Se cauta fotografia lunii iulie 2015 - Portret de fotograf

Voucher 1000 lei echipament NikonPe aceasta pagina puteti inscrie si vota fotografii la concursul "Se cauta fotografia lunii" pentru luna iulie cu tema Portret de fotografAsteptam cele mai inedite portrete de fotografi dar si portretele sau autoportretele voastre din care sa reiasa clar pasiunea pentru fotografie. 

Ca si in cazul celorlalte concursuri, trebuie sa detineti drepturile de autor asupra imaginilor inscrise.

Pana pe 16 iulie (inclusiv) veti putea inscrie o imagine in tema propusa folosind butonul din dreapta, urmand ca pana pe 31 iulie sa puteti exprima voturile pentru fotografiile preferate. Pentru aceasta editie a concursului Se cauta fotografia lunii, premiul lunar consta intr-un voucher in valoare de 1.000 lei pentru achizitionarea de echipament Nikon de la partenerii oficiali.

Pe langa premiul lunar, juriul format din Dragos Stoica si Eduard Gutescu va desemna fotografia lunii iulie ce va aparea in Calendarul Nikon 2016.REGULAMENT


Perioada inscriere: 01 iul 2015 - 16 iul 2015

Perioada votare: 17 iul 2015 - 31 iul 2015

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 13 comentarii
Nikonisti
comentariu sticky
Nikonisti a scris pe 17-07-2015 la 10:09
Fotografiile sunt acum disponibile pentru votare. In cazul in care fotografia voastra a fost descalificata pentru ca nu are raportul original al laturilor, are semnatura sau elemente straine de fotografia originala, sau ati intampinat probleme tehnice la incarcarea fotografiei in concurs, ne puteti trimite astazi imaginea corectata pe adresa de email redactia at nikonisti.ro
0
0
Ilie Dominic
Ilie Dominic a scris pe 22-07-2015 la 20:35
misto! Eu abia acum am primit mail de la dvs in legatura cu concursul :))) am dat copy la ora de la mesaj 17:00 (Acum 3 ore)
3
0
NEMETI Alexandru
NEMETI Alexandru a scris pe 04-08-2015 la 18:35
Buna ziua. Sunt putin nedumerit vis-a-vis de fotografiile castigatoare. Fotografiile sunt deosebite, insa din punctul meu de vedere nu se incadreaza in cerintele concursului "Portret de fotograf", deoarece conform definitiei din DEX: PORTRÉT, portrete, s. n. 1. Pictura, desen, sculptura, fotografie etc. care infatiseaza chipul unei persoane.
MarBuna ziua. Sunt putin nedumerit vis-a-vis de fotografiile castigatoare. Fotografiile sunt deosebite, insa din punctul meu de vedere nu se incadreaza in cerintele concursului "Portret de fotograf", deoarece conform definitiei din DEX: PORTRÉT, portrete, s. n. 1. Pictura, desen, sculptura, fotografie etc. care infatiseaza chipul unei persoane.
Marea majoritate a concurentilor s-au conformat tematicii, insa niciun portret nu a iesit castigator.
As dori sa stiu de fapt care au fost criteriile de analiza a fotografiilor.
Va multumesc pentru timpul acordat.
..afiseaza tot comentariul
1
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 05-08-2015 la 14:12
Buna ziua.
In fotografie, portretul nu se rezuma doar la chipul unei persoane conform definitie din DEX. Personajele unei fotografii de portret pot fi prezentate in totalitate sau partial in functie de scopul fotografiei, de particularitatea subiectului fotografiat, de atitudinea pe care acesta o adopta intr-o anumita situatie, de ambianta sau pur si simplu de modul in care fotograful doreste sa prezinte subiectul respectiv.
0
0
Cirstea Alexandru
Cirstea Alexandru a scris pe 03-08-2015 la 02:09
