14 decembrie 2015

Wireless Transmitter Utility si Camera Control Pro 2 pentru Mac OS X 10.11 sunt disponibile pentru descarcare

Nikon a anuntat recent versiuni ale aplicatiilor  Wireless Transmitter Utility si Camera Control Pro 2 pentru Mac OS X 10.11

 

 

Wireless Transmitter Utility

 

Wireless Transmitter Utility se utilizeaza pentru a regla setarile pentru conectare pentru unitatea comunicare UT-1, pentru conexiunile Ethernet ale D4S si D4 si pentru transmitatoarele fara fir WT-5 si WT-4. Software-ul pentru WT-4 se numea WT-4 Setup Utility, insa in prezent, intrucat acesta accepta WT-5 si alte dispozitive, denumirea i-a fost schimbata in Wireless Transmitter Utility.

 

 

Note

 

 • Acest software este destinat utilizatorilor unitatii de comunicare UT-1, transmitatoarelor fara fir WT-5 si WT-4 si conexiunilor Ethernet ale D4S si D4.
 • Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-WTU___-010506MF-EUR__-64BIT_.dmg”. Descarcati si executati fisierul pentru a realiza actualizarea.
 • Inainte de a incepe instalarea, parasiti Wireless Transmitter Utility si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
 • Cand realizati actualizarea, vi se va solicita parola de administrator.
 • Software-ul nu accepta urmatoarele moduri WT-4: Thumbnail select mode (Mod selectare miniaturi) si Print mode (Mod imprimare)
 • Instalarea Wireless Transmitter Utility dezinstaleaza WT-4 Setup Utility.
 • Utilizatorii vor trebui sa refaca urmatoarele profiluri de retea (setarile de retea ale aparatului foto) dupa actualizarea de la WT-4 Setup Utility sau a Wireless Transmitter Utility la versiunea 1.3.0:

– Profilurile modurilor Transfer imagine sau Control aparat foto pentru D4, WT-5 si conexiunile Ethernet

– Profilurile pentru WT-4 (sunt exceptate profilurile pentru Mod transfer si incarcare FTP)

 

 

Modificarile din versiunea 1.5.6 fata de versiunea 1.5.5

 

Acum OS X 10.11 este acceptat.

 

 

Atentionari pentru utilizatorii UT-1

 

 • Cand o unitate UT-1 este conectata la un aparat foto D4 sau D7000, software-ul va afisa, pe langa optiunile Mod transfer si Mod PC si optiunile Thumbnail select mode (Mod selectare miniatura) si Print mode (Mod imprimare), insa aceste din urma doua optiuni nu pot fi utilizate.
 • Cand utilizati Wireless Transmitter Utility pentru a configura setarile pentru conectare pentru un aparat foto D4S, D4 sau D7000, asigurati-va ca selectati WT-4/UT-1 (functions as WT-4) (functionare ca WT-4) atunci cand vi se solicita sa selectati hardware-ul.
 • Cand utilizati Wireless Transmitter Utility pentru a configura setarile pentru conectare pentru un aparat foto D7100 sau D800/D800E (versiunile firmware A 1.10/B 1.10), asigurati-va ca selectati Wired LAN (LAN cu fir) atunci cand vi se solicita sa selectati hardware-ul. Daca utilizati o unitate UT-1 cu un transmitator fara fir WT-5, selectati WT-5 (wireless LAN) (LAN fara fir).
 • Cand utilizati un aparat foto D4S sau D4 cu unitatea UT-1, selectati WT-4 pentru Retea > Alegere hardware din MENIU SETARE al aparatului foto.

 

 

Transferul filmelor inregistrate cu un aparat foto D4S, D4, D3S, D800, D800E, D300S sau D7000 (WT-4)

 

Transferul filmelor este acceptat in urmatoarele moduri:

 • D3S si D300S: Mod transfer
 • D4S, D4, D800, D800E si D7000: Mod transfer si Mod PC, retineti insa ca optiunile Trimitere automata si Trimitere dosar nu sunt acceptate in Mod transfer

 

Urmati pasii de mai jos pentru a transfera filme in Mod transfer:

 

1. Conectati-va in Mod transfer.

2. Selectati un film in cadru intreg sau in redare miniaturi.
3. Selectati filmul pentru a fi transferat dupa cum este descris mai jos. Incarcarea va incepe imediat.

 • D4S si D4: Mentinand apasat butonul OK, apasati centrul selectorului multiplu.
 • D3S: Mentinand apasat butonul miniaturi/zoom redare, apasati centrul selectorului multiplu.
 • D800, D800E si D300S: Apasati butonul OK de pe aparatul foto.
 • D7000: Tinand apasat butonul BKT, apasati butonul OK.

