Se cauta fotografia lunii mai 2015 - Portret de nunta

Voucher 1000 lei echipament NikonPe aceasta pagina puteti inscrie si vota fotografii la concursul "Se cauta fotografia lunii" pentru luna mai cu tema Portret de nunta.

Pana pe 17 mai (inclusiv) veti putea inscrie o imagine in tema propusa folosind butonul din dreapta, urmand ca pana pe 31 mai sa puteti exprima voturile pentru fotografiile preferate. Pentru aceasta editie a concursului Se cauta fotografia lunii, premiul lunar consta intr-un voucher in valoare de 1.000 lei pentru achizitionarea de echipament Nikon de la partenerii oficiali.

Pe langa premiul lunar, juriul format din Marian Sterea si Constantin Antochi va desemna fotografia lunii mai ce va aparea in Calendarul Nikon 2016.REGULAMENT


Perioada inscriere: 01 mai 2015 - 17 mai 2015

Perioada votare: 18 mai 2015 - 31 mai 2015

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 9 comentarii
Nikonisti
comentariu sticky
Nikonisti a scris pe 18-05-2015 la 15:16
Fotografiile sunt acum disponibile pentru votare. In cazul in care fotografia voastra a fost descalificata astazi pentru ca nu are raportul original al laturilor sau are semnatura, ne puteti trimite imaginea corectata pe adresa redactia at nikonisti.ro.
0
0
Lupascu Alexander
Lupascu Alexander a scris pe 18-05-2015 la 20:39
am inscris o imagine in acest concurs,nu apare in lista,ce s-a intamplat?
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 19-05-2015 la 10:02
Fotografia dvs. nu pastreaza raportul de 2:3 intre laturi. Ne puteti trimite fotografia corectata pe adresa de e-mail redactia at nikonisti.ro.
0
0
Pastrav Leonard
Pastrav Leonard a scris pe 03-06-2015 la 19:36
Ma intreb ce invata amatorii pasionati de fotografie din aceste concursuri la care se pot inscrie doar poze facute cu aparate Nikon. Din cate stiu eu, Nikon e renumit pentru calitatea culorilor, dar ca sa castigi aici ai nevoie doar de cateva nuante de gri. Anul acesta, juriile au demonstrat chiar ca prefera nuantele de gri ceva mai spalacite. ProbMa intreb ce invata amatorii pasionati de fotografie din aceste concursuri la care se pot inscrie doar poze facute cu aparate Nikon. Din cate stiu eu, Nikon e renumit pentru calitatea culorilor, dar ca sa castigi aici ai nevoie doar de cateva nuante de gri. Anul acesta, juriile au demonstrat chiar ca prefera nuantele de gri ceva mai spalacite. Probabil ca sa nu bata la ochi.
E drept ca si jurizarea e mai usoara. Pozele alb-negru sunt mai putine din cauza ca fraierii se incapataneaza sa creada ca lumea colorata e mai frumoasa. Pe urma nici nu trebuie sa-ti mai obosesti ochii si mintea uitandu-te la poze. Citesti cine-s autorii, vezi care-i la rand luna asta si ai aflat castigatorul.
Intai aprilie e ziua pacalelilor. Asa se explica faptul ca in luna aia a castigat o poza color.
..afiseaza tot comentariul
0
0
Trifu Iulian - Cosmin
Trifu Iulian - Cosmin a scris pe 01-06-2015 la 12:34
imi cer scuze, dar cred ca incet - incet suntem ca in Parlamentul Romaniei aici, dupa deciziile din concurs (fara sa contest calitatea lucrarilor) !!
din cate stiu, castigatorul (Igor Schimbator) este un fotograf international (conform descrierii celor de la Wedding Staff) si este chiar unul dintre cei 6 lectori ai Conventiei Fotografilor de Nunta imi cer scuze, dar cred ca incet - incet suntem ca in Parlamentul Romaniei aici, dupa deciziile din concurs (fara sa contest calitatea lucrarilor) !!
din cate stiu, castigatorul (Igor Schimbator) este un fotograf international (conform descrierii celor de la Wedding Staff) si este chiar unul dintre cei 6 lectori ai Conventiei Fotografilor de Nunta din Romania din acest an organizata de Wedding Staff, alaturi de unul dintre juratii acestui concurs, si anume Marian Sterea (pe care il apreciez enorm pentru munca prestata) - repet: NU comentez calitatea si tehnica fotografiilor !!
Vorbesc strict din punct de vedere organizatoric... CUM sa concuram noi in astfel de concursuri alaturi de un LECTOR, un FOTOGRAF profesionist si consacrat !!!! adica sincer, chiar avea nevoie de acest premiu (diploma si 1000 lei) ?!?!?! sa dea o bere baietilor ? sau sa mai ia un set de acumulatori ?
Serios acum, impartiti putin concurentii si haideti sa nu ne batem joc de elanul unora pentru fotografie, ca ar fi urat... si trist...
Nu putem sa jurizam dupa aspect un Porsche, langa un Opel... pentru ca juriul clar va ridica nivelul si ca Porsche_ul sa primeasca 9 sau 10 este clar ca Opelul va fi la 5 sau 6 !!! Stii ce zic ?!
