29 iunie 2016

ViewNX-i ver. 1.2.2 si Camera Control Pro 2 ver. 2.23.1 sunt disponibile pentru descarcare

Nikon a anuntat noi versiuni ale aplicatiilor software ViewNX-i si Camera Control Pro 2: 

 

 

 

ViewNX-i versiunea 1.2.2

 

Utilizati ViewNX-i pentru a copia fotografii realizate cu aparatul dumneavoastra foto digital Nikon pe computer, unde va puteti bucura de ele si le puteti folosi in diverse moduri. Cu toate ca este conceput pentru a fi utilizat in principal ca navigator pentru imagini, acesta poate fi folosit impreuna cu alt software pentru a adauga un plus de satisfactie si de experiente ulterioare fotografierii. De asemenea, acesta accepta afisarea hartilor pe baza datelor de locatie ale imaginii si poate fi utilizat cu platformele de comunicare sociala si cu alte servicii web. Acesta include ViewNX-Movie Editor pentru prelucrarea si editarea cu usurinta a filmelor. Acesta poate fi utilizat si pentru a face reglaje fine la imaginile JPEG si TIFF si pentru a converti fotografiile RAW in alte formate.

 

Note

 

 • Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-VNXI__-010202WF-ALLIN-ALL___.exe”. Descarcati si executati fisierul pentru a realiza actualizarea.
 • Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
 • Inainte de a incepe instalarea, parasiti ViewNX-i si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
 • Instalarea ViewNX-i dezinstaleaza ViewNX, ViewNX 2, Nikon Transfer si Nikon Transfer 2. Pentru a utiliza oricare dintre aceste aplicatii dupa instalarea ViewNX-i, dezinstalati ViewNX-i si reinstalati aplicatia.
 • Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos.

 

Modificarile din versiunea 1.2.2 fata de versiunea 1.2.1


 • Acum este acceptata incarcarea fisierelor MP4 pe NIKON IMAGE SPACE.
 • A fost rezolvata urmatoarea problema:

Optiunea Convert Files (Conversie fisiere) din ViewNX-i producea imagini intr-un gri uniform atunci cand se aplica fotografiilor realizate cu D500 si care erau prelucrate ulterior folosind optiunea Fisheye (Superangular) din Capture NX-D.

 

Descarcare ViewNX-i versiunea 1.2.2 pentru Windows si Mac OS

 

 

 

Camera Control Pro 2 versiunea 2.23.1

 

 • Acest software este destinat persoanelor care detin in prezent Camera Control Pro 2. Pentru utilizatorii noi, acesta functioneaza ca versiune de incercare, dupa instalare acesta putand fi folosit timp de pana la 30 de zile inainte de a fi necesara achizitionarea.
 • Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-CCPRO_-022301WF-ALLIN-ALL___.exe”. Descarcati si executati fisierul pentru a realiza actualizarea.
 • Cand realizati actualizarea, este posibil sa vi se solicite sa introduceti cheia produsului pentru a confirma proprietatea asupra acestuia.
 • Inainte de a incepe instalarea, parasiti Camera Control Pro 2 si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
 • Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
 • Dupa actualizare, interfata va fi in aceeasi limba ca cea a software-ului actual si nu poate fi modificata.
 • Camera Control Pro este posibil sa nu afiseze corect la rezolutii ale ecranului mai mari de 1.920×1.080. Acest lucru se poate rezolva prin alegerea unei rezolutii de 1.920×1.080 sau mai scazuta.
 • Utilizatorii D5500 (versiunea firmware C 1.01 sau mai recenta) sau D5300 (versiunea firmware C 1.01 sau mai recenta) care folosesc editia pentru Windows a Camera Control Pro 2 trebuie sa faca upgrade la versiunea curenta, intrucat versiunile 2.22.0 sau anterioare nu vor mai detecta aparatul foto.
 • Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos.

