NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
021-313.45.66,

Program Receptie Service:
Luni - Vineri: 09:30-18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Procedura de trimitere in service
 
Reparatii
Aparate DSLR
Reparatia aparatelor DSLR Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Aparate Coolpix
Reparatia aparatelor compacte Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Blituri
Reparatia bliturilor Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Reparatiile acopera intreaga gama de interventii posibile, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului.
Obiective standard
Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Printre aceste obiective se numara: 18-55, 18-135, 18-105, 55-200, etc.
Obiective hi-end, aparate film, scanere
Aceste categorii de produse sunt reparate in parteneriat cu service-ul european Nikon (Germania). Durata reparatiei depinde de tipul produsului, timpii de transport si de reparatie ai centrului european Nikon.
 
Intretinere
DSLR
Intretinerea aparatelor DSLR include operatiuni destinate intretinerii interne (curatare senzor, curatare suprafete optice, recalibrare, etc) cit si intretinerii aparatului la exterior (cosmetizare), operatiuni care includ curatarea sau inlocuirea suprafetelor exterioare.
Obiective
Operatiunile de curatare ale obiectivelor prezinta un grad foarte ridicat de complexitate si includ curatarea suprafetelor optice, inlocuirea componentelor exterioare de plastic si cauciuc, curatare interna, ajustari de diafragma si curatare/ajustare contacte lens.
Blituri
Pentru pastrarea constanta a modului de operare si parametrilor blitului acesta poate beneficia de curatarea suprafetelor exterioare, inlocuiri de dispersori optici, testare si ajustare sau update software
Update-uri software
Pentru toate categoriile de produse se pot realiza actualizari de firmware sau update-uri software pentru a aduce produsele la cei mai noi parametrii si specificatii disponibile.
Verificare service
Aparatul tau este acum in service?
Utilizeaza codul service pentru a vedea stadiul reparatiei *.
Introdu codul de service: 
 


*  Datele oferite de aceasta aplicatie au caracter informativ, existand posibilitatea unor erori de procesare sau intarzieri de actualizare. Pentru verificarea cu acuratete a informatiilor privitoare la statutul reparatiei produsului dumneavoastra aflat in centrul de service Nikon din cadrul Restart Service, va rugam sa apelati numarul de telefon 021.313.45.66 - call-center Nikon.

Evaluare service
Aparatul tau a fost in service?
Daca da, impartaseste-ne experienta.
Introdu codul de service: 
 
Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
Informatii generale service Nikon
Garantia Nikon
Conditii generale service Nikon
Procedura lucru service Nikon
Costuri manopera service Nikon (post-garantie sau garantie)
Modalitati de plata
Conditii de ambalare pentru expeditiile prin curieri


