NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Splaiul Unirii nr.74, parter, BucureČ™ti, sector 4
021-313.45.66,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis


Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de trimitere in service
 
Reparatii
Aparate DSLR
Reparatia aparatelor DSLR Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Aparate Coolpix
Reparatia aparatelor compacte Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Blituri
Reparatia bliturilor Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Reparatiile acopera intreaga gama de interventii posibile, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului.
Obiective standard
Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Printre aceste obiective se numara: 18-55, 18-135, 18-105, 55-200, etc.
Obiective hi-end, aparate film, scanere
Aceste categorii de produse sunt reparate in parteneriat cu service-ul european Nikon (Germania). Durata reparatiei depinde de tipul produsului, timpii de transport si de reparatie ai centrului european Nikon.
 
Intretinere
DSLR
Intretinerea aparatelor DSLR include operatiuni destinate intretinerii interne (curatare senzor, curatare suprafete optice, recalibrare, etc) cit si intretinerii aparatului la exterior (cosmetizare), operatiuni care includ curatarea sau inlocuirea suprafetelor exterioare.
Obiective
Operatiunile de curatare ale obiectivelor prezinta un grad foarte ridicat de complexitate si includ curatarea suprafetelor optice, inlocuirea componentelor exterioare de plastic si cauciuc, curatare interna, ajustari de diafragma si curatare/ajustare contacte lens.
Blituri
Pentru pastrarea constanta a modului de operare si parametrilor blitului acesta poate beneficia de curatarea suprafetelor exterioare, inlocuiri de dispersori optici, testare si ajustare sau update software
Update-uri software
Pentru toate categoriile de produse se pot realiza actualizari de firmware sau update-uri software pentru a aduce produsele la cei mai noi parametrii si specificatii disponibile.
Verificare service
Aparatul tau este acum in service?
Utilizeaza codul service pentru a vedea stadiul reparatiei *.
Introdu codul de service: 
 


*  Datele oferite de aceasta aplicatie au caracter informativ, existand posibilitatea unor erori de procesare sau intarzieri de actualizare. Pentru verificarea cu acuratete a informatiilor privitoare la statutul reparatiei produsului dumneavoastra aflat in centrul de service Nikon din cadrul Restart Service, va rugam sa apelati numarul de telefon 021.313.45.66 - call-center Nikon.

Evaluare service
Aparatul tau a fost in service?
Daca da, impartaseste-ne experienta.
Introdu codul de service: 
 
Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:


* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR si mirrorless vor ramane in garantie pentru
    o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
Informatii generale service Nikon
Garantia Nikon
Conditii generale service Nikon
Procedura lucru service Nikon
Costuri manopera service Nikon (post-garantie sau garantie)
Modalitati de plata
Conditii de ambalare pentru expeditiile prin curieri


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 1638 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
14
0
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Gabriel D
Gabriel D a scris pe 21-03-2019 la 09:44
Am un obiectiv Nikon 24-120 f3.5-5.6 cu inelul de focus spart (e din material plastic) Ma intereseaza daca se poate inlocui si un cost aproximativ.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 25-03-2019 la 13:22
Buna ziua! Un deviz de reparatie poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic. Va rugam sa tineti cont de faptul ca perioada de service pentru acest model s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb, orice reparatie mai este posibila in masura in care piesele necesare se mai gasesc la producator. Cu stima
0
0
Gabriel D
Gabriel D a scris pe 25-03-2019 la 20:42
Ma interesa daca piesa precizata de mine se mai gaseste la producator. Daca trimit obiectivul si nu mai este disponibila piesa cine plateste transportul si constatarea??
0
0
coca laurentiu
coca laurentiu a scris pe 18-03-2019 la 01:52
buna seara , am cumparat recent un D5 dintr-un magazin partener Nikon. Doresc sa stiu se poate vedea daca aparatul a mai fost folosit sau reparat sau sun primul proprietar. Ce verificari pot face in acest sens. Nu sunt un profesionist dar am impresia din cadrele de pana acum ca aparatul nu este chiar ce speram eu sa fie. Se poate verifica undeva sabuna seara , am cumparat recent un D5 dintr-un magazin partener Nikon. Doresc sa stiu se poate vedea daca aparatul a mai fost folosit sau reparat sau sun primul proprietar. Ce verificari pot face in acest sens. Nu sunt un profesionist dar am impresia din cadrele de pana acum ca aparatul nu este chiar ce speram eu sa fie. Se poate verifica undeva sau cu ceva soft daca aparutul nu are un defect de fabrica sau ca functioneaza la parametrii nominali. Conform cu standardul Nikon D5? Am si un D810 care -mi pare ca face mai multi bani decat D5 comparativ cu cadrele trase pana acum. Unde pot sa-l duc pe D5 sa mi cofirme cineva ca nu e aparatul cauza. Multumesc pentru ajutor.

