30 noiembrie 2011

Speedlight SB-910 - cel mai performant blit Nikon

Bucuresti, 30 noiembrie 2011 SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea blitului i-TTL Speedlight SB-910, noul varf de gama in categoria bliturilor Nikon.

 

Noul blit Speedlight SB-910 duce mai departe performanta deosebita a modelului anterior, Speedlight SB-900, oferind in plus fata de acesta un meniu si comenzi reproiectate, imbunatatind astfel functionalitatea blitului si experienta utilizatorilor. Speedlight SB-910 a fost gandit pentru cei care doresc un nivel de iluminare la calitate de studio in orice situatie, capacitatile produsului putand fi maximizate cu ajutorul Sistemului Creativ de Iluminare (CLS) al Nikon.

 

SB-910 ofera o sursa de lumina portabila si puternica, care asigura un timp precis de expunere a blitului si lumina de umplere echilibrata, chiar si in conditii de luminozitate prea puternica sau prea slaba. Alegerea ideala pentru profesionistii care doresc un control complet asupra calitatii iluminarii, Speedlight SB-910 ofera trei moduri de iluminare: central evaluativ, uniform si standard.  Acestea pot fi adaptate la orice mediu de fotografiere si pot acoperi o distanta de zoom intre 17 - 200 mm, asigurand in acelasi timp o distributie uniforma a luminii.  Capacitatea de iluminare indirecta (bounce) este oferita prin intermediul capului ce poate fi inclinat intre 7º si 90º si poate fi rotit orizontal cu pana la 180º la stanga sau la dreapta. Sistemul de protectie termica a fost imbunatatit pentru a permite o detectare optima a caldurii si o utilizare eficienta a timpului de sincronizare.

 

Meniurile noului SB-910 sunt concepute pentru a fi usor de inteles si folosit, iar butonul principal de comanda a fost reproiectat pentru o selectie mai sigura a setarilor. Butoanele iluminate asigura o vizibilitate sporita, SB-910 fiind prevazut, de asemenea, cu filtre de culoare din plastic rigide, rezistente si usor de atasat.

 

Radu Niculescu, Sales Manager Nikon, declara: „Blitul SB-900 a fost foarte apreciat de fotografii profesionisti din Romania. Speedlight SB-910 va oferi celor care doresc un blit profesional, pe langa calitatea si intensitatea luminii de care au nevoie, comenzi intuitive si un sistem avansat de protectie termica. Acesta emite avertizari la supraincalzire si protejeaza blitul chiar si la o utilizare intensiva precum fotografierea in rafala, fara a il opri”.

 

Blitul Speedlight SB-910 va fi disponibil la partenerii Nikon din Romania in a doua jumatate a lunii decembrie 2011, la un pret estimativ de 2099 de lei.

 

Specificatii cheie:


• Blit i-TTL Speedlight (TTL inteligent) profesionist: compatibil cu aparatele foto SLR in format FX si DX. Face parte din Sistemul creativ de iluminare Nikon si ofera un control total asupra iluminarii cadrului cu ajutorul blitului.

 

• Numar de ghid: 34 (STD)/39 (CW)/31 (EVEN) (format FX, ISO 100, m, la 35 mm)

 

• Numar maxim de ghid: 54,5 (CW, format FX, ISO 100, m, la 135 mm)

 

• Modele de iluminare: Central-evaluativ, Uniform si Standard. Modul Central-evaluativ focalizeaza lumina in centrul cadrului; util in cazul utilizarii unui obiectiv telefotografic. Modul Uniform difuzeaza lumina uniform de-a lungul cadrului; util in cazul in care fotografiati grupuri. Modul Standard ofera un echilibru standard intre putere si distributie a luminii.

 

• Functia de zoom automat in mai multe trepte acopera o distanta mare situata intre 17 - 200 mm.

 

• Ergonomie imbunatatita pentru o utilizare intuitiva. Ecranul LCD de mari dimensiuni, meniurile clare, comenzile amplasate ergonomic si butoanele iluminate ofera un confort sporit de utilizare in conditii de iluminare scazuta.

 

• Detectarea automata a formatului senzorului: recunoaste automat aparatele foto in format FX sau DX.

 

• Timp de reincarcare rapid de 2,3 secunde la utilizarea acumulatorilor LR6 NiMH.

 

• Dispozitiv iluminare asistenta AF: compatibil cu modulul senzorului pentru focalizare automata Multi-CAM 3500 FX/DX.

