Se cauta fotografia lunii iulie 2012 - Sporturi de vara

filtre marumi Pe aceasta pagina puteti inscrie si vota fotografii la concursul "Se cauta fotografia lunii" pentru luna iulie cu tema Sporturi de vara.

Pana pe 31 iulie veti putea inscrie o imagine in tema propusa folosind butonul din dreapta, urmand ca pe parcursul lunii august sa puteti exprima voturile pentru fotografiile preferate. Pentru tema lunii iulie, Sporturi de vara, premiul publicului consta in doua filtre Marumi, DHG Circular PL.D si UV(Haze). Dimensiunile vor fi alese de catre castigator.

Pe langa premiul lunar, juriul format din Cristian Preda si Raed Krishan va desemna fotografia lunii iulie ce va aparea in Calendarul Nikon 2013.

Marele premiu la concursul "Se cauta fotografia lunii" din 2012 este un kit Nikon 1 V1 cu obiectiv 1 NIKKOR VR 10-30mm, blit Speedlight SB-N5 si adaptor FT1

Seminar prezentare tema concursului REGULAMENT


Perioada inscriere: 10 iul 2012 - 31 iul 2012

Perioada votare: 01 aug 2012 - 01 sep 2012

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.