Se cauta fotografia lunii august 2015 - Portret exotic

Voucher 1000 lei echipament NikonPe aceasta pagina puteti inscrie si vota fotografii la concursul "Se cauta fotografia lunii" pentru luna august cu tema Portret exoticAsteptam fotografii cu persoane exotice intalnite in calatoriile voastre prin tara sau prin lume. 

Ca si in cazul celorlalte concursuri, trebuie sa detineti drepturile de autor asupra imaginilor inscrise.

Pana pe 17 august (inclusiv) veti putea inscrie o imagine in tema propusa folosind butonul din dreapta, urmand ca pana pe 31 august sa puteti exprima voturile pentru fotografiile preferate. Pentru aceasta editie a concursului Se cauta fotografia lunii, premiul lunar consta intr-un voucher in valoare de 1.000 lei pentru achizitionarea de echipament Nikon de la partenerii oficiali.

Pe langa premiul lunar, juriul format din Dan Dinu si Luiza Boldeanu va desemna fotografia lunii august ce va aparea in Calendarul Nikon 2016.REGULAMENT


Perioada inscriere: 03 aug 2015 - 17 aug 2015

Perioada votare: 18 aug 2015 - 31 aug 2015

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 4 comentarii
Nikonisti
comentariu sticky
Nikonisti a scris pe 18-08-2015 la 10:55
Fotografiile sunt acum disponibile pentru votare. In cazul in care fotografia voastra a fost descalificata pentru prelucrari nepermise, ne puteti trimite astazi imaginea corectata pe adresa nikonexpo at skin.ro.
0
0
Laurentiu
Laurentiu a scris pe 24-08-2015 la 11:02
voturile de pe facebook se aduna cu cele de pe siteul nikonisti?
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 24-08-2015 la 11:15
Buna ziua,

Voturile pot fi exprimate doar pe site-ul nikonisti.ro
Like-urile de pe Facebook nu sunt contorizate ca voturi.
0
0
Neagu Laurentiu Lucian
Neagu Laurentiu Lucian a scris pe 24-08-2015 la 22:29
ok, dar logarea cu contul de facebook pe site-ul nikonisti?
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 25-08-2015 la 14:16
Buna ziua, la logarea cu contul de Facebook, pentru a putea vota trebuie sa va autentificati, introducand si judetul si localitatea.
0
0
Sassu Razvan
Sassu Razvan a scris pe 10-08-2015 la 12:38
Salut,

Am incercat sa trimit o poza in concurs, facuta cu un Nikon D3200 (informatie existenta si in EXIF), dar imi da eroare spunand ca poza nu a fost facuta cu un aparat Nikon.
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 10-08-2015 la 13:04
Una din ultimele versiuni de Lightroom modifica datele EXIF ale fotografiei. Incercati sa salvati fotografia trecand-o prin View NX.

Daca in continuare sunt probleme, ne puteti trimite fotografia pe email pe adresa redactia at nikonisti.ro
0
0
Mitu George Cristian
Mitu George Cristian a scris pe 05-08-2015 la 22:04
Salutare,
Ce inseamna portret exotic? Trebuie sa fie cineva de culoare sau asiatic sa se deosebeasca de unul european? Nu inteleg exact tema....poate ma lamureste si pe mine careva.

Merci,
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 06-08-2015 la 09:53
Da, este vorba, in general, de potrete ale unor oameni cu o cultura diferita de a noastra, din tari din Asia, Africa, America de Sud, etc.

