Se cauta fotografia lunii decembrie 2015 - Portret de roman

Voucher 1000 lei echipament NikonPe aceasta pagina puteti inscrie si vota fotografii la concursul "Se cauta fotografia lunii" pentru luna decembrie cu tema Portret de românAsteptam cele mai interesante portrete de români realizate de voi.   


Pana pe 25 noiembrie (inclusiv) veti putea inscrie o imagine in tema propusa folosind butonul din dreapta, urmand ca pana pe 6 decembrie (inclusiv) sa puteti exprima voturile pentru fotografiile preferate. Pentru aceasta editie a concursului Se cauta fotografia lunii, premiul lunar consta intr-un voucher in valoare de 1.000 lei pentru achizitionarea de echipament Nikon de la partenerii oficiali.

Pe langa premiul lunar, juriul format din Sorin Onisor si Mihnea Turcu va desemna fotografia lunii decembrie ce va aparea in Calendarul Nikon 2016.REGULAMENT


Perioada inscriere: 02 nov 2015 - 25 nov 2015

Perioada votare: 26 nov 2015 - 06 dec 2015

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 2 comentarii
Nikonisti
comentariu sticky
Nikonisti a scris pe 26-11-2015 la 10:34
Fotografiile sunt acum disponibile pentru votare. In cazul in care fotografia voastra a fost descalificata pentru ca nu are raportul original al laturilor (crop proportional intre latime si intaltime de 3:2 la DSLR sau 4:3 la COOLPIX) sau ati intampinat probleme tehnice la incarcarea fotografiei in concurs, ne puteti trimite astazi imaginea corectata pe adresa de email nikonexpo at skin.ro
0
0
Dascau Ovidiu
Dascau Ovidiu a scris pe 26-11-2015 la 09:46
Buna ziua. Domnilor, nu se vede nici o fotografie.... deci cum votam?
O zi faina
3
0

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.