Se cauta fotografia lunii - Marea finala 2011 / pagina 1

Cele 12 etape lunare ale concursului "Se cauta fotografia lunii" din 2011 s-au incheiat. In marea finala au intrat fotografiile din top 10 agregat (vot popular si vot al juriului) din fiecare luna. Marele premiu este un aparat foto Nikon D7000, iar sistemul de vot este similar celui al etapelor lunare. Jumatate din nota va fi acordata de public, prin vot pe site, iar cealalta jumatate din nota va fi acordata de un juriu format din fotografi profesionisti renumiti: Mihai Moiceanu, Narcis Virgiliu, Mircea Savu si Dinu Lazar.
Perioada de votare este intre 9 decembrie 2011 si 8 ianuarie 2012. Castigatorul va fi anuntat luni, 9 ianuarie. Pentru mai multe informatii va rugam consultati regulamentul concursului.

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.