12 februarie 2016

ViewNX-i versiunea 1.1.0a si ViewNX-i & Capture NX-D versiunea 1.15.090a pentru Windows

Nikon a anuntat actualizarea aplicatiei ViewNX-i si a pachetului ViewNX-i & Capture NX-D pentru sistemul de operare Windows.

 

 

ViewNX-i (Windows) versiunea 1.1.0a

 

Utilizati ViewNX-i pentru a copia fotografii realizate cu aparatul dumneavoastra foto digital Nikon pe computer, unde va puteti bucura de ele si le puteti folosi in diverse moduri. Cu toate ca este conceput pentru a fi utilizat in principal ca navigator pentru imagini, acesta poate fi folosit impreuna cu alt software pentru a adauga un plus de satisfactie si de experiente ulterioare fotografierii. De asemenea, acesta accepta afisarea hartilor pe baza datelor de locatie ale imaginii si poate fi utilizat cu platformele de comunicare sociala si cu alte servicii web. Acesta include ViewNX-Movie Editor pentru prelucrarea si editarea cu usurinta a filmelor. Acesta poate fi utilizat pentru a face reglaje fine la imaginile JPEG si TIFF si pentru a converti fotografiile RAW in alte formate.

 

Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-VNXI__-01010AWF-ALLIN-ALL___.exe”. Descarcati si executati fisierul pentru a realiza actualizarea.

 • Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
 • Inainte de a incepe instalarea, parasiti ViewNX-i si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
 • Instalarea ViewNX-i dezinstaleaza ViewNX, ViewNX 2, Nikon Transfer si Nikon Transfer 2. Pentru a utiliza oricare dintre aceste aplicatii dupa instalarea ViewNX-i, dezinstalati ViewNX-i si reinstalati aplicatia.
 • Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos.

 

 

Modificarile din versiunea 1.1.0a fata de versiunea 1.0.1

 

 • Acum, Picture Control Utility 2 se instaleaza impreuna cu ViewNX-i.
 • A fost adaugat un spatiu de lucru Edit (Editare) si un grup Adjustments (Reglaje), pentru retusarea caracteristicilor, similare cu cele din ViewNX 2.
 • A fost rezolvata o problema care determina ca optiunea Show Focus Point (Afisare punct focalizare) din ViewNX-i sa afiseze punctul de focalizare intr-o pozitie diferita de cea prezentata de D750 in afisajul punctului de focalizare al vizorului.
 • A fost rezolvata o problema care avea ca rezultat esecul instalarii ViewNX-i insotit de mesajul „This action is only valid for products that are currently installed (Aceasta actiune este valabila numai pentru produsele instalate in prezent)”.
 • A fost adaugat suport pentru limba turca.
 • A fost adaugat suport pentru Windows 10.

 

Instalare

 

 • Creati un folder nou pe hard disk si denumiti-l cum doriti.
 • Descarcati S-VNXI__-01010AWF-ALLIN-ALL___.exe in folderul creat la pasul 1.
 • Executati S-VNXI__-01010AWF-ALLIN-ALL___.exe pentru a lansa utilitarul de instalare.
 • Urmati instructiunile de pe ecran pentru a finaliza instalarea.

 

Descarcati ViewNX-i versiunea 1.1.0a pentru Windows

 

 

 

ViewNX-i & Capture NX-D (Windows) versiunea 1.15.090a

 

Acest pachet instaleaza software-ul gratuit ViewNX-i si Capture NX-D de la Nikon si il actualizeaza la versiunea cea mai recenta. Daca intentionati sa folositi aceste doua produse impreuna, nu este necesara descarcarea separata a unor utilitare de instalare pentru fiecare aplicatie. Retineti ca utilitarul de instalare instaleaza atat ViewNX-i Ver.1.1.0a, cat si Capture NX-D Ver.1.3.0; cele doua aplicatii nu pot fi instalate separat. Pentru informatii suplimentare dati clic pe link-ul „Software asociat” de mai jos.

 

 • Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-VCNXSP-15090AWF-ALLIN-ALL___.exe”. Descarcati si executati fisierul pentru a instala software-ul.
 • Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
 • Inainte de a incepe instalarea, parasiti ViewNX-i si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
 • Instalarea acestui software dezinstaleaza versiunile anterioare (ViewNX si ViewNX 2) si software-ul asociat. Pentru a reveni la versiunile anterioare dupa ce ati incercat acest software, dezinstalati acest pachet si reinstalati versiunile anterioare.
 • Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos.

 

 

Instalare

 

 • Creati un folder nou pe hard disk si denumiti-l cum doriti.
 • Dupa ce ati citit urmatorul Acord si ati selectat Accept, descarcati fisierul in folderul creat la pasul 1.
 • Dati dublu clic pe fisier pentru a lansa utilitarul de instalare.
 • Urmati instructiunile de pe ecran pentru a finaliza instalarea.

 

Descarcati ViewNX-i & Capture NX-D versiunea 1.15.090a pentru Windows 

 

 

 

 

 

 

 

 

nikon, actualizare software, capture nx-d, viewnx-i 1.1.0aAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat astazi lansarea NX Studio (versiunea 1.0) - un nou software care permite vizualizarea, procesarea si editarea imaginilor statice si video. Utilizatorii de aparate foto digitale de la Nikon pot descarca de astazi software-ul in mod...
citeste tot
Nikon a anuntat astazi versiunea noua de firmware 3.20 pentru aparatele Nikon Z 6 si Z 7, cea mai importanta modificare adusa fiind compatibilitatea iesirii video RAW cu dispozitivele de inregistrare externe fabricate de Blackmagic Design....
citeste tot
Aflat în cautarea frumusetii toamnei, fotograful Burlacu Lush continua calatoria sa fotografica impreuna cu aparatul foto Nikon D780, de aceasta data la el acasa, in Bucovina.         Calatoria prin anotimpul culorilor si...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.