Se cauta fotografia lunii octombrie 2014 - Fotografia de peisaj

Voucher 1000 lei echipament Nikon Pe aceasta pagina puteti inscrie si vota fotografii la concursul "Se cauta fotografia lunii" pentru luna octombrie cu tema Fotografia de peisaj.

Pana pe 15 octombrie (inclusiv) veti putea inscrie o imagine in tema propusa folosind butonul din dreapta, urmand ca pana pe 31 octombrie sa puteti exprima voturile pentru fotografiile preferate. Pentru aceasta editie a concursului Se cauta fotografia lunii, premiul lunar consta intr-un voucher in valoare de 1000lei pentru achizitionarea de echipament Nikon de la partenerii oficiali.

Pe langa premiul lunar, juriul format din Serban Simbotelecan si Cosmin Berghean va desemna fotografia lunii octombrie ce va aparea in Calendarul Nikon 2015.REGULAMENT


Perioada inscriere: 01 oct 2014 - 15 oct 2014

Perioada votare: 16 oct 2014 - 31 oct 2014

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 24 comentarii
Chiorean Marius
Chiorean Marius a scris pe 03-11-2014 la 23:32
felicitari castigatorului, fotografia merita, pentru mine a fost prima experienta, nu am decat de invatat, ne vedem data viitore!
1
0
Tilciu Ionut Cristian
Tilciu Ionut Cristian a scris pe 02-11-2014 la 22:02
Stimati domni de la Nikon Romania,

Avand in vedere rezultatele concursului initiat de site-ul dumneavoastra, si anume "Se cauta fotografia lunii Octombrie- fotografie de peisaj" , va aduc la cunostiinta ca sunt profund indignat si in acelasi timp dezamagit. As dori sa-mi precizati motivul schimbarii pozitiilor in clasament. Dupa cum a reiesit dinStimati domni de la Nikon Romania,

Avand in vedere rezultatele concursului initiat de site-ul dumneavoastra, si anume "Se cauta fotografia lunii Octombrie- fotografie de peisaj" , va aduc la cunostiinta ca sunt profund indignat si in acelasi timp dezamagit. As dori sa-mi precizati motivul schimbarii pozitiilor in clasament. Dupa cum a reiesit din clasamentul afisat pe site-ul dumneavoastra incepand cu 00:15 ale datei de 1 Noiembrie 2014 pana astazi, 2 Noiembrie 2014, orele 10:15 ( cand eu am intrat din nou pe site) eu eram pe primul loc cu un total de 186 de voturi si urmatorul clasat era domnul Viorel Zagrean cu un total de 116 voturi. Astazi am constatat ca acel clasament era cu totul schimbat, din motive nestiute si neintelese, din datele lui reiesind ca domnul Zagrean este pe primul loc cu un total de 111 voturi, iar eu am trecut pe locul 2 cu un numar total de 71 de voturi.

Va rog sa-mi explicati ce s-a intamplat cu celelalte 115 voturi ale mele, prin aceste fapte reprobabile dati dovada, atat Nikon Romania, cat si cei care ati initiat acest concurs, de lipsa de respect si profesionalism fata de participanti, utilizatorii acestui site cat si de utilizatorii acestor aparate. Prin aceste fapta discreditati inclusiv firma mama.

As dori sa aflu punctul de vedere al directorului general al filialei Nikon Romania si al celorlalti organizatori la aflarea acestor fapte care nu le fac cinste.

As vrea sa ii explicati unui tanar, care este la inceputul vietii, ca dupa ce munceste ca sa ajunga la niste rezultate bune(in cazul concursului-voturi), acesta se vede nevoit sa afle ca a pierdut pentru ca "unii" favorizeaza pe "altii" sa castige nemeritat. Observ ca nici dumneavoastra nu iesiti din tiparele acestei natii, care prin mijloace necinstite, "fura caciula altuia".

