Se cauta fotografia lunii ianuarie 2015 - Portret alb-negru

Voucher 1000 lei echipament Nikon Pe aceasta pagina puteti inscrie si vota fotografii la concursul "Se cauta fotografia lunii" pentru luna ianuarie cu tema Portret alb-negru.

Pana pe 8 februarie (inclusiv) veti putea inscrie o imagine in tema propusa folosind butonul din dreapta, urmand ca pana pe 20 februarie sa puteti exprima voturile pentru fotografiile preferate. Pentru aceasta editie a concursului Se cauta fotografia lunii, premiul lunar consta intr-un voucher in valoare de 1000lei pentru achizitionarea de echipament Nikon de la partenerii oficiali.

Pe langa premiul lunar, juriul format din Gina Buliga si Bogdan Comanescu  va desemna fotografia lunii ianuarie ce va aparea in Calendarul Nikon 2016.REGULAMENT


Perioada inscriere: 22 ian 2015 - 08 feb 2015

Perioada votare: 09 feb 2015 - 20 feb 2015

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 23 comentarii
Nikonisti
comentariu sticky
Nikonisti a scris pe 09-02-2015 la 10:50
Fotografiile sunt acum disponibile pentru votare. In cazul in care fotografia voastra a fost descalificata astazi pentru ca nu are raportul original al laturilor sau are semnatura, ne puteti trimite imaginea corectata pe adresa redactia at nikonisti.ro.
0
0
Cristina
Cristina a scris pe 28-02-2015 la 18:24
Fara suparare, dar Bogdan Comanescu nu este fotograf.Sunteti in pana de jurati?
0
0
dragos
dragos a scris pe 23-02-2015 la 20:14
Eu stiu ca arta este subiectiva, dar fotografia lui Valentin Pirva, fara suparare, nu inteleg de ce este in top-ul juriului, va cunoasteti cumva? este o simpla fotografie facuta in bucatarie. De asemenea sunt foarte multe fotografii de strada pe care le-ati incadrat la portret.Ma asteptam la mai multe din partea dumneavoastra, mai ales ca am vazut Eu stiu ca arta este subiectiva, dar fotografia lui Valentin Pirva, fara suparare, nu inteleg de ce este in top-ul juriului, va cunoasteti cumva? este o simpla fotografie facuta in bucatarie. De asemenea sunt foarte multe fotografii de strada pe care le-ati incadrat la portret.Ma asteptam la mai multe din partea dumneavoastra, mai ales ca am vazut ca tot in preajma lui Sorin Onisor sunteti, pentru care am tot respectul! Mai invatati un pic de la el. ..afiseaza tot comentariul
2
0
Miauta Costel
Miauta Costel a scris pe 23-02-2015 la 17:11
Dragi jurati dupa parerea mea fotografia lui Ionut Cirja de pe locul 2 cu 18 p. nu se incadreaza la portret.Oare nu mai stim ce e acela un portret?!Este o fotografie admirabila de strada in care apare un chip uman dar nu un portret.
0
0
Miauta Costel
Miauta Costel a scris pe 22-02-2015 la 11:56
Care sunt rezultatele?Se vede doar votul publicului.Votul juriului unde este?Trebuia conform calendarului sa le afisati.Ma insel eu?
0
0
Chiribuc Robert-Cristian
Chiribuc Robert-Cristian a scris pe 21-02-2015 la 02:29
P.S. - ce inseamna domnilor "Fotografie Portret" ?
Pentru ca nu inteleg exact care a fost tema concursului...
0
0
Chiribuc Robert-Cristian
Chiribuc Robert-Cristian a scris pe 21-02-2015 la 02:26
Dragi organizatori ai concursului...pe langa faptul ca e absurd sa lasi o serie de fotografii realizate de fotografi profesinisti, care au investit nu doar bani ci si multa munca si timp in ceea ce fac, sa fie notate / votate de un "public" (care in 90% din cazuri nu aveau habar de acest site sau concurs) total paralel cu fotografia sau care nu detDragi organizatori ai concursului...pe langa faptul ca e absurd sa lasi o serie de fotografii realizate de fotografi profesinisti, care au investit nu doar bani ci si multa munca si timp in ceea ce fac, sa fie notate / votate de un "public" (care in 90% din cazuri nu aveau habar de acest site sau concurs) total paralel cu fotografia sau care nu detine nici macar un gram de cultura fotografica.
Imi pare rau sa o spun si va rog, nu va suparati dar acest concurs este din ce in ce mai prost organizat.
Imi aduc aminte ca intr-un timp se organizau si ceva workshop-uri in care se discuta pe baza temei si a fotografiilor inscrise in concurs si da...se inscriau fotografii muuuult mai bune si mai in tema decat se intampla acum.
Acum, legat de fotografia cu cele mai multe voturi, sunt tare curios cate dintre aceste voturi sunt verificate. Va rog sa nu intelegeti gresit, nu am nimic cu fotografia castigatoare (cu toate ca mi se pare prost incadrata si ca sunt altele mult mai bune in concurs) si nici cu autorul ei dar sa fim seriosi; ca sa primesti atatea voturi inseamna ca un nr de x persoane au si cont pe nikonisti si sincer...sunt absolut sigur ca 99% dintre acele conturi sunt conturi noi.
