Cele mai noi articole NPS

Israel, Episodul 2: Pastele in Ierusalim

In perioada 30 mai - 2 iunie va invitam la o noua sesiune de testare superteleobiective in Delta Dunarii. Veti avea ocazia sa realizati fotografii de natura (wildlife si peisaj) cu cele mai exotice obiective Nikon montate pe aparate...

citeste tot
Israel, Episodul 2: Pastele in Ierusalim

Cred cu tarie in puterea povestilor de nunta, adevarate mosteniri vizuale. Am inceput acest drum in anul 2011. Fotografia de nunta a venit ca o chemare fireasca (mai multe accesand pagina Despre Mine). Am avut sansa de a fotografia povestile...

citeste tot
Israel, Episodul 2: Pastele in Ierusalim

  In perioada 7 mai - 10 mai va invitam la o noua sesiune de testare superteleobiective in Delta Dunarii. Veti avea ocazia sa realizati fotografii de natura (wildlife si peisaj) cu cele mai exotice obiective Nikon montate pe aparate...

citeste tot
ne gasiti si pe Facebook Ne gasiti si pe Facebook


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 30 comentarii
RUSEANU  COSMIN
RUSEANU COSMIN a scris pe 06-09-2019 la 13:24
Buna ziua, am incarcat documentele necesare. Am observat ca 3/6 au fost deja evaluate si 3 au ramas in asteptare. Exista vreo eroare, ar trebui sa reincarc factura si garantia, pentru acelea? Va multumesc mult! STIMA!
0
0
Romania NPS
Romania NPS a scris pe 09-09-2019 la 11:07
Buna ziua, au fost evaluate toate. Cu stima.
1
0
Ormenean Zaharia Calin
Ormenean Zaharia Calin a scris pe 20-06-2019 la 08:40
Buna ziua, dupa ultima achizitie indeplinesc conditiile de membru NPS. Va rog sa imi spuneti daca sunt toate cele necesare acolo pt primirea cardului.
Multumesc
0
0
Romania NPS
Romania NPS a scris pe 24-06-2019 la 11:28
Buna ziua, Va rugam sa cititi regulamentul si sa urmati pasii descrisi acolo. Cu stima.
0
0
Ormenean Zaharia Calin
Ormenean Zaharia Calin a scris pe 24-06-2019 la 11:50
Va rog sa imi spuneti cum pot verifica ce fel de documente sunt incarcate in "program". Am cititi regulamentul NPS dar daca-mi cereti sa tin minte exact ce documente am incarcat acum cativa ani la inregistrarea produsului, este un pic cam mult. De asemenea, conform regulamentului dvs faceti verificarile documentelor "periodic" . Chiar atat de mult Va rog sa imi spuneti cum pot verifica ce fel de documente sunt incarcate in "program". Am cititi regulamentul NPS dar daca-mi cereti sa tin minte exact ce documente am incarcat acum cativa ani la inregistrarea produsului, este un pic cam mult. De asemenea, conform regulamentului dvs faceti verificarile documentelor "periodic" . Chiar atat de mult v-am cerut? Daca nu se poate asta, macar precizati unde sa retrimit documentele necesare pentru aparatura detinuta.
Multumesc
..afiseaza tot comentariul
0
0
Romania NPS
Romania NPS a scris pe 24-06-2019 la 11:56
Buna ziua, Pai intrati in pagina dumneavoastra, unde aveti produsele si incarcati acolo documentele cerute pentru fiecare produs in parte. nu aveti niciun document incarcat pana in prezent. Cu stima.
0
0
Ormenean Zaharia Calin
Ormenean Zaharia Calin a scris pe 24-07-2019 la 08:43
La produsele mele nu apare decat un link cu "sterge", fara posibilitatea de a incarca documente. Si pe mail mi-ati dat aceasi explicatie, intre timp am mai achizitionat 2 obiective din lista NPS, dar in continuare nu am posibilitatea sa incarc documentele ( aceleasi pe care oricum le-am trimis pe mail pt activarea garantiei de 3 ani). Revin cu rugaLa produsele mele nu apare decat un link cu "sterge", fara posibilitatea de a incarca documente. Si pe mail mi-ati dat aceasi explicatie, intre timp am mai achizitionat 2 obiective din lista NPS, dar in continuare nu am posibilitatea sa incarc documentele ( aceleasi pe care oricum le-am trimis pe mail pt activarea garantiei de 3 ani). Revin cu rugamintea de a-mi explica pasii necesari. Multumesc ..afiseaza tot comentariul
0
0
ATANASIU NICUSOR
ATANASIU NICUSOR a scris pe 28-05-2019 la 09:03
Buna ziua, am inregistrat un d850 (factura, certificat de garantie) si am primit mesajul ca documentul nu intruneste conditiile necesare. Puteti sa imi spuneti ce alte documente trebuie sa atasez?
Multumesc!
0
0
coca laurentiu
coca laurentiu a scris pe 01-04-2019 la 20:36
Buna seara am completat datele pentru aparatura mea si conform cu ce se spune la regulament, trebuie sa fiu automat membru NPS, sau mai trebuie sa fac ceva?
0
0
Romania NPS
Romania NPS a scris pe 02-04-2019 la 11:27
Buna ziua, o sa primiti cardul de membru NPS cat de curand posibil. Cu stima.