Pot dovedi, prin afisarea pe site-ul dumneavoastra, ca ati facut manevre necinstite asupra votului, a pozelor pe care le-am facut in timpul si la sfarsitul concursului.

Poate aceste lucruri s-au mai intamplat pana acum in timpul altor concursuri, dar ceilalti participanti nu au avut cum sa dovedeasca.

Va rog sa explicati atat sustinatorilor cat si votantilor mei cum ati schimbat "in fractiuni de secunda" rezultatul acestui concurs si mai ales celor care au participat direct cu fotografii la acest concurs. Astept rezolvarea acestei probleme.
..afiseaza tot comentariul
3
1
Georgescu Vlad
Georgescu Vlad a scris pe 02-11-2014 la 23:42
Si eu sunt curios de ce a fost anulata o parte din voturile anumitor fotografii, insa stai linistit ca nu ai pierdut nimic...pentru ca nu castigasesi nimic. Faptul ca fotografia ta era prima in topul publicului nu inseamna nimic. Voturile conteaza doar in cazul in care fotografia ta este aleasa in topul juriului. In afara de asta oricum multe din Si eu sunt curios de ce a fost anulata o parte din voturile anumitor fotografii, insa stai linistit ca nu ai pierdut nimic...pentru ca nu castigasesi nimic. Faptul ca fotografia ta era prima in topul publicului nu inseamna nimic. Voturile conteaza doar in cazul in care fotografia ta este aleasa in topul juriului.

In afara de asta oricum multe din voturile primite de fotografii in concursul asta nu sunt acordate pe merit, pentru calitatea acestora. Faptul ca voturile sunt obtinute in numar cat mai mare rugand "prietenii" de pe facebook sa voteze nu inseamna ca o fotografie este buna si isi merita locul in clasament.

Multe fotografii care dupa parerea mea ar merita locuri mai sus in clasament, asta daca s-ar vota tinant cont de calitatea fotografiilor, au un numar relativ mic sau chiar foarte mic de voturi. Ca sa dau si exemple, Eduard Gutescu, care merita si cel mai probabil va fi in topul juriului, Catalin Ene, Cristian Suciu sau Marian Opran, sunt cateva dintre preferatele mele in etapa asta.
..afiseaza tot comentariul
2
0
Tilciu Ionut Cristian
Tilciu Ionut Cristian a scris pe 03-11-2014 la 07:50
Buna dimineata, ma bucura faptul ca mai e si altcineva care a observat aceasta schimbare de voturi.Chiar daca tu zici ca voturile nu conteaza, ele conteaza cu adevarat pentru ca sunt doua locuri castigatoare, unu ales de juriu, iar celalalt este determinat de voturile publicului.
0
0
Tilciu Ionut Cristian
Tilciu Ionut Cristian a scris pe 03-11-2014 la 07:54
Si nu inteleg legatura cu cei de pe facebook sau de pe alte site-uri, nu este nicio regula unde scrie ca exista o anumita categorie de votanti, toti ce au conturi pe site si sunt abonati la pagina, sunt liberi sa voteze orice poza care le place.
0
0
Chiorean Marius
Chiorean Marius a scris pe 03-11-2014 la 08:02
unel din motivele pentru care au "disparut" voturi este probabil acela ca sunt mai multe voturi de pe acelasi ip! eu astept sa vad decizia finala sa vad care fotografie e aleasa de juriu, si sincer dupa cum spunea si Georgescu Vlad, voturile ar trebuii sa fie mai putin semnificatine, si ambele premii sa fie acoldate de juriu
0
0
Georgescu Vlad
Georgescu Vlad a scris pe 03-11-2014 la 08:38
Ai inteles gresit Ionut. Cele doua premii sunt pentru fotografia castigatoare din topul juriului, care ajunge in calendarul Nikon ( asta e premiul), pe pagina lunii in care a castigat, iar al doilea premiu este Voucherul lunar. Voturile conteaza doar pentru deciderea castigatorului voucherului, lucru mentionat foarte clar in regulament. Fara suparaAi inteles gresit Ionut. Cele doua premii sunt pentru fotografia castigatoare din topul juriului, care ajunge in calendarul Nikon ( asta e premiul), pe pagina lunii in care a castigat, iar al doilea premiu este Voucherul lunar. Voturile conteaza doar pentru deciderea castigatorului voucherului, lucru mentionat foarte clar in regulament. Fara suparare, dar inainte sa incepi sa arunci acuzatii in stanga si in dreapta si sa ceri parerea directorului general Nikon, ar fi dragut sa citesti macar regulamentul si sa intelegi cum functioneaza concursul.

