caz este necesara verificarea aparatului in centrul oficial de service Nikon pentru comunicarea unui deviz de reparatie: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Andrei
Andrei a scris pe 19-06-2024 la 00:03
Inainte de a trimite vrea sa stiu daca v-ati mai intalnit cu genul acesta de problema, si daca da care a fost rezolvarea
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 19-06-2024 la 10:40
Buna ziua! Eroarea indicata este generala, raspunsul poate fi oferit dupa verificarea produsului. Va multumim pentru intelegere! Cu stima
0
0
Gheorghe
Gheorghe a scris pe 16-06-2024 la 07:28
Buna ziua, planuiesc sa achizitionez un Z7, dar ma ingrijoreaza numarul de cadre pe care il are. As vrea sa stiu inainte de achizitie cat costa schimbarea shutter-ului.

Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-06-2024 la 08:02
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii obturatorului aparatului foto Nikon Z 7 este de aproximativ 1400 lei. Cu stima
0
0
Andreea
Andreea a scris pe 10-06-2024 la 20:38
Buna seara,

Detin un D600 ce are probleme cu focusul. Doresc sa stiu daca faceti recalibrari pentru focus pentru acest model. In cazul in care raspunsul este afirmativ, va rog sa imi comunicati un pret estimativ.

Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-06-2024 la 12:09
Buna ziua! Costul calibrarii aparatului dvs este de 220 lei. Il puteti aduce/trimite catre centrul oficial de service Nikon in Romania conform procedurii de la pagina https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Lorand
Lorand a scris pe 30-05-2024 la 11:54
Buna ziua, detin un Z6II cu probleme de ecran.
Raspunde la touch dar vizibilitatea pe el e zero, doar in anumite conditii se pot distinge imaginile pe el. Para sa nu aiba bscklight ecranul. Problema a inceput treptat la deschiderea in jos a ecranului. Sa fie problema de contact la ecran?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 03-06-2024 la 10:39
Buna ziua! Defectul reclamat poate fi cauzat de monitor sau monitor fpc unit, banda de date. Pentru identificarea exacta a cauzei va rugam sa aduceti/trimiteti aparatul catre centrul oficial de service Nikon conform procedurii de la pagina https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Raluca
Raluca a scris pe 27-05-2024 la 22:00
Buna ziua! Am un D3200 al carui buton de selectare al modurilor de fotografiere nu mai functioneaza. In momentul rotiri, doar 5 moduri pot fi selectate. Peste celelalte sare sau selecteaza un altul. Ex: modul Sport in loc de mod Auto. Pot primi o aproximatie de cost pentru reparatii? Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 28-05-2024 la 11:18
Buna ziua! Perioada de service pentru modelul Nikon D3200 s-a incheiat nu se mai fabrica piese de schimb iar disponibilitatea celor ramase in stoc variaza. Costul estimativ al reparatiei poate incepe de la aproximativ 150 lei insa devizul exact si daca aparatul mai poate fi reparat va fi comunicat dupa verificarea tehnica a acestuia efectuata in centrul oficial de service Nikon: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.