As vrea sa incep prin a le ura felicitari castigatorilor acestei editii a concursului, au reusit, in viziunea mea, sa portretizeze intr-un mod unic ceea ce inseamna sa fi cu adevarat fotograf,mult succes in continuare! .Continui cu o mica sugestie pentru organizatori, sper sa fie bine primita, cred ca ar trebui sa fie afisate la finalul concursuluiAs vrea sa incep prin a le ura felicitari castigatorilor acestei editii a concursului, au reusit, in viziunea mea, sa portretizeze intr-un mod unic ceea ce inseamna sa fi cu adevarat fotograf,mult succes in continuare! .Continui cu o mica sugestie pentru organizatori, sper sa fie bine primita, cred ca ar trebui sa fie afisate la finalul concursului toate notele fotografiilor inscrise in concurs, chiar si a celor care nu au ajuns in top, in felul acesta poate fiecare din noi, sa faca o analiza mai exacta asupra propriului nivel artistic. Consider ca pentru a gasi cheia succesului in arta este imperios necesara raportarea atat la cei mai buni, cat si la cei mai putin buni in bransa. Mie personal nu mi-ar fi rusine sa imi fie afisate notele, desi recunosc ca sunt putin dezamagit de cei doi de cinci pe care i-am luat, personal consider ca meritam cel putin un 7. Oricum, as vrea sa vad, ca multi altii probabil, alte fotografii din concurs care au luat aceeasi nota ca si mie ca sa pot intelege pe deplin fundamentul notelor pe care le-am primit si in cele din urma sa progresez. Compozitii bune tuturor!  ..afiseaza tot comentariul
0
0
Mona
Mona a scris pe 26-07-2015 la 17:22
in 22 iulie am primit mailul de la Nikon prin care imi spune despre concurs???
0
0
Cobra
Cobra a scris pe 24-07-2015 la 19:24
nu va mai pierdeti timpul degeaba...concursurile sunt aranjate,degeaba aveti poze fenomenale daca trebuie sa castige altcineva
0
0
Necula Marius
Necula Marius a scris pe 23-07-2015 la 00:14
Pfff, Chiar ma bucuram ca am o fotografie care s-ar incadra pe tema concursului in momentul cand am primit newsletterul dvs. Din pacate ati facut public concursul la 5 zile dupa data limita de inscriere....
1
0
un nikonist
un nikonist a scris pe 23-07-2015 la 09:52
si acele 100 de fotografii inscrise au aparut magic, nu din comunitatea nikonistilor
0
1
Cristian Roman
Cristian Roman a scris pe 22-07-2015 la 20:10
Bine ca primesc azi,22 iul, mailul de la Nikon prin care imi spune despre concurs, cand inscrierile s-au terminat de pe 16. Interesant.
3
0
un nikonist
un nikonist a scris pe 23-07-2015 la 09:29
Concursul a fost si in newsletterul precedent. In acest ultim newsletter era chemarea la vot. Cine este de vina ca nu citesc unii cu atentie newsletterul? sau ca sunt activi pe site doar cand au ceva de castigat?
1
0
Cristian Roman
Cristian Roman a scris pe 23-07-2015 la 13:12
Sunt activ pe site cand doresc eu, nu este impusa o "activitate" limita. Mailul precedent nu l-am primit. Nu era vorba ca am de castigat, ca nu castigam probabil nimic la cati sunt si nu am nici cel mai bun aparat, dar macar aveam 2-3 fotografii cu care puteam participa, fata de alte dati gen fotografie de nunta. Pofta vine mancand asa ca o simpla Sunt activ pe site cand doresc eu, nu este impusa o "activitate" limita. Mailul precedent nu l-am primit. Nu era vorba ca am de castigat, ca nu castigam probabil nimic la cati sunt si nu am nici cel mai bun aparat, dar macar aveam 2-3 fotografii cu care puteam participa, fata de alte dati gen fotografie de nunta. Pofta vine mancand asa ca o simpla participare putea sa dea nastere la noi accesari ale site-ului. Dar e bine ca mereu se gasesc persoane neavizate care sa comenteze de aiurea pentru ca altfel nu au ce face. Nimic din ceea ce ai spus nu e constructiv asa ca eu in locul tau mi-as schimba un pic comportamentul, atitudinea, personalitatea, ce mai! ..afiseaza tot comentariul
0
0
costel florea
costel florea a scris pe 20-07-2015 la 23:57
Dupa parerea mea, asta e cel mai ratat subiect.
0
0
Dobre Cristian
Dobre Cristian a scris pe 17-07-2015 la 07:22
Buna ziua. Aseara nu am putut uploada fotografia, deoarece pagina nu se incarca. Am ratat inscrierea in concurs. Ma puteti ajuta?
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 17-07-2015 la 09:38
Buna ziua,

Va rugam sa ne trimiteti astazi fotografia pe email pe adresa redactia at nikonisti.ro
0
0
Gabriela Cristina
Gabriela Cristina a scris pe 16-07-2015 la 20:13
Buna! Dupa ce incarc poza de concurs,unde completez datele exif?Multumesc
0
0
Marcutiu Claudiu
Marcutiu Claudiu a scris pe 16-07-2015 la 22:09
Nu trebuie completate de tine
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.