Viorel Zagrean, cel care dupa spusele tale a complotat cu organizatorii concursului pentru a-ti "fura" locul in top, nu are absolut nimic de castigat, decat daca se va afla in topul juriului, insa daca nu are destule puncte de la juriu, nici macar atunci.
..afiseaza tot comentariul
2
0
Tilciu Ionut Cristian
Tilciu Ionut Cristian a scris pe 03-11-2014 la 09:26
Se vede intelegerea, oricum aia mici(incepatorii in bransa) nu vor trece niciodata de cei deja ajunsi mai mari pentru ca mereu va exista sustinere.
0
0
ovidiu
ovidiu a scris pe 03-11-2014 la 09:37
Nikonisti a scris pe 02-11-2014 la 12:52 Maine vor fi anuntati castigatorii, dupa filtrarea voturilor. Deci voturile au fost filtrate si s-ar putea ca tu sa fi avut multiple voturi de pe aceleasi IP-uri, etc. Vot corect nu inseamna sa-ti inviti tot cartierul :D Probabil o sa ti se raspunda oficial de catre cei de la Nikon dar acest comentariu l-amNikonisti a scris pe 02-11-2014 la 12:52
Maine vor fi anuntati castigatorii, dupa filtrarea voturilor.

Deci voturile au fost filtrate si s-ar putea ca tu sa fi avut multiple voturi de pe aceleasi IP-uri, etc. Vot corect nu inseamna sa-ti inviti tot cartierul :D
Probabil o sa ti se raspunda oficial de catre cei de la Nikon dar acest comentariu l-am gasit mai jos.
..afiseaza tot comentariul
1
0
ovidiu
ovidiu a scris pe 03-11-2014 la 10:25
Cred ca se mai verifica si voturile de pe proaspetele conturi. Adica ii clar ca, un vot primit de pe un cont nou creat de 5 min, ii un vot prietenesc si nu unul bazat pe obiectivitate. Asa ca mai lasati-o moale cu invite-urile pe facebook, twitter ca prietenii sa va voteze ca nu merge asa. PS: poza mea are 7 voturi, 1 al meu :D, iar cele 6 sunt reaCred ca se mai verifica si voturile de pe proaspetele conturi. Adica ii clar ca, un vot primit de pe un cont nou creat de 5 min, ii un vot prietenesc si nu unul bazat pe obiectivitate. Asa ca mai lasati-o moale cu invite-urile pe facebook, twitter ca prietenii sa va voteze ca nu merge asa.
PS: poza mea are 7 voturi, 1 al meu :D, iar cele 6 sunt reale, obiective si sunt mandru de asta.
..afiseaza tot comentariul
2
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 03-11-2014 la 11:05
Procedura de filtrare este una generala si se aplica tuturor fotografiilor pe baza unor reguli implementate din concursurile anterioare.

Ne pare rau ca nu sunteti multumit, dar va asiguram de impartialitatea noastra.