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 1881 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
17
0
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Tony Hampel
Tony Hampel a scris pe 26-09-2022 la 10:30
Buna dimineata. Detin un Nikon d780 la care butonul AF-ON a "disparut" si nu mi-am dat seama unde ar fi cazut. Intrebarea este daca as putea sa cumparr acel buton de la dumneavoastra sau este neaparat nevoie de trimis in service ?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 26-09-2022 la 16:49
Buna ziua domnule Tony Hampel! Va rugam sa ne scrieti la adresa de email solutie@restart.ro, colegii nostri va vor raspnde in cel mai scurt timp. Cu stima
0
0
Rodica
Rodica a scris pe 01-09-2022 la 23:55
Buna seara! Detin un aparat foto Coolpix P100, al carui acumulator nu mai incarca. Am cumparat unul nou, dar in continuare problema persista. Se poate repara? Un cost estimativ, va rog. Multumesc anticipat!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 07-09-2022 la 11:24
Buna ziua! Perioada de service pentru modelul aparatului foto Nikon Coolpix P100 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Este motivul pentru care aparatul dvs nu mai poate fi reparat. Cu stima
0
0
Tudor
Tudor a scris pe 24-08-2022 la 22:21
Buna ziua, am un Nikon D90 caruia i se blocheaza oglinda la declansare sau cand intru in LiveView. Daca folosesc optiunea de ridicare pentru curatare, din meniu, functioneaza corect. Pe ecranul secundar apare ERR. Daca apas iar declansatorul, se aude un bazait. Dupa 3-4 apsari, oglinda coboara. https://youtu.be/aT-BzK8vNLY Puteti estima costul repaBuna ziua, am un Nikon D90 caruia i se blocheaza oglinda la declansare sau cand intru in LiveView. Daca folosesc optiunea de ridicare pentru curatare, din meniu, functioneaza corect. Pe ecranul secundar apare ERR. Daca apas iar declansatorul, se aude un bazait. Dupa 3-4 apsari, oglinda coboara. https://youtu.be/aT-BzK8vNLY Puteti estima costul reparatiei? Multumesc. ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 25-08-2022 la 07:58
Buna ziua! Perioada de service pentru modelul aparatului foto Nikon D90 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Este motivul pentru care aparatul dvs nu mai poate fi reparat. Cu stima
0
0
Adela
Adela a scris pe 21-07-2022 la 12:12
Buna ziua, am un teleobiectiv Nikkor 70-300 mm, la care stabilizatorul de imagine s-a defectat, vibreaza la focalizare si nu declanseaza, se poate repara? Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-07-2022 la 12:17
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei obiectivului dvs poate incepe de la aproximativ 350 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar dupa verificarea acestuia in centrul nostru de service. Cu stima
0
0
Florea Cristian
Florea Cristian a scris pe 18-07-2022 la 08:33
Buna ziua, am un Coolpix L28, usita de la inchizatorul bateriilor nu se mai inchide. Se poate repara, schimba? Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-07-2022 la 11:46
Buna ziua domule Florea Cristian! Perioada de service pentru modelul aparatului foto Nikon Coolpix L28 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Este motivul pentru care aparatul dvs nu mai poate fi reparat. Cu stima
0
0
Bogdan
Bogdan a scris pe 24-06-2022 la 13:08
Buna ziua, detin un d610 al carui shutter a incetat recent sa actioneze, iar aparatul afiseaza codul ERR intermitent. Cam cat ar costa reparatia?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 24-06-2022 la 13:15
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii obturatorului aparatului foto Nikon D610 este de aproximativ 650 lei. Devizul exact al reparatiei poate fi comunicat doar dupa verificarea acestuia in centrul nostru de service: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Iuliana
Iuliana a scris pe 21-06-2022 la 08:06
Bina ziua , am un obiectiv pt nikon 18-105, care are montura /baioneta rupta .
Mentionez ca am incercat sa o schimb eu siiii surpriza , normal ca nu am reusit ,mai mult i am dezlipit si un fir .
Se mai poate face ceva ?
Si cam care ar fi pretul cu o curatare sau calibrare daca esre cazul?
Multumesc.
Spor la munca.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-06-2022 la 13:47
Buna ziua! Obiectivul dvs poate fi reparat insa in aceasta situatie un deviz va fi comunicat doar dupa verificarea acestuia in centrul nostru de service: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Violeta
Violeta a scris pe 31-05-2022 la 16:55
Buna ziua.am un aparat foto Nikon coolpixL31 cu display spart.vroiam sa stiu daca se mai poate schimba display-ul.multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 31-05-2022 la 16:56
Buna ziua! Perioada de service pentru modelul aparatului foto Nikon Coolpix L 31 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Este motivul pentru care aparatul dvs nu mai poate fi reparat. Cu stima
0
0
Paul
Paul a scris pe 25-05-2022 la 06:51
Buna Ziua Am un DSLR Canon 750D Porneste si se stinge sta o secunda pornit Se ma poate repara? O aproximatie a costului de reparatie!?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 25-05-2022 la 09:34
Buna ziua! Restart Service este centrul de service oficial exclusiv echipament foto Nikon. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.