Ceea ce ma impinge sa va propun ca toti cei care voteaza o fotografie sa fie membri activi ai comunitatii, cu vechime si de ce nu, fotografi.
Fiti profesionisti, lasati voturile in seama persoanelor avizate.
..afiseaza tot comentariul
3
0
MIHAILEANU BOGDAN
MIHAILEANU BOGDAN a scris pe 21-02-2015 la 12:14
Sunt de acord cu cele mentionate . Cu toate ca nici eu nu sunt fotograf profesionist , nici mie nu mi se pare o " poza " de castigat un concurs care are ca tema PORTRET.
2
0
Adrian Preda
Adrian Preda a scris pe 21-02-2015 la 13:41
si uite asa nu va mai participa nimeni...sunt fotografii foarte proaste in concurs..si ar trebuie sa merite premiul cel care este cel mai bun..si pe subiect..si din punct de vedere al fotografiei..dar din pacate castiga cei care isi fac N conturi si se voteaza singuri ori cersesc voturi in stanga si in dreapta..eu zic ca cel mai corect ar fi fost ssi uite asa nu va mai participa nimeni...sunt fotografii foarte proaste in concurs..si ar trebuie sa merite premiul cel care este cel mai bun..si pe subiect..si din punct de vedere al fotografiei..dar din pacate castiga cei care isi fac N conturi si se voteaza singuri ori cersesc voturi in stanga si in dreapta..eu zic ca cel mai corect ar fi fost sa fie aleasa fotografia de cei in masura sa faca asta..adica juriul..si sa nu se tina cont de voturile publicului..ca nu are nici o legatura cu concursul tot ce se voteaza.. ..afiseaza tot comentariul
2
0
Pamparau Alexandru
Pamparau Alexandru a scris pe 19-02-2015 la 16:15
conteaza si voturile publicului?
1
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 19-02-2015 la 17:48
Conform regulamentului (http://static.nikonisti.ro/documente/regulament_concurs_2015.pdf), premiul lunar se obtine prin agregarea topurilor juriului si publicului.
0
0
Adrian Preda
Adrian Preda a scris pe 21-02-2015 la 13:41
foarte prost regulamentul..
0
0
adryan manea
adryan manea a scris pe 17-02-2015 la 15:43
Un concurs de fotografie, ar trebui sa analizeze fotografiile inscrise, dupa criterii clare fotografice: tehnica, compozitie, mesaj etc. Acesta din punctul meu de vedere nu se poate numi concurs fotografic, atata timp cat se voteaza de catre neprofesionisti, pe criterii de prietenie, fara a se tine cont de criteriile fotografice. Acest concurs esteUn concurs de fotografie, ar trebui sa analizeze fotografiile inscrise, dupa criterii clare fotografice: tehnica, compozitie, mesaj etc. Acesta din punctul meu de vedere nu se poate numi concurs fotografic, atata timp cat se voteaza de catre neprofesionisti, pe criterii de prietenie, fara a se tine cont de criteriile fotografice. Acest concurs este unul de voturi, care se pot obtine daca ai destui prieteni pe facebook, sau alt site-uri de socializare . Sunt curios ce poate face juriul daca o fotografie strange 60 de voturi, dar este jalnica din punct de vedere fotografic???? Ii acorda 2 puncte, iar celorlalte le da 20 de puncte dar tot nu pot ajunge la 62 de puncte ce face atunci??? Va castiga concursul o fotografie slaba care va ajunge pe calendarul Nikon??? Va faceti de ras atat voi ca si Siteu cat si juriul care saracul nu are ce sa faca pentru ca trebuie sa respecte regulile jocului, concursul fiind castigat de o fotografie mediocra. Daca tot ati ales un juriu, format din profesionisti, de ce sa nu-si faca treaba si sa analizeze acestia fotografiile, ca sunt destui de avizati sa faca acest lucru??? Nici macar participantii la concurs nu dau dovada de corectitudine, acestia nevotind alte fotografii inscrise la concurs. Sa fie acei 1000lei atat de patimasi, incat sa nu poti fi realist si corect cu fotografiile bune inscrise in concurs? Daca tot doriti sa faceti acest concurs cu voturi hai sa dam drept de vot doar fotografilor care sau inscris la concurs, astfel ingradind votul pe amicitii, prietenii sau mai stiu eu ce alte metode. E plin facebook-ul de ajutati-ma sa castig concursul "Se cauta fotografia lunii ianuarie 2015:Portret alb-negru" printr-un vot aici si apoi link-ul sau fotografia inscrisa. E in joc atit imaginea dumneavoastra ca si moderatori de siteu, imaginea Nikon cat si imaginea celor din juriu la care exista posibilitatea sa accepte ca si castigator o fotografie cu foarte multe voturi dar care sa fie mediocra din punct de vedere fotografic. E un semnal de alarma pe care sper sa-l luati ca atare. Cu deosebit respect Adrian M. ..afiseaza tot comentariul
2
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 17-02-2015 la 15:53
Buna ziua! Conform regulamentului, prremiul lunar este obtinut prin agregarea topurilor juriului si publicului. In caz de egalitate intre mai multe imagini, castiga cea cu un punctaj mai mare din partea juriului.