Va amintim ca premiul lunar este obtinut prin agregarea topurilor juriului si publicului.
1
0
Gutescu Eduard
Gutescu Eduard a scris pe 03-11-2014 la 13:19
Nu stiu de ce atata tavatura pentru un simplu concurs. Eu particip de mult timp la acest concurs si nu am castigat nici odata. De aceasta data spre surprinderea mea fotografia postata de mine in concurs nici macar nu a fost luata in seama. Nu ma deranjeaza acest lucru. Eu particip pentru ca asta este placerea mea.
3
0
Serb
Serb a scris pe 02-11-2014 la 13:13
Cum ati filtrat voturile? De la 180 cate avea Tilciu, acum are 70...
3
0
Ion
Ion a scris pe 31-10-2014 la 13:09
Cand se afiseaza rezultatele?
3
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 02-11-2014 la 12:52
Maine vor fi anuntati castigatorii, dupa filtrarea voturilor.
1
1
Cosma Alexnadru
Cosma Alexnadru a scris pe 26-10-2014 la 14:45
cum ma inscriu in concurs ??
0
0
Cosma Alexnadru
Cosma Alexnadru a scris pe 26-10-2014 la 14:50
mda,... am ratat inscrierea
1
0
Scarlat Roxana Maria
Scarlat Roxana Maria a scris pe 21-10-2014 la 10:30
buna ziua cand se termina campania?
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 22-10-2014 la 15:22
Etapa lunii octombrie a concursului Se cauta fotografia lunii se incheie pe 31 octombrie. La inceputul lunii noiembrie, va incepe etapa urmatoare.
0
0
Galan Radu
Galan Radu a scris pe 20-10-2014 la 14:22
Fie nu stiu eu sa folosesc site-ul ori, consider eu, ca ar trebui implementata o functionalitate de vizualizare a topului curent (cine are mai multe voturi ORDER BY votes DESC) si eventual imaginile sa fie afisate random pe pagina ca sa aibe toata lumea sanse, sunt sigur ca nu toata lumea trece prin 31 de pagini sa voteze, la maxim 10 pagini se pliFie nu stiu eu sa folosesc site-ul ori, consider eu, ca ar trebui implementata o functionalitate de vizualizare a topului curent (cine are mai multe voturi ORDER BY votes DESC) si eventual imaginile sa fie afisate random pe pagina ca sa aibe toata lumea sanse, sunt sigur ca nu toata lumea trece prin 31 de pagini sa voteze, la maxim 10 pagini se plictisesc si nu mai voteaza, oricat de frumoase ar fi pozele. Cred ca participantii sunt putin in dezavantaj din cauza aceasta. ..afiseaza tot comentariul
1
0
Razvan Iliescu
Razvan Iliescu a scris pe 21-10-2014 la 10:17
Eu am observat un "random" implementat dar nu stiu cat de bine functioneaza :)
1
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 21-10-2014 la 14:32
Este o afisarea aleatorie per sesiune de browser. Ordonarea fotografiilor ar avantaja participantii care au deja un numar mare de puncte. Incercam sa oferim tuturor sanse egale. Va multumim pentru sugestii.
1
0
Dan
Dan a scris pe 19-10-2014 la 18:37
Timp expunere: 1.0004021539353 s ???!!!
ISO: 206 ??!!!
Diafragma: f 1 ?!!!!
Sa fim seriosi...ce se intampla etapa asta ? Unele fotografii incarcate au fost vazute in reviste de specialitate/pe net de mult timp si incarcate de alti autori...date eronate ca cele de mai sus...
0
1
Tilciu Ionut Cristian
Tilciu Ionut Cristian a scris pe 19-10-2014 la 21:46
Nu am tras RAW deoarece am fost luat prin surprindere cu acest moment, dar am JPEG-ul original in care este inclusa si seria aparatului, pot atesta oricand ca sunt autorul acestui cadru, plus ca detaliile referitoare la diafragma si timp de expunere au fost eronate la incarcarea pe site, la poza originala detaliile sunt asa cum trebuie si fotografiNu am tras RAW deoarece am fost luat prin surprindere cu acest moment, dar am JPEG-ul original in care este inclusa si seria aparatului, pot atesta oricand ca sunt autorul acestui cadru, plus ca detaliile referitoare la diafragma si timp de expunere au fost eronate la incarcarea pe site, la poza originala detaliile sunt asa cum trebuie si fotografia este originala. ..afiseaza tot comentariul
0
1
Iftime Gabriel
Iftime Gabriel a scris pe 18-10-2014 la 15:28
Foarte ciudata selectia moderatorilor.Sunt multe fotografii cu imagini de vara autentica.Copaci cu frunza comple verde,maci rosii,campuri inverziteetc.Au fost postate ca pt.sectiunea "peisaje" nu au nici o legatura cu lina octombrie.
0
0
John Doe
John Doe a scris pe 20-10-2014 la 11:55
Tema e peisaj, nu peisaj de toamna
2
0
Iftime Gabriel
Iftime Gabriel a scris pe 20-10-2014 la 17:54
"Toamna si-a intrat deja in drepturi si, odata cu ea, au aparut si culorile specifice care striga sa fie fotografiate. Profitam de aceasta ocazie si cautam in octombrie cea mai buna fotografie de peisaj pentru a ilustra Calendarul........" Imi pare rau dar trebuie citit atent enuntul temei care este foarte clar.Nu trebuie citit printre randuri
0
0
John Doe
John Doe a scris pe 21-10-2014 la 11:01
Asta probabil ca au trimis doar in newslettere sau pe fb...din cate vad pe aceasta pagina scrie doar: 'Se cauta fotografia lunii octombrie 2014: Fotografia de peisaj'.
1
0
ovidiu
ovidiu a scris pe 29-10-2014 la 12:25
"Toamna si-a intrat deja in drepturi si, odata cu ea, au aparut si culorile specifice care striga sa fie fotografiate. Profitam de aceasta ocazie si cautam in octombrie cea mai buna fotografie de peisaj pentru a ilustra Calendarul..." Ai auzit de termenul reclama? Este doar o reclama prin care te invita sa profiti de culorile toamnei, pentru a rea"Toamna si-a intrat deja in drepturi si, odata cu ea, au aparut si culorile specifice care striga sa fie fotografiate. Profitam de aceasta ocazie si cautam in octombrie cea mai buna fotografie de peisaj pentru a ilustra Calendarul..."