..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-03-2019 la 09:56
Buna ziua domnule Coca Laurentiu! Pentru verificarea functionalitatii aparatului dumneavoastra va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul oficial de service Nikon conform procedurii de la pagina https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Mirela Dimitriu
Mirela Dimitriu a scris pe 11-03-2019 la 12:16
Buna ziua, in Cluj exista vreun loc unde as putea duce un DSLR Nikon pentru diagnosticare? Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-03-2019 la 17:09
Buna ziua doamna Mirela Dimitriu! Restart Service este singurul centru de service oficial Nikon in Romania, va rugam sa trimiteti aparatul dvs foto catre noi conform procedurii de la pagina https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Florin
Florin a scris pe 23-02-2019 la 15:29
Detin un nikon 5200. Am observat ca parte din fotografiile realizate sunt, in procentaje diferite, "acoperite" de culoare. Care ar putea fi cauza si care sunt costurile aproximative de reparatii ?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 26-02-2019 la 11:23
Buna ziua! In acest caz un deviz poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
nico verhelst
nico verhelst a scris pe 11-02-2019 la 21:30
Buna ziua,
detin un Nikon D90 cu obiectiv 18-105 VR, de mai multi ani.
In ultima perioda constat ca am probleme cu focalizare, si culorile nu mai sunt viu.
Ce fel de revizie mi-ati recomanda ? Va trimit si camera si obiectivul, comand un diagnostic la amandoua sau o curatare sau ... ?
Multumesc, Nico
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 12-02-2019 la 09:27
Buna ziua! Costurile operatiunilor de calibrare si curatare a suprafetelor optice pentru aparatul dvs sunt de 220 lei respectiv 165 lei, pentru obiectiv 165 respectiv 200 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Gliga Andreea
Gliga Andreea a scris pe 07-02-2019 la 17:07
Buna ziua !
Detin un nikon d5300 si am un obiectiv tamron 70-300 mm si astazi din nefericire am fost pe munte iar obiectivul era in geanta cu tot cu aparat, am cazut iar zoom-ul de la obiectiv s-a stricat, adica am incercat sa fac o poza si am observat ca nu imi mai merge zoom-ul cand invart de el. As dori sa stiu ce trebuie sa fac cu el.
MultumescBuna ziua !
Detin un nikon d5300 si am un obiectiv tamron 70-300 mm si astazi din nefericire am fost pe munte iar obiectivul era in geanta cu tot cu aparat, am cazut iar zoom-ul de la obiectiv s-a stricat, adica am incercat sa fac o poza si am observat ca nu imi mai merge zoom-ul cand invart de el. As dori sa stiu ce trebuie sa fac cu el.
Multumesc, o zi buna in continuare !
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 08-02-2019 la 13:24
Buna ziua doamna Gliga Andreea! Restart Service este centrul de service oficial exclusiv Nikon. Puteti aduce/trimite aparatul foto Nikon D5300 body catre noi pentru verificare/reparatie. Pentru orice operatiuni de service necesare obiectivului Tamron va rugam sa va adresati magazinului de achizitie pentru mai multe detalii. Cu stima
0
0
Macovei Marius Cosmin
Macovei Marius Cosmin a scris pe 05-02-2019 la 21:01
Buna seara!
Detin un Nikon Coolpix L330. Din nefericire, l-am scapat si 1/3 din display s-a spart. As dori sa stiu care sunt costurile pentru reparatii si durata lor. Sau daca recomandati altceva. Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 06-02-2019 la 14:36
Buna ziua domnule Macovei Marius Cosmin! Costul estimativ al reparatiei aparatului dumneavoastra este de aproximativ 400 lei. Cu stima
0
0
ROSCA NICOLAE
ROSCA NICOLAE a scris pe 05-02-2019 la 14:30
Buna ziua,
Detin un aparat foto D5300 si un obiectiv 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR (ambele achizitionate in anul 2015) . Am observat ca de ceva vreme, fotografiile facute cu acest obiectiv la zoom maxim (120-140 mm) sunt neclare. VR este activat. In intervalul 18-100 mm pozele sunt clare.
Imi puteti prezenta un pret estimativ al verificBuna ziua,
Detin un aparat foto D5300 si un obiectiv 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR (ambele achizitionate in anul 2015) . Am observat ca de ceva vreme, fotografiile facute cu acest obiectiv la zoom maxim (120-140 mm) sunt neclare. VR este activat. In intervalul 18-100 mm pozele sunt clare.
Imi puteti prezenta un pret estimativ al verificarii si eventuala reparatie a obiectivului 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR .
Multumesc!
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 05-02-2019 la 14:51
Buna ziua domnule Rosca Nicolae! Costurile diagnosticarii tehnice ale aparatului si obiectivului dumneavoasta sunt de 85 lei respectiv 55 lei. In cazul in care produsele au nevoie de calibrare atunci costurile reparatiilor sunt de 220 lei respectiv 165 lei. Cu stima
0
0
ROSCA NICOLAE
ROSCA NICOLAE a scris pe 05-02-2019 la 15:16
Multumesc frumos pentru raspuns!
0
0
Lungu Philip
Lungu Philip a scris pe 02-02-2019 la 17:10
De cand am luat D5300 din octombrie 2017 nu am sesizat ca ar avea niste puncte dupa aproape 1 an de folosire am inceput sa vad le vad mai bine si sunt un pic stresante, as dori sa stiu daca este din cauza ca s-a acumulat mizeri/praf la senzor si cat ar costa?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 05-02-2019 la 14:43
Buna ziua domnule Lungu Philip! Costul curatarii suprafetelor optice ale aparatului dumneavoastra este de 165 lei. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2019. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.