NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
021-313.45.66,

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Incepand cu data de 18 mai 2020 produsele pot fi expediate doar prin curier catre centrul de service Restart Service S.R.L. la adresa din str. Splaiul Unirii, nr. 74, sect 4, Bucuresti, pentru reparatii garantie/postgarantie. Activitatea receptiei de la aceeasi adresa va fi suspendata pana la noi informatii. Pentru orice detalii ne puteti contacta prin email la adresele: solutie@restart.ro, nikon@restart.ro sau telefonic la numerele 031 99 99 / 021 313 45 66. Program: Luni - Vineri 9.30 - 18.00.

Procedura de trimitere in service
 
Reparatii
Aparate DSLR
Reparatia aparatelor DSLR Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Aparate Coolpix
Reparatia aparatelor compacte Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Blituri
Reparatia bliturilor Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Reparatiile acopera intreaga gama de interventii posibile, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului.
Obiective standard
Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Printre aceste obiective se numara: 18-55, 18-135, 18-105, 55-200, etc.
Obiective hi-end, aparate film, scanere
Aceste categorii de produse sunt reparate in parteneriat cu service-ul european Nikon (Germania). Durata reparatiei depinde de tipul produsului, timpii de transport si de reparatie ai centrului european Nikon.
 
Intretinere
DSLR
Intretinerea aparatelor DSLR include operatiuni destinate intretinerii interne (curatare senzor, curatare suprafete optice, recalibrare, etc) cit si intretinerii aparatului la exterior (cosmetizare), operatiuni care includ curatarea sau inlocuirea suprafetelor exterioare.
Obiective
Operatiunile de curatare ale obiectivelor prezinta un grad foarte ridicat de complexitate si includ curatarea suprafetelor optice, inlocuirea componentelor exterioare de plastic si cauciuc, curatare interna, ajustari de diafragma si curatare/ajustare contacte lens.
Blituri
Pentru pastrarea constanta a modului de operare si parametrilor blitului acesta poate beneficia de curatarea suprafetelor exterioare, inlocuiri de dispersori optici, testare si ajustare sau update software
Update-uri software
Pentru toate categoriile de produse se pot realiza actualizari de firmware sau update-uri software pentru a aduce produsele la cei mai noi parametrii si specificatii disponibile.
Verificare service
Aparatul tau este acum in service?
Utilizeaza codul service pentru a vedea stadiul reparatiei *.
Introdu codul de service: 
 


*  Datele oferite de aceasta aplicatie au caracter informativ, existand posibilitatea unor erori de procesare sau intarzieri de actualizare. Pentru verificarea cu acuratete a informatiilor privitoare la statutul reparatiei produsului dumneavoastra aflat in centrul de service Nikon din cadrul Restart Service, va rugam sa apelati numarul de telefon 021.313.45.66 - call-center Nikon.

Evaluare service
Aparatul tau a fost in service?
Daca da, impartaseste-ne experienta.
Introdu codul de service: 
 
Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
Informatii generale service Nikon
Garantia Nikon
Conditii generale service Nikon
Procedura lucru service Nikon
Costuri manopera service Nikon (post-garantie sau garantie)
Modalitati de plata
Conditii de ambalare pentru expeditiile prin curieri


