03 februarie 2014

Se cauta fotografia lunii februarie - Alb-negru

In luna februarie, cautam cea mai buna fotografie alb-negru pentru Calendarul Nikon 2015. Ca de obicei, vor exista doua voturi paralele, cel al juriului si cel al publicului. Totusi, votul juriului va avea anul acesta un rol dublu. In primul rand, fotografia cu cel mai mare punctaj din partea juriului va fi publicata pe fila Calendarului Nikon 2015. In acelasi timp, premiul lunar va fi acum ales pe baza mediei aritmetice dintre juriu si public.

Premiul lunar consta intr-un voucher in valoare de 1000lei ce poate fi folosit pentru achizitionarea de echipament Nikon.

Juriul format din Aurel Rapa si Alin Popescu va desemna fotografia lunii in maximum doua saptamani de la inchiderea inscrierilor, iar lucrarea castigatorului va fi publicata in Calendarul Nikon 2015, pe fila lunii februarie.

Fotografiile pot fi inscrise in perioada 3 februarie- 16 februarie, iar perioada de votare dureaza intre 17 februarie si 28 februarie.

Ca de obicei, va dorim cat mai multa inspiratie si creativitate!

Pentru a inscrie fotografia in concurs, trebuie sa o incarcati din contul de pe nikonisti.ro, din sectiunea de concursuri. Dupa data de 16 februarie puteti vedea si galeria de fotografii inscrise in concurs si le puteti vota pe cele care va plac cel mai mult. Pentru a nu risca descalificarea din concurs, va rugam sa cititi cu atentie regulamentul concursului.

Inscrieti o fotografie in concurs!


Fotografie Alin Popescu

concurs, se cauta fotografia lunii



Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 7 comentarii
Cardei Adrian
Cardei Adrian a scris pe 20-02-2014 la 23:45
mi-ati scos fotografia din concurs.....pacat.....nu asa se procedeaza cu concurentii.
0
0
Alex
Alex a scris pe 18-02-2014 la 11:35
Am primit un mail de la voi: "Din pacate, imaginea nu a fost aprobata deoarece:
contine rama sau semnatura"

In cazul in care nu avem voie cu un watermark al studioului pe care il reprezentam de ce nu faceti acest lucru CLAR in regulament?
Am mai participat si inainte si watermark-ul nu a fost o problema, avand in vedere ca era deja un precedent siAm primit un mail de la voi: "Din pacate, imaginea nu a fost aprobata deoarece:
contine rama sau semnatura"

In cazul in care nu avem voie cu un watermark al studioului pe care il reprezentam de ce nu faceti acest lucru CLAR in regulament?
Am mai participat si inainte si watermark-ul nu a fost o problema, avand in vedere ca era deja un precedent si voi nu ati anuntat clar ca de data asta nu este ok, ar fi frumos sa ne lasati sa scoate watermark-ul si astfel sa ramana fotografia in concurs.
Sa nu mai adaug ca, sa scoti o fotografie pe un asemenea motiv este...
..afiseaza tot comentariul
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 19-02-2014 la 11:39
Buna ziua! Regula privind rama si semnatura este prevazuta in regulament, dar in urma mesajului dumeanvoastra am accentuat-o. Din pacate, numarul mare de fotografii face reinscrierea lor problematica.
0
0
Brasoveanu Mihai
Brasoveanu Mihai a scris pe 18-02-2014 la 10:06
Ar cam fi un 18 februarie azi....

:)
0
0
Cerneff Adrian
Cerneff Adrian a scris pe 17-02-2014 la 12:08
Cand vedem pozeleeeee inscrise??????multumesc.