 

 

Instalare

 

 • Descarcati S-WTU___-010506MF-EUR__-64BIT_.dmg.
 • Dati dublu clic pe fisierul descarcat pentru a monta o imagine de disc S-WTU___-010506MF-EUR__-64BIT_ care contine un fisier „Welcome”.
 • Dati dublu clic pe fisierul „Welcome” pentru a lansa utilitarul de instalare.
 • Urmati instructiunile de pe ecran pentru a finaliza instalarea.

 

Wireless Transmitter Utility pentru Mac OS 

 

 

Camera Control Pro 2 (Mac) versiunea 2.22.1

 

 • Acest software este destinat persoanelor care detin in prezent Camera Control Pro 2. Pentru utilizatorii noi, acesta functioneaza ca versiune de incercare, dupa instalare acesta putand fi folosit timp de pana la 30 de zile inainte de a fi necesara achizitionarea.
 • Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-CCPRO_-022201MF-ALLIN-64BIT_.dmg”. Descarcati si executati fisierul pentru a realiza actualizarea.
 • Cand realizati actualizarea, este posibil sa vi se solicite sa introduceti cheia produsului pentru a confirma proprietatea asupra acestuia.
 • Inainte de a incepe instalarea, parasiti Camera Control Pro 2 si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
 • Cand realizati actualizarea, vi se va solicita parola de administrator.
 • Dupa actualizare, interfata va fi in aceeasi limba ca cea a software-ului actual si nu poate fi modificata.
 • Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos

 

 

Modificarile din versiunea 2.22.1 fata de versiunea 2.22.0

 

 • Acum OS X 10.11 este acceptat.
 • OS X 10.8 nu mai este acceptat.

 

 

Instalare

 

 • Descarcati S-CCPRO_-022201MF-ALLIN-64BIT_.dmg.
 • Dati dublu clic pe fisierul descarcat pentru a monta o imagine de disc „Camera Control Pro 2” care contine un fisier „Welcome”.
 • Dati dublu clic pe fisierul „Welcome” pentru a lansa utilitarul de instalare.
 • Urmati instructiunile de pe ecran pentru a finaliza instalarea.

 

Camera Control Pro 2 pentru Mac OS

 

 

 

wireless transmitter utility, software, update, camera control pro 2Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole recente
Nikon, in parteneriat cu CIWEM, WaterBear, Arup si MPB are placerea sa anunte castigatorii editiei din 2023 a concursului Environmental Photographer of the Year. Acum, la cea de-a 16-a editie, concursul pune in lumina provocarile stringente de...
citeste tot
Nikon celebreaza 90 de ani de obiective NIKKOR prin introducerea unui nou logo, care comemoreaza atat mostenirea NIKKOR, cat si acest eveniment special.   Noul logo prezinta siluete de obiective care si-au lasat amprenta in istoria fotografiei,...
citeste tot
Pe 1 noiembrie s-a desfasurat primul workshop din cadrul campaniei Creatorilor Z 8. Ionut Poptelecan a provocat participantii sa treaca la urmatorul nivel in fotografia de nunta in destinatie. A oferit sfaturi pretioase, a starnit...
citeste tot
Fii extra-creativ si incearca aceste mici sfaturi impreuna cu noul NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena pentru rezultate incredibile. Creeaza peisaje abstracte. Cu o lungime focala de 135mm care ofera o perspectiva comprimata si un unghi restrans de...
citeste tot
BTS, director de fotografie si ambasador Nikon, Pep Bonet dezvaluie arta videografiei: de la stilurile de miscare, importanta modului manual si de ce spontaneitatea functioneaza adesea cel mai bine.   "Eu sunt un povestitor", incepe Pep Bonet....
citeste tot
Nikon Z f este biletul tau catre o lume in care estetica vintage se intalneste cu tehnologia de ultima ora. Fie ca fotografiezi peisaje, portrete sau explorezi fotografia de strada, aceasta camera te incurajeaza sa-ti exprimi perspectiva unica....
citeste tot
Nikon Romania, unul dintre liderii in industria aparatelor foto si video, lanseaza cu mandrie campania de promovare a noului Nikon Z 8, un aparat revolutionar care deschide noi orizonturi pentru pasionatii de fotografie si videografie. Sub sloganul...
citeste tot
Nikon isi extinde astazi gama de super-teleobiective din Linia S cu obiectivul full-frame, cu distanta focala fixa, NIKKOR Z 600mm f/6.3 VR S. Conceput pentru fotografierea cu aparatul foto tinut in mana, acest super-tele-obiectiv de 600 mm ofera o...
citeste tot
Asociatia Romana de Educatie in Alergii impreuna cu fotograful Nikon, Cosmin Lautar, va invita la o expozitie de fotografie destinata constientizarii dermatitei atopice.    Vernisajul va avea loc pe 10 octombrie, 2023, la Teatrul...
citeste tot
Nikon ridica calitatea optica superioara a Liniei S pe noi culmi, cu NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena. Atat in fotografii, cat si in filmari, acest obiectiv premium de telefotografie medie pentru fotografiere full-frame schimba fundamental definitia...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.