Asadar, o fotografie care nu atrage atentia juriului, nu are cum sa castige premiul lunar.
0
1
adryan manea
adryan manea a scris pe 17-02-2015 la 16:11
Se pare ca nu m-am facut inteles. In topul publicului, o fotografie strange 60 de puncte, facute prin sistemul facebook sau alt siteu de socializare care nu are legatura cu fotografia iar restul fotografiilor inscrise debea ajung undeva la 30 de puncte. Votul juriului este cel mai mic la fotografia de 60 de puncte adica 2 puncte rezultind un punctaSe pare ca nu m-am facut inteles. In topul publicului, o fotografie strange 60 de puncte, facute prin sistemul facebook sau alt siteu de socializare care nu are legatura cu fotografia iar restul fotografiilor inscrise debea ajung undeva la 30 de puncte. Votul juriului este cel mai mic la fotografia de 60 de puncte adica 2 puncte rezultind un punctaj de 62 de puncte. La fotografia de 30 de puncte juriul acorda maximul de 20 de puncte rezultind un total de 50 de puncte. Prin regulament castigatoare este cea de 62 de puncte care este mediocra din punct de vedere fotografic. La un astfel de caz ma refer. ..afiseaza tot comentariul
1
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 17-02-2015 la 18:04
Votul juriului si publicului conteaza doar pentru top 10, unde punctajele se transforma in note.

Un exemplu de calculare clasament final poate fi consultat aici http://www.nikonisti.ro/concursuri/se-cauta-fotografia-lunii-octombrie-2014-36/clasament
0
0
adryan manea
adryan manea a scris pe 17-02-2015 la 18:49
Multumesc pentru promptitudine si pentru lamuriri. Cu deosebit respect Adrian M.
0
0
Manea Georgian
Manea Georgian a scris pe 15-02-2015 la 11:28
Buna ziua! Normal ar fi ca fotografiile sa fie verificate la inscrierea in concurs, nu sa fie descalificate la cateva zile dupa ce s-au terminat inscrierile si au acumulat deja voturi...
0
1
Dinca Robert
Dinca Robert a scris pe 15-02-2015 la 22:23
Stai linistit. Daca esti incepator pe aici poti sa faci faci fotografia secolului ca va trece neobservata.
1
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 16-02-2015 la 10:44
Buna ziua! Fotografiile sunt verificate inainte, dar se intampla ca unele sa treaca de procesul initial de filtrare. Multumim pentru intelegere.
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.