Ai auzit de termenul reclama? Este doar o reclama prin care te invita sa profiti de culorile toamnei, pentru a realiza cea mai frumoasa fotografie de PEISAJ. Fotografie de Peisaj = in orice anotimp. Cat timp nu se specifica clar, Peisaj de X(anotimp).
..afiseaza tot comentariul
0
0
ovidiu
ovidiu a scris pe 03-11-2014 la 10:23
Cred ca se mai verifica si voturile de pe proaspetele conturi. Adica ii clar ca, un vot primit de pe un cont nou creat de 5 min, ii un vot prietenesc si nu unul bazat pe obiectivitate. Asa ca mai lasati-o moale cu invite-urile pe facebook, twitter ca prietenii sa va voteze ca nu merge asa. PS: poza mea are 7 voturi, 1 al meu :D, iar cele 6 sunt reaCred ca se mai verifica si voturile de pe proaspetele conturi. Adica ii clar ca, un vot primit de pe un cont nou creat de 5 min, ii un vot prietenesc si nu unul bazat pe obiectivitate. Asa ca mai lasati-o moale cu invite-urile pe facebook, twitter ca prietenii sa va voteze ca nu merge asa.
PS: poza mea are 7 voturi, 1 al meu :D, iar cele 6 sunt reale, obiective si sunt mandru de asta.
..afiseaza tot comentariul
0
0
Silvi Iuliana
Silvi Iuliana a scris pe 17-10-2014 la 21:28
http://www.nikonisti.ro/concursuri/se-cauta-fotografia-lunii-octombrie-2014-36/madalina-irimia-11677

Fotografia nu respecta tema concursului
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.