10 ianuarie 2013

Castigatorul Marii Finale la concursul Se cauta fotografia lunii

In urma agregarii topurilor juriului si publicului, astazi avem placerea sa anuntam castigatorului marelui premiu la Se cauta fotografia lunii din 2012.


Astfel, castigatorul kit-ului Nikon 1 V1 cu obiectiv 1 NIKKOR VR 10-30mm, blit Speedlight SB-N5 si adaptor FT1 este Ionut Hrenciuc cu o fotografie inscrisa pentru tema