Despre ce vorbim aici ?
..afiseaza tot comentariul
7
0
Godeanu Marius
Godeanu Marius a scris pe 01-06-2015 la 14:15
Nu e vorba neaparat daca Igor avea sau nu nevoie de premiu - e un concurs la care poate participa toata lumea - asta e daca unii sunt FOARTE buni - ce vrei sa nu mai participe. Legat de Porsche vs Opel - cred ca e un exemplu bun pentru ca uneori exista un Opel mai frumos ca un Porsche, dar se pleaca automat de la prejudecata ca un Porsche e mai ok Nu e vorba neaparat daca Igor avea sau nu nevoie de premiu - e un concurs la care poate participa toata lumea - asta e daca unii sunt FOARTE buni - ce vrei sa nu mai participe.
Legat de Porsche vs Opel - cred ca e un exemplu bun pentru ca uneori exista un Opel mai frumos ca un Porsche, dar se pleaca automat de la prejudecata ca un Porsche e mai ok - asa si aici cand autorul lucrarii X se cunoaste dinainte si de catre juriu si de catre public.
In concursul organizat de Nikon, unde ma tot jur ca nu mai particip, nu ca vezi doamne consider ca ar trebui sa castig, dar pentru ca ... e mai complicata treaba aici. In Romania, mai ales cand vine vorba de fotografia de nunta, fotografii de top au intr-un fel sau altul legatura intre ei. Se intalnesc la conventii, workshopuri de nivel inalt, fac parte din organizatii, cluburi comune, au prieteni buni comuni etc - chiar daca nu s-ar sti exact a cui e fotografia X, datorita legaturilor dintre membrii juriului si unii din participanti, multi din ei ar recunoaste ca poza X e a lui Y.
Repet - in cazul de fata nu e vb de fotografia mea - dar unele decizii POT fi considerate partinitoare tocmai ca se afla aceste legaturi - cum le-ai gasit si tu foarte usor.
Chiar nu-si permite Nikon sa plateasca 2 fotografi internationali sa jurizeze niste amarate de fotogragii ? In felul asta discutiile ar fi mai putine, probabil nici atunci inexistente - dar macar ar sti toata lumea mai sigur ca votul juriului s-a dat mai "pe drepte", nu ca as zice ca Sterea sau Antochi au acordat voturile pe nepotisme ( Doamne fereste ) - dar nu aar mai zice nimeni ca X-ulescu il cunoaste pe Y-ulescu :)
..afiseaza tot comentariul
3
1
Dumitru Marian
Dumitru Marian a scris pe 02-06-2015 la 12:01
Ar fi bine daca s-ar putea ca profesionisti sa concureze intre ei si amatorii intre ei (Porsche la Porsche si Opel la Opel). E adevarat ca e un concurs la care poate participa toata lumea, dar mi se pare o concurenta neloiala cand un profesionist concureaza cu un amator. E ca si cum te-ai da mare in apa mica. Cu tot respectul pentru ca nu vreau saAr fi bine daca s-ar putea ca profesionisti sa concureze intre ei si amatorii intre ei (Porsche la Porsche si Opel la Opel). E adevarat ca e un concurs la care poate participa toata lumea, dar mi se pare o concurenta neloiala cand un profesionist concureaza cu un amator. E ca si cum te-ai da mare in apa mica. Cu tot respectul pentru ca nu vreau sa supar pe nimeni este doar parerea mea. Am toata stima pentru castigator, I-am vazut lucrarile de pe site-ul sau si sunt remarcabile. Dar cum spunea si domnul Trifu Iulian - Cosmin: sa aibe si amatorii niste sanse. ..afiseaza tot comentariul
2
0
Cirstea Alexandru
Cirstea Alexandru a scris pe 24-05-2015 la 14:58
Salutari, parerea mea sincera vizavi de acest concurs este ca ar trebui sa desfiintati votul publicului si sa pastrati doar votul juriului. Cu modalitatea actuala de jurizare castiga cei cu cel mai mare numar de prieteni de pe facebook, prieteni care de cele mai multe ori nu au un nivel de cunostinte minim in ceea ce priveste arta fotografica sau aSalutari, parerea mea sincera vizavi de acest concurs este ca ar trebui sa desfiintati votul publicului si sa pastrati doar votul juriului. Cu modalitatea actuala de jurizare castiga cei cu cel mai mare numar de prieteni de pe facebook, prieteni care de cele mai multe ori nu au un nivel de cunostinte minim in ceea ce priveste arta fotografica sau arta in general...Multi poate ca ar vrea sa participe si sa aiba o sansa reala de castig dar sunt descurajati de faptul ca vor trebui sa cerseasca voturi de pe facebook. Ar fi un concurs mult mai reusit daca ar disparea votul publicului... ..afiseaza tot comentariul
3
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 25-05-2015 la 13:03
Buna ziua,
Incepand cu acest an, sistemul de jurizare a concursului lunar a fost modificat dupa cum urmeaza:

Pentru premiul lunar, topul juriului si topul publicului vor fi agregate in felul urmator: primele 10
fotografii din fiecare top vor primi un punctaj de la 1 la 10 (10 fiind nota oferita primului loc si 1 fiind
nota locului al zecelea). Punctajul final va fi obtinut prin adunarea celor doua punctaje, juriu si
public. In caz de egalitate, este desemnata castigatoare fotografia care are mai multe puncte de la
juriu.
In cazul in care doua sau mai multe fotografii au acelasi punctaj din partea juriului, organizatorul isi
rezerva dreptul sa aleaga castigatorul premiului juriului.

Mai multe detalii gasiti in regulamentul concursului: http://static.nikonisti.ro/documente/regulament_concurs_2015.pdf
0
1
Cirstea Alexandru
Cirstea Alexandru a scris pe 30-05-2015 la 16:47
Nu reusesc sa imi dau seama unde anume sunt modificarile, si anul trecut tot la fel a fost, castigatorul fiind desemnat prin agregarea topurilor. Avand in vedere faptul ca majoritatea voturilor sunt aduse de pe facebook, prieteni,cumetri (dovada numarul de likeuri, lumea fiind confuza daca e vorba de like sau vot) si altele, foarte multe fotografiiNu reusesc sa imi dau seama unde anume sunt modificarile, si anul trecut tot la fel a fost, castigatorul fiind desemnat prin agregarea topurilor. Avand in vedere faptul ca majoritatea voturilor sunt aduse de pe facebook, prieteni,cumetri (dovada numarul de likeuri, lumea fiind confuza daca e vorba de like sau vot) si altele, foarte multe fotografii care ar merita sa castige iau o nota foarte mica la topul publicului astfel incat nici macar doi de zece din partea juriului nu ar reusi sa le ridice nota finala. Deja se vede ca numarul participantilor a scazut dramatic majoritatea probabil fiind deranjati de faptul ca este incurajat cersitul likeurilor pe facebook sau prin alte parti. Cum ar fi daca la Sony World Photography Awards s-ar lua in considerare votul publicului? In doi trei ani s-ar duce totul de rapa. Publicul in general e profan, nu are ce cauta la jurizarea unui concurs de arta fotografica, juriul specializat de 2 sau 3 persoane ar trebui sa fie de ajuns... ..afiseaza tot comentariul
1
0
Dimof Dragos
Dimof Dragos a scris pe 31-05-2015 la 17:03
Ce modificari s-au facut mai prietenas admin/owner Nikonist s-a dat un simplu Copy / Paste si gata ai dat lumea pe spate cu raspunsul tau inteligent :) Cristian Alexandru ai mare dreptate ce ai scris pana acuma dar ei prefera acel mod de cerseala . Succes participantilor !
1
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 03-06-2015 la 10:40
Ne cerem scuze pentru confuzie, modificarile sunt de anul trecut. Votul juriului si cel al publicului conteaza pentru stabilirea top 10, unde punctajele se transforma in note. In caz de egalitate intre mai multe imagini, castiga cea cu un punctaj mai mare din partea juriului. Asadar, o fotografie care nu atrage si atentia juriului, nu poate castiga premiul lunar.
0
0
Vasilescu Emil Petrus
Vasilescu Emil Petrus a scris pe 20-05-2015 la 22:27
Si eu am trimis o fotografie si nu apare..
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 21-05-2015 la 11:19
Buna ziua,
Fotografia dumneavoastra nu pastreaza raportul original al laturilor, conform art. 8 din Regulament.
0
0
Csaba Besenyei
Csaba Besenyei a scris pe 19-05-2015 la 15:30
Buna ziua,
Am inscris o imagine in acest concurs dar nu apare in lista. Imi puteti comunica ce sa intamplat.

0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 20-05-2015 la 10:52
Buna ziua,
Fotografia a fost descalificata deoarece nu respecta tema concursului, conform art. 7 din regulament.
0
0
Aurelia Pop
Aurelia Pop a scris pe 01-05-2015 la 17:52
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=765761713530960
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 08-05-2015 la 12:38
Buna ziua,

Pentru concurs, fotografiile se incarca direct pe site-ul nostru, accesand butonul 'Inscrie poza ta in concurs' din coltul dreapta sus.
0
0
Aurelia Pop
Aurelia Pop a scris pe 01-05-2015 la 17:50
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=409537169153418
0
0
Aurelia Pop
Aurelia Pop a scris pe 01-05-2015 la 17:50
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=410723952368073
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.