Se cauta fotografia lunii martie 2015 - Portret de femeie

Voucher 1000 lei echipament Nikon Pe aceasta pagina puteti inscrie si vota fotografii la concursul "Se cauta fotografia lunii" pentru luna martie cu tema Portret de femeie.

Pana pe 19 martie (inclusiv) veti putea inscrie o imagine in tema propusa folosind butonul din dreapta, urmand ca pana pe 31 martie sa puteti exprima voturile pentru fotografiile preferate. Pentru aceasta editie a concursului Se cauta fotografia lunii, premiul lunar consta intr-un voucher in valoare de 1.000 lei pentru achizitionarea de echipament Nikon de la partenerii oficiali.

Pe langa premiul lunar, juriul format din Andrei Apostol si Razvan Vitionescu va desemna fotografia lunii martie ce va aparea in Calendarul Nikon 2016.REGULAMENT


Perioada inscriere: 03 mar 2015 - 19 mar 2015

Perioada votare: 20 mar 2015 - 31 mar 2015

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 18 comentarii
Nikonisti
comentariu sticky
Nikonisti a scris pe 20-03-2015 la 12:52
Comentariile cu tenta jignitoare asupra altor concurenti au fost dezactivate. Multumin pentru intelegere!
2
1
Loredana Oprisor
Loredana Oprisor a scris pe 01-04-2015 la 15:26
Si nici acum dupa ce s-a inchiat concursul si dupa ce le-am postat si pe pagina de facebook nu am primit raspuns de ce nu mi-a fost acceptata fotografia in concurs! O sa ma interesez sa vad ce pot sa fac in privinta asta pentru ca nu mi se pare normal! E bataie de joc!!!
0
0
Radan Cezar
Radan Cezar a scris pe 01-04-2015 la 16:14
Loredana ce raspuns sa primesti tu, daca ei au inscris poze in concurs, chiar si dupa termenul limita ? Deci, nu te mai agita ca o faci pur si simplu degeaba ! Aici a fost concurs de cine are mai multi prieteni, nu de fotografie. Tipul care a castigat concursul, se lauda ca are o comunitate de 10000 de membrii. Asadar orice poza ar fi postat, sigurLoredana ce raspuns sa primesti tu, daca ei au inscris poze in concurs, chiar si dupa termenul limita ? Deci, nu te mai agita ca o faci pur si simplu degeaba ! Aici a fost concurs de cine are mai multi prieteni, nu de fotografie. Tipul care a castigat concursul, se lauda ca are o comunitate de 10000 de membrii. Asadar orice poza ar fi postat, sigur castiga. Noroc cu juriul care este obiectiv. Poza care a castigat chiar merita ! O zi faina ! ..afiseaza tot comentariul
0
1
Un Nikonist
Un Nikonist a scris pe 01-04-2015 la 16:31
eu vad mai jos in comentariu ca s-a raspuns la acea intrebare : Nikonisti a scris pe 26-03-2015 la 15:02 Buna ziua, fotografia dumneavoastra nu a respectat art.8 din regulament, in sensul ca fotografia trebuie sa pastreze ratia originala la care a fost realizata. Cu stima.
0
0
iachim doru
iachim doru a scris pe 01-04-2015 la 12:58
O sa avem un calendar alb-negru la anul? Felicitari Allina!
1
0
Anonim
Anonim a scris pe 01-04-2015 la 11:30
Wow! Nu a castigat fotografia cu cele mai multe voturi?! Minune! :-P