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 1812 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
17
0
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Scurtu Gelu
Scurtu Gelu a scris pe 07-04-2021 la 08:59
Buna ziua, am scapat un nikon D7200 si s-a spart display-ul, cat costa inlocuirea lui? Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 07-04-2021 la 13:16
Buna ziua domnule Scurtu George! Costul estimativ al inlocuirii ecranului aparatului dvs este de aproximativ 550 lei. Avand in vedere natura cauzei defectului, soc mecanic, un deviz exact poate fi comunicat doar in urma verificarii aparatului in centrul nostru de service: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Nicolae Barb
Nicolae Barb a scris pe 17-03-2021 la 19:38
Buna ziua, am scapat un nikon d750 si s-a spart ecranul intr-un colt, cat costa inlocuirea ecranului? Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-03-2021 la 15:41
Buna ziua domnule Nicolae Barb! Costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 650 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma verificarii aparatului in centrul nostru de service. Va sfatuim sa il expediati prin curier dupa data de 26 mar 2021. Cu stima
0
0
Nicu Sandu
Nicu Sandu a scris pe 09-03-2021 la 23:33
Buna ziua,
Detin un blitz sb910 care in ultimul timp declanseaza o data la puterea setata apoi urmatoarele 3, 4, 5 fotografii la o putere mult mai mica, insuficienta . Mentionez ca am incercat cu mai multe seturi de acumulatori, baterii alcaline, si am asteptat si 4-5 secunde sa sa reincarce.
Ar necesita schimbarea lampii, sau a condensatorului?
UnBuna ziua,
Detin un blitz sb910 care in ultimul timp declanseaza o data la puterea setata apoi urmatoarele 3, 4, 5 fotografii la o putere mult mai mica, insuficienta . Mentionez ca am incercat cu mai multe seturi de acumulatori, baterii alcaline, si am asteptat si 4-5 secunde sa sa reincarce.
Ar necesita schimbarea lampii, sau a condensatorului?
Un pret estimativ pentru reparatie?
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-03-2021 la 07:57
Buna ziua domnule Nicu Sandu! In cazul in care blitul dvs necesita inlocuirea lampii atunci costul estimativ de reparatie este de aproximativ 350 lei. Devizul exact poate fi comunicat dupa verificarea blitului in centrul de service: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Andra
Andra a scris pe 07-03-2021 la 09:04
Buna ziua,
Detin un Nikon Coolpix B500 care nu mai functioneaza, atunci cand incerc sa il deschid, display-ul ramane negru indiferent ce incerc sa aleg, iar obiectivul se deschide doar uneori, fara vreun rezultat atunci cand incerc sa fac o fotografie. Se poate repara? Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 08-03-2021 la 08:12
Buna ziua! Aparatul dvs poate fi reparat, un deviz poate fi comunicat doar in urma verificarii acestuia in centrul oficial de service Nikon. Puteti expedia prin curier aparatul catre noi utilizand procedura de la pagina https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Dinu Iorga
Dinu Iorga a scris pe 20-02-2021 la 02:00
Buna ziua! Detin un Nikkor AF-S 50mm 1.4g care are urmatoarea problema: inelul de focus nu merge normal pe intreaga plaja. In AF, trebuie sa apas de 2-3 ori sa isi prinda focusul (si se aude ca se chinuie). In MF, inelul de focus se invarte, dar focusul concret, nu. Cam de pe la jumatatea turei, incepe sa dea in gol. Daca il invart mai repede, prinBuna ziua! Detin un Nikkor AF-S 50mm 1.4g care are urmatoarea problema: inelul de focus nu merge normal pe intreaga plaja. In AF, trebuie sa apas de 2-3 ori sa isi prinda focusul (si se aude ca se chinuie). In MF, inelul de focus se invarte, dar focusul concret, nu. Cam de pe la jumatatea turei, incepe sa dea in gol. Daca il invart mai repede, prinde si trece de bucata cu probleme. Cam despre ce ar fi vorba si cat m-ar costa reparatia? Multumesc! ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 22-02-2021 la 07:53
Buna ziua domnule Dinu Iorga! In acest caz pentru comunicarea unui deviz de reparatie este necesara verificarea obiectivului in centrul de service: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Va multumim pentru intelegere. Cu stima
0
0
Popescu Alina-Georgiana
Popescu Alina-Georgiana a scris pe 13-02-2021 la 23:55
Am intampinat o problema cu cardul de memorie, s-a blocat in aparat, am reusit sa il extrag dar acum aparatul nu mai citeste nici un alt card. Acopera garantia o astfel de reparatie?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 16-02-2021 la 16:28
Buna ziua doamna Popescu Alina-Georgiana! Garantia produsului acopera defectele de fabricatie ale acestuia. Pentru verificarea/devizul/reparatia aparatului va rugam sa il expediati prin curier catre centrul de service conform procedurii de la pagina https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
ifteni denis
ifteni denis a scris pe 25-01-2021 la 18:53
Buna ziua! Am blocat un card micro sd in slotul cardului sd, cat ar costa extragerea acestuia?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 26-01-2021 la 16:01
Buna ziua! In acest caz pentru comunicarea unui deviz este necesara efectuarea unui diagnostic tehnic in centrul de service deoarece este posibil ca pinii slotului de card SD sa fie afectati. Cu stima
0
0
Miricioiu Marian
Miricioiu Marian a scris pe 21-01-2021 la 09:28
Buna ziua! Am un Nikon D90 si un Nikkor 35 mm si focusul numai este precis. Se mai poate repara/adapta? Si daca da care ar fi pretul?
Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-01-2021 la 16:10
Buna ziua domnule Miricioiu Marian! Costurile pentru calibrarea aparatului si obiectivului dvs sunt de 220 lei respectiv 230 lei. Pentru verificare/calibrare le puteti doar expedia prin curier catre centrul oficial de service Nikon conform procedurii de la pagina https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Adrian
Adrian a scris pe 18-01-2021 la 16:20
Salutari :) Cat costa inlocuirea unui shutter pentru aparatul Nikon D4?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 19-01-2021 la 15:15
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii obturatorului aparatului foto Nikon D4 este de aproximativ 1400 lei. Devizul exacat al reparatiei poate fi comunicat doar dupa verificarea aparatului in centrul nostru de service:https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.