 

Modificarile din versiunea 2.23.1 fata de versiunea 2.23.0

 

A fost adaugat suport pentru D5, firmware C versiunea 1.10, incluzand urmatoarele caracteristici:

 • Zona dinamica AF (9 pct.)
 • VR electronic
 • Reducerea efectului de clipire
 • Filme cu dimensiuni ale fisierelor mai mari de 4 GB

 

Descarcare Camera Control Pro 2 ver. 2.23.1 pentru Windows si Mac OS

 

 

 

ViewNX-i & Capture NX-D versiunea 1.16.030

 

Acest pachet instaleaza software-ul gratuit ViewNX-i si Capture NX-D de la Nikon si il actualizeaza la versiunea cea mai recenta. Daca intentionati sa folositi aceste doua produse impreuna, nu este necesara descarcarea separata a unor utilitare de instalare pentru fiecare aplicatie. Retineti ca utilitarul de instalare instaleaza atat ViewNX-i Ver.1.2.2, cat si Capture NX-D Ver.1.4.1; cele doua aplicatii nu pot fi instalate separat. Pentru informatii suplimentare dati clic pe link-ul „Software asociat” de mai jos.

 

 

Note

 

 • Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-VCNXSP-160300WF-ALLIN-ALL___.exe”. Descarcati si executati fisierul pentru a instala software-ul.
 • Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
 • Inainte de a incepe instalarea, parasiti ViewNX-i si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
 • Instalarea acestui software dezinstaleaza versiunile anterioare (ViewNX si ViewNX 2) si software-ul asociat. Pentru a reveni la versiunile anterioare dupa ce ati incercat acest software, dezinstalati acest pachet si reinstalati versiunile anterioare.
 • Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos.

 

 

• ViewNX-i

Utilizati ViewNX-i pentru a copia fotografii realizate cu aparatul dumneavoastra foto digital Nikon pe computer, unde va puteti bucura de ele si le puteti folosi in diverse moduri. Cu toate ca este conceput pentru a fi utilizat in principal ca navigator pentru imagini si instrument de baza pentru editare, acesta poate fi folosit impreuna cu alt software pentru a adauga un plus de satisfactie si de experiente ulterioare fotografierii. De asemenea, acesta accepta afisarea hartilor pe baza datelor de locatie ale imaginii si poate fi utilizat cu platformele de comunicare sociala si cu alte servicii web. Acesta include ViewNX-Movie Editor pentru prelucrarea si editarea cu usurinta a filmelor. Cele mai noi informatii privind actualizarile si cerintele de sistem sunt disponibile aici, pe pagina de descarcare a celei mai recente versiuni.

 

• Capture NX-D

Software-ul de prelucrare a fotografiilor Capture NX-D va permite sa obtineti potentialul maxim al aparatului foto digital si al obiectivului dumneavoastra Nikon, producand imagini cu calitatea de neegalat conceputa de proiectantii nostri. Acesta pune la dispozitie functii special concepute pentru post-procesarea imaginilor RAW, oferindu-le intr-o forma intuitiva si usor de utilizat. Pe langa prelucrarea imaginilor RAW, acesta poate fi folosit pentru a spori calitatea imaginilor JPEG si TIFF, realizate cu aparatele foto digitale Nikon, prin reglaje ale luminozitatii, contrastului, curbelor tonale si a multor altor optiuni. Cele mai noi informatii privind actualizarile si cerintele de sistem sunt disponibile aici, pe pagina de descarcare a celei mai recente versiuni.

 

• Ca parte a acestui pachet se instaleaza urmatoarele aplicatii:

 1. ViewNX-i
 2. Nikon Transfer 2 (inclus impreuna cu ViewNX-i)
 3. ViewNX-Movie Editor (inclus impreuna cu ViewNX-i; retineti ca instalarea necesita o conexiune la internet)
 4. Capture NX-D
 5. Picture Control Utility 2
 6. Nikon Message Center 2

 

• Pentru fiecare aplicatie ajutorul este disponibil in meniul Help (Ajutor) al aplicatiei.

 

Descarcare ViewNX-i & Capture NX-D versiunea 1.16.030 pentru Windows si Mac OS

 

 

 

 

actualizare, software, versiune noua, capture nx-d, viewnx-i, camera control pro 2, nikon transfer 2, viewnx-movie editor, picture control utility 2, nikon message center 2Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat noua versiune de firmware 1.20 pentru varful de gama DSLR full frame, aparatul foto Nikon D6. Afla mai jos care sunt cele mai importante modificari aduse:     • A fost adaugat un element Reluare functii fotografiere...
citeste tot
Nikon a anuntat astazi lansarea NX Studio (versiunea 1.0) - un nou software care permite vizualizarea, procesarea si editarea imaginilor statice si video. Utilizatorii de aparate foto digitale de la Nikon pot descarca de astazi software-ul in mod...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.