Felicitari Alina!
0
0
Costin Gurgu
Costin Gurgu a scris pe 01-04-2015 la 09:48
Felicitari organizatorilor pentru stergerea voturilor false...asa a iesit la iveala cine avea dreptate si cine nu..felicitari castigatorului
2
0
iachim doru
iachim doru a scris pe 31-03-2015 la 14:14
Cred ca e prea multa agitatie si aprindere pe voturile publicului. Dar daca am 15 frati si in fotografie apare sora mea, e clar ca am 17 voturi! (Ca ma votez si eu). Daca sunt si elev sau student si anunt ca cine ma voteaza o sa aiba fotografii tari pe facebook cu noul obiectiv care o sa il iau cu premiu. .. sigur fac vreo doua sute de voturi. DaCred ca e prea multa agitatie si aprindere pe voturile publicului. Dar daca am 15 frati si in fotografie apare sora mea, e clar ca am 17 voturi! (Ca ma votez si eu). Daca sunt si elev sau student si anunt ca cine ma voteaza o sa aiba fotografii tari pe facebook cu noul obiectiv care o sa il iau cu premiu. .. sigur fac vreo doua sute de voturi. Dar cred ca asta nu are nici o valoare, iar culmea cea mai mare ca se agita pentru premiul asta si unii cu scule serioase care sigur fac bani din foto mai multi ca acest premiu. Personal imi place acest concurs si cred ca este foarte bine gandi, astfel ca sa aiba si cat mai multi potentiali clienti, dar si foto de calitate pentru un calendar frumos pana acum si care pe unii din cei care au aparut in el i-au facut celebrii. Asa ca telul meu este calendarul si apoi premiul. Deaceea in incheiere multumesc Skin pentru concurs si rog daca se poate, despre foto care intra in topul 10 al juriului cometarii cat mai detaliate sau macar despre nr. 1 din top, ca sa invatam si noi cate ceva. Lumina buna tuturor si sarbatori frumoase de Paste! ..afiseaza tot comentariul
2
1
Chiribuc Robert-Cristian
Chiribuc Robert-Cristian a scris pe 29-03-2015 la 21:55
Penibil, foarte penibil stimabili organizatori.
S-a "latrat" pe aici de fiecare data dar se pare ca va doare undeva de utilizatorii site-ului si pana la urma, cumparatorii produselor voastre.
N-are rost sa reiau ce am tot zis de fiecare data atat eu cat si colegii mei fotografi.
Am vrut doar sa va mai bat obrazul inca o data pentru proasta organizaPenibil, foarte penibil stimabili organizatori.
S-a "latrat" pe aici de fiecare data dar se pare ca va doare undeva de utilizatorii site-ului si pana la urma, cumparatorii produselor voastre.
N-are rost sa reiau ce am tot zis de fiecare data atat eu cat si colegii mei fotografi.
Am vrut doar sa va mai bat obrazul inca o data pentru proasta organizare de care dati dovada si de lipsa bunului simt pentru noi, "prostimea".
..afiseaza tot comentariul
7
0
Anonim
Anonim a scris pe 31-03-2015 la 09:07
In cazul in care nu v-ati prins - scopul celor de la Skin Romania (sa zicem Nikon) nu este acela de a promova fotografia de calitate ci de a avea cat mai multi potentiali clienti - in definitiv Nikon nu vinde fotografii ;-) Prin urmare cu cat mai multe conturi facute cu atat mai multi eventuali clienti ....
2
0
Adrian Preda
Adrian Preda a scris pe 27-03-2015 la 23:18
nu va mai obositi atat ca nu baga nimeni in seama parerile noastre referitoare la voturi..uneori am impresia ca nu se bazeaza pe nici una din regulile lui..mai mult ne ocupam tot noi participantii de facut observatii catre pozele care nu respecta tema etc..desi ar trebui sa fie vazute de cineva si descalificate din start daca tot se organizeaza un nu va mai obositi atat ca nu baga nimeni in seama parerile noastre referitoare la voturi..uneori am impresia ca nu se bazeaza pe nici una din regulile lui..mai mult ne ocupam tot noi participantii de facut observatii catre pozele care nu respecta tema etc..desi ar trebui sa fie vazute de cineva si descalificate din start daca tot se organizeaza un concurs..hai sa il facem cum trebuie..dar se pare ca este facut doar sa existe..se asteapta voturile care se strang oricum fara nici o legatura cu concursul..si care contribuie prea mult in rezultatul final...normal trebuia sa fie aleasa de juriu..si sa ajunga castigatoare cea care indeplineste toate conditiile..si care este cea mai buna..dar in ritmul asta nu o sa se mai oboseasca nimeni sa participe..pentru ca daca ai prieteni pe fb sau ai 50 de conturi deja esti in top..urat!
..afiseaza tot comentariul
1
0
Luca Adrian
Luca Adrian a scris pe 27-03-2015 la 11:26
Buna ziua, am participat in trecut la concursurile voastre si am observat ca, in general, se inscriu foarte multe foto, ceea ce eu cred ca dauneaza. Nu sta nimeni sa le vada toate. De ce nu se face o selectie, pe criterii artistice, inainte de a fi publicate. S-ar putea scoate si votul publicului, de cele mai multe ori e subiectiv.
2
0
Loredana Oprisor
Loredana Oprisor a scris pe 26-03-2015 la 14:22
Deci nici acum nu am primit raspuns de ce mi-a fost respinsa fotografia :) Incep sa-mi schimb parerea despre acest site si despre aceste concursuri! Nici macar acum nu merit un raspuns???
1
0

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.