0
0
Mihai Zamfiroiu
Mihai Zamfiroiu a scris pe 06-02-2014 la 20:26
Cum as putea inscrie la concurs o fotografie facuta cu un F100 Ilford HP5 Plus 400? Deoarece fotografia e facuta pe film alb-negru si apoi scanata nu are date EXIF si in felul acesta nu poate fi inscrisa. Avand in vedere ca tema este tocmai "alb-negru" nu ar trebui excluse cadrele facute pe film alb-negru.
0
0
Mihai Zamfiroiu
Mihai Zamfiroiu a scris pe 06-02-2014 la 20:28
Rectific, filmul era Ilford Delta 400
0
0
AWAD MOHAMED ION
AWAD MOHAMED ION a scris pe 06-02-2014 la 13:40
Buna ziua. Sunt acceptate si forografiile utilizand tehnica : "Multiple Exposure" ?
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 06-02-2014 la 13:51
Buna ziua. Atata timp cat rezultatul este obtinut direct din aparat, aceasta tehnica este permisa.
1
0
Barboiu Alexandru
Barboiu Alexandru a scris pe 04-02-2014 la 14:12
Buna ziua. Am doua intrebari: 1. Sunt permise modificarile precizare in regulament ( luminozitate, contrast,
saturatie, nivele de culoare) si pentru Adjustment Brush- Lightroom sau doar pentru intreaga fotografie? 2. Se poate folosi Clarity? Va multumesc!
6
0

Articole similare |
Articole recente
Juriul format din Sebastian Enache si Ciprian Strugariu a ales pentru Se cauta fotografia lunii martie 2013, cu tema Feminin, fotografia realizata de catre Paul Cimpoies ca fiind cea care va ilustra cea de-a treia fila a calendarului Nikon 2014. El...
citeste tot
Pentru aprilie, am ales la concursul  Se cauta fotografia lunii o tema draga peisagistilor si anume Ora albastra, intervalul de timp intalnit in fiecare dimineata si seara cand nu este inca lumina, dar nici intuneric deplin. Fotografiile vor...
citeste tot
In luna martie, dedicata venirii primaverii si inocentei, va invitam sa surprindeti in cadrul concursului Se cauta fotografia lunii o imagine cu tema Feminin. Fotografiile vor putea fi inscrise incepand de astazi si pana pe 14 martie, iar voturile se...
citeste tot
Juriul format din Valentin Tulea si Alexandra Sandu a ales pentru Se cauta fotografia lunii februarie 2013 fotografia realizata de catre Csaba Teleki ca fiind cea care va ilustra cea de-a doua fila a calendarului Nikon 2014. El va intra alaturi de...
citeste tot
Juriul format din Cristian Preda si Marius Stetcu a ales pentru etapa ianuarie a concursului Se cauta fotografia lunii ianuarie 2013 fotografia realizata de catre Valentin Tamas ca fiind cea care va ilustra prima fila a calendarului Nikon 2014....
citeste tot
Cum februarie este luna dedicata dragostei, va propunem pentru concursul Se cauta fotografia lunii tema In cuplu, in care sa surprindeti emotiile si interactiunile dintre partenerii unui cuplu.Fotografiile vor putea fi inscrise incepand de astazi si...
citeste tot
Debuteaza astazi editia 2013 a concursului Se cauta fotografia lunii, cu ajutorul caruia vom alcatui calendarul Nikon 2014. Pentru luna ianuarie, tema este Sporturi de iarna. Incepand cu anul acesta, voturile membrilor juriului acordate primelor 5...
citeste tot
In urma agregarii topurilor juriului si publicului, astazi avem placerea sa anuntam castigatorului marelui premiu la Se cauta fotografia lunii din 2012. Astfel, castigatorul kit-ului Nikon 1 V1 cu obiectiv 1 NIKKOR VR 10-30mm, blit Speedlight SB-N5...
citeste tot
La Emotie de toamna, tema pentru noiembrie a concursului Se cauta fotografia lunii, imaginea apartinand lui Dan Alexandru Mandachi a acumulat cele mai multe voturi si este desemnata castigatoarea premiului publicului. El va fi premiat cu un trepied...
citeste tot
Pentru noiembrie si decembrie, juriul format din Mihai Moiceanu si Vlad Eftenie a ales fotografiile lui Gabriel Pop si Ionut Hrenciuc ca fiind cele mai reprezentative pentru Calendarul Nikon 2013. Astfel, imaginea realizata de Gabriel Pop pentru...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.