0
0
coca laurentiu
coca laurentiu a scris pe 18-03-2019 la 01:50
buna seara , am cumparat recent un D5 dintr-un magazin partener Nikon. Doresc sa stiu se poate vedea daca aparatul a mai fost folosit sau reparat sau sun primul proprietar. Ce verificari pot face in acest sens. Nu sunt un profesionist dar am impresia din cadrele de pana acum ca aparatul nu este chiar ce speram eu sa fie. Se poate verifica undeva sabuna seara , am cumparat recent un D5 dintr-un magazin partener Nikon. Doresc sa stiu se poate vedea daca aparatul a mai fost folosit sau reparat sau sun primul proprietar. Ce verificari pot face in acest sens. Nu sunt un profesionist dar am impresia din cadrele de pana acum ca aparatul nu este chiar ce speram eu sa fie. Se poate verifica undeva sau cu ceva soft daca aparutul nu are un defect de fabrica sau ca functioneaza la parametrii nominali. Conform cu standardul Nikon D5? Am si un D810 care -mi pare ca face mai multi bani decat D5 comparativ cu cadrele trase pana acum. Unde pot sa-l duc pe D5 sa mi cofirme cineva ca nu e aparatul cauza. Multumesc pentru ajutor. ..afiseaza tot comentariul
0
0
sergiu-alexandru Kiraly
sergiu-alexandru Kiraly a scris pe 31-01-2019 la 13:06
vreau sa stiu daca pt a trimite aparatele in service e nevoie de asigurarea transportului sau este inclus in acordul vostru cu fan curier.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 01-02-2019 la 11:18
Buna ziua! In cazul in care produsul este in garantie nu este necesar sa faceti o asigurare suplimentara decat in cazul in care doriti dumneavoastra. Daca aparatul foto este in postgarantie atunci orice asigurare trece in responsabilitatea dumneavoastra. Cu stima
0
0
sultana constantin cristian
sultana constantin cristian a scris pe 24-10-2018 la 11:07
Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt pasii de urmat dupa inregistrarea aparaturii in site pentru a deveni membru NPS. Am citit regulamentul si intrunesc toate conditiile prevazute, in legatura cu aparatura achizitionata.
Multumesc!
0
0
Romania NPS
Romania NPS a scris pe 29-10-2018 la 12:19
Buna ziua, avem rugamintea sa urmati pasii care sunt descrisi in regulament. Cu stima
0
0
Hertely Vasile
Hertely Vasile a scris pe 21-06-2018 la 21:17
Buna ziua! Am incarcat facturile si certificatele de garantie a aparatelor foto si obiectivelor ce se clasifica pentru NPS. La unele s-a primit ok, la celelalte sunt "in curs de verificare", si asta dureaza de vreo saptamana! E normal sa dureze atat? Sau e vreo eroare si trebuie sa le incarc din nou? Multumesc!
0
0
Oleg
Oleg a scris pe 15-01-2018 la 21:20
Bun gasit, vreau sa va adresez cateva intrebari vis a vis de camerele mele. De mai multa vreme detin 2 camere D700 si am fost foarte multumit de ele pina nu demult, dar odata cu trecerea timpului camerele au inceput a da gres la focusare, adica clarul deseori poate fi pina sau dupa obiectul focusat, banuiesc ca sensorul de focusare poate fi deja prBun gasit, vreau sa va adresez cateva intrebari vis a vis de camerele mele. De mai multa vreme detin 2 camere D700 si am fost foarte multumit de ele pina nu demult, dar odata cu trecerea timpului camerele au inceput a da gres la focusare, adica clarul deseori poate fi pina sau dupa obiectul focusat, banuiesc ca sensorul de focusare poate fi deja prafuit, iar camera deja nu intelege unde sa puna punctul de focus. Am activat si functia AF-Tune, dar tot nu sunt multumit de rezultat, ss dori sa aflu daca astfel de problema poate fi rezolvata, care ar fi termenii de executare si pretul pentru lucrari. Va multumesc anticipat pentru raspuns. ..afiseaza tot comentariul
0
0
Romania NPS
Romania NPS a scris pe 29-01-2018 la 11:46
Buna ziua, Va rugam ca pentru aceste informatii sa contactati Centrul Service Nikon: http://www.nikonisti.ro/service. Cu stima
0
0
Potozky Laszlo
Potozky Laszlo a scris pe 30-11-2017 la 10:29
Buna ziua,
Detin D750, D850, obiectivele Nikon 200-500 mm F.5.6, 24-120 mm F4, 20mm F.18 toate cumparate de la yellowstore si inregistrate. Intrebare: ma incadrez pentru NPS, si daca da care este procedura de inscriere?
0
0
Romania NPS
Romania NPS a scris pe 04-12-2017 la 09:40
Buna ziua, Conform regulamentului nu va incadrati la NPS, va rugam sa verificati regulamentul si pentru procedura de inscriere, deoarece este descrisa acolo. Cu stima.
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2019. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.