16 august 2010

ViewNX 2: software gratuit de editare a imaginilor si filmelor realizate cu Nikon

Bucuresti, 17 august 2010 SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, are placerea de a anunta lansarea noului software gratuit Nikon de editare a imaginilor si filmelor, ViewNX 2.

 

Construit pe baza cunoscutului software ViewNX, ViewNX 2 ofera, pe langa importul si vizualizarea imaginilor, si posibilitatea realizarii celor mai uzuale editari de imagine, precum ajustarea dimensiunii, a nivelelor de luminozitate si contrast, crop, precum si functii de procesare a fisierelor RAW. Intre functiile mai complexe de editare a imaginilor trebuie amintite functiile de reducere a ochilor rosii, corectarea aberatiilor cromatice laterale, optiuni de ajustare a balansului de alb sau a compensarii expunerii. In plus fata de predecesorul sau, ViewNX 2 ofera o gama de functii dedicate editarii filmelor realizate cu aparatele foto DSLR si compacte Nikon.

 

Cu ajutorul software-ului ViewNX 2 utilizatorii pot realiza propriile colaje de filme, taind sau alipind fisiere D-movie si aplicand o larga varietate de efecte de tranzitie . De asemenea, alaturi de fisiere film, in colaje se pot introduce si imagini statice sau fisiere audio.

 

Interfata programului a fost redesenata pentru o eficienta maxima. Noua grafica si design-ul intuitiv inlesnesc accesul la functii. A fost adaugata o functie GeoTag care sa permita utilizatorilor sa vada unde au fost realizate imaginile pe o harta. Pentru a face vizualizarea si editarea mai usor de utilizat, culoarea de fundal poate fi modificata in functie de luminozitatea imaginilor.

 

Imbunatatirile aduse software-lui ViewNX au fost realizate in urma feed-back-ului oferit de catre utilizatorii programului din intraga lume.

 

ViewNX 2 poate fi descarcat gratuit de la adresa: http://nikonimglib.com/nvnx

viewnx, realizate, gratuit, editare, software, software gratuit, imaginilor, filmelor, filmelor realizateAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 7 comentarii
ioan Danila
ioan Danila a scris pe 26-08-2018 la 16:37
Nu pot descarca imaginile din aparatul foto colpix. Nu am soft instalat si nici nu gasesc pe net.
0
0
Corina
Corina a scris pe 10-06-2018 la 10:10
Este cel mai bun program !
0
0
Radu85
Radu85 a scris pe 22-05-2018 la 17:11
ViewNX e un program ok pentru editare, ofera destul de multe functii avansate de imbunatatire a aspectului general al imaginii.
Pentru procesare prefer BatchPhoto, fiindca iti permite sa editezi zeci sau sute de poze in acelasi timp. Suporta si foarte multe formate RAW.
Merita incercat.
0
0
Popescu Felicia
Popescu Felicia a scris pe 06-02-2018 la 19:51
Doresc sa descarc fotografii de pe un aparat Nikon S530
0
0
Leonaard
Leonaard a scris pe 02-01-2017 la 15:30
Cum pot cu viewnx2 sa fac un colaj cu mai multe fotografii gen 400 poze ?
0
0
Mihutescu Andy Marinel
Mihutescu Andy Marinel a scris pe 03-12-2016 la 10:20
Buna ziua, am un mac book pro cu macOS Sierra si nu ma lasa sa instalez aplicatia, se blocheaza la additional installation....
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 19-04-2017 la 17:37
Buna ziua,
Din pacate, ViewNX-i nu este compatibil cu macOS Sierra versiunea 10.12.1 (sau mai recenta).
0
0
popa cornel
popa cornel a scris pe 19-09-2015 la 12:00
Intrebate
Acest soft este gratuit..... adica-l pot folosi si pe firma sa editez fara probleme la un control ceva.....am
softul pe disc de la un nikon d610,,,,,
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 21-09-2015 la 11:45
Da, programul poate fi descarcat gratuit. Il puteti utiliza pe calculatorul de la serviciu. Gasiti aici ultima versiune: http://downloadcenter.nikonimglib.com/ro/download/sw/20.html
0
0

Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat actualizarea firmware-ului aparatului foto COOLPIX A300 si actualizarea software-ului N-Log 3D LUT.   Firmware COOLPIX A300 versiunea 1.4   Acest program pentru actualizarea software-ului este destinat...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.