Totusi, tema nu este restrictiva doar la aceste portrete: pot fi si portrete de europeni de exemplu, daca au un aspect diferit, mai exotic fata de cel de zi cu zi.
0
0
Ivan Adrian
Ivan Adrian a scris pe 07-08-2015 la 17:37
Stai linistit... Luna trecuta au castigat doua poze in care nu se deosebeste nici o trasatura a persoanelor din asazisele "portrete"... Cu alte cuvinte, n-are rost sa mai inscri nici o poza, oricat ar fi de buna... Va castiga cine trebuie, indiferent daca respecta sau nu tema concursului ;) Si pentru NIKONISTI.RO, un link de la colaboratorii vostriStai linistit... Luna trecuta au castigat doua poze in care nu se deosebeste nici o trasatura a persoanelor din asazisele "portrete"...
Cu alte cuvinte, n-are rost sa mai inscri nici o poza, oricat ar fi de buna... Va castiga cine trebuie, indiferent daca respecta sau nu tema concursului ;)
Si pentru NIKONISTI.RO, un link de la colaboratorii vostrii (f64) in care explica un pic ce inseamna portet in cazul in care decideti sa aratati o oarecare decenta in stabilirea castigatorilor de acum inainte (desi am mari dubii): http://blog.f64.ro/2014/09/01/fotografia-de-portret-echipament-lumina-si-incadrare/
..afiseaza tot comentariul
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 07-08-2015 la 18:17
Buna ziua.
In fotografie, portretul nu se rezuma doar la chipul unei persoane conform definitie din DEX. Personajele unei fotografii de portret pot fi prezentate in totalitate sau partial in functie de scopul fotografiei, de particularitatea subiectului fotografiat, de atitudinea pe care acesta o adopta intr-o anumita situatie, de ambianta sau pur si simplu de modul in care fotograful doreste sa prezinte subiectul respectiv.
0
0
Ivan Adrian
Ivan Adrian a scris pe 07-08-2015 la 18:33
N-am mentionat nimic de DEX, am facut referire la un text scris pe f64, ce se poate citi in max 3 min daca exista bunavointa ... Sa nu poti deosebi nici macar o trasatura a subiectului, sa nu surprinzi nimic din personalitatea subiectului, o emotie, orice... doar niste siluete, la cel putin 10 metri distanta, catalogate ca si portrete, dupa parereN-am mentionat nimic de DEX, am facut referire la un text scris pe f64, ce se poate citi in max 3 min daca exista bunavointa ...
Sa nu poti deosebi nici macar o trasatura a subiectului, sa nu surprinzi nimic din personalitatea subiectului, o emotie, orice... doar niste siluete, la cel putin 10 metri distanta, catalogate ca si portrete, dupa parerea mea umila pare cam trasa de par...
Ce-mi puteti spune uitandu-va la cele doua poze castigatoare despre subiectii pozati? (banuiesc ca nimic, in afara de faptul ca sunt pasionati de fotografie...)
..afiseaza tot comentariul
0
0
Ivan Adrian
Ivan Adrian a scris pe 07-08-2015 la 18:47
Recitind postul anterior vreau sa fac o precizare ca sa fie clar: Nu am vrut sa zic ca pozele respective nu sunt frumoase si nu transmit nimic... Doar ca nu se califica la categoria fotografie de portret si emotia despre care vorbeam ar fi trebuit sa fie transmisa in principal prin prisma subiectului fotografiat si nu a peisajului
0
0
ovidiu
ovidiu a scris pe 03-09-2015 la 13:16
Am avut curiozitatea sa privesc cele 2 fotografii la care se refera Ivan. Sunt amator in ale fotografiei dar am oarecare gust cand vine vorba de privit, observat. Pot spune ca cele 2 merita premiile si ca transmit exact ceea ce s-a cerut, portretul unui fotograf. Cele 2 au compozitie si lumina foarte buna care accentueaza si evidentiaza lumea din jAm avut curiozitatea sa privesc cele 2 fotografii la care se refera Ivan. Sunt amator in ale fotografiei dar am oarecare gust cand vine vorba de privit, observat. Pot spune ca cele 2 merita premiile si ca transmit exact ceea ce s-a cerut, portretul unui fotograf. Cele 2 au compozitie si lumina foarte buna care accentueaza si evidentiaza lumea din jurul unui fotograf care calatoreste mult in aventurile sale. Daca nu ma insel, fotograful care da indicatii fetei din deget, unde si cum sa priveasca, este chiar Sorin Onisor. Unul dintre cei mai buni fotografi din Romania.
Foarte reusite.
..afiseaza tot comentariul
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.