 

• Capacitate de difuzie: poate fi rotit la 180 de grade in plan orizontal la dreapta sau la stânga; poate fi inclinat intre 7 si 90 de grade.

 

• Sistemul de protectie termica: emite avertismente cu privire la cresterea excesiva a temperaturii in timpul declansarii de mare intensitate.

 

• Filtrele de culoare fluorescente si incandescente rigide sunt incluse in setul de livrare.

 

• Detectarea automata a filtrului: Dispozitivul Speedlight regleaza automat setarile de temperatura a culorii ale aparatului foto atasat in functie de culoarea filtrului utilizat.

 

• Firmware -ul poate fi actualizat prin intermediul mijloacelor de stocare ale aparatului foto atasat.

speedlight, speedlight sb-910, sb-910, blitAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
Catalin
Catalin a scris pe 18-11-2014 la 10:24
As fi interesat de un manual de setare si utilizare a acestui blit in limba romana, nu stapanesc prea bine engleza, sau linkuri cu tutoriale.
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 18-11-2014 la 11:16
Buna ziua, gasiti aici manualul de utilizare in limba romana.

http://issuu.com/skinmediaromania/docs/manual_de_utilizare_speedlight_sb-9?e=2903663/2722492
0
0
Casian Cătălin
Casian Cătălin a scris pe 18-11-2014 la 11:49
Multumesc, dar se poate descarca? Cum?
0
0

 
 
Articole recente
Bucuresti, 16 septembrie 2020 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, prezinta astazi doua noi obiective NIKKOR Z: NIKKOR Z 50mm f/1.2 S, primul obiectiv Z cu distanta focala fixa, cu f/1.2 si NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S – cel mai scurt zoom din...
citeste tot
Pentru al cincilea an consecutiv, Nikon este partener al Festivalului International de Arta Speologica SpeoArta, eveniment organizat de Clubul de speologie Polaris sub egida Federatiei Române de Speologie. Festivalul va avea loc in...
citeste tot
Membrul NPS Valentin Tulea a folosit aparatul mirrorless Nikon Z 7 impreuna cu obiectivul NIKKOR AF-S 70-200mm f/2.8G VRII, atasat prin intermediul adaptorului FTZ, pentru a suprinde piesa de teatru Mazurka pe scena Teatrului Dramaturgilor...
citeste tot
Nikon a anuntat recent castigarea a patru premii EISA 2020-2021, pentru Nikon Z50, Nikon D780, NIKKOR AF-S 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR si NIKKOR Z 85mm f/1.8 S.   Premiul "Best Buy Camera" acordat de catre Asociatia Europeana pentru...
citeste tot
Fotograful Sebastian Marcovici a documentat Turul Ciclist al Sibiului 2020, desfasurat in perioada 23-26 iulie, folosind aparatele Nikon Z 6, Nikon D850, Nikon D4 si obiectivele NIKKOR AF-S 14-24mm f/2.8 si NIKKOR AF-S 70-200mm f/2.8...
citeste tot
Bucuresti, 21 iulie 2020 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta astazi Nikon Z 5 – noul membru al familiei mirrorless Nikon Z. Pe langa aparatul foto, se lanseaza si obiectivul portabil NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3, cel mai scurt si mai...
citeste tot
Recent am avut placerea sa testez un Nikon Z50. Primul lucru pe care il pot spune este ca tehnologia mirrorless vine cu foarte multe avantaje, incat ii poate convinge chiar si pe fanii DSLR-ului sa faca un upgrade.         Am...
citeste tot
Adaptorul Nikon FTZ permite utilizarea obiectivelor cu montura F cu motor de focalizare integrat silentios pe aparatele mirrorless Nikon Z6, Z7 si Z50. Cu ajutorul acestui adaptor beneficiezi de stabilizare pe obiectivele cu montura F (20 mm, 35 mm,...
citeste tot
Teatrelli, o galerie privata si un teatru public si-au unit fortele pentru a promova si a celebra arta contemporana in cele mai diverse forme de exprimare, intr-o perioada in care dialogul si schimbul cultural sunt mai importante ca...
citeste tot
In februarie 2019 testam pentru prima data mirrorlessul Z6 intr-o tura foto alaturi de Nikon. A fost dragoste la prima vedere si chiar din primele clipe m-am acomodat perfect cu el, meniul, butoanele si ergonomia, toate fiindu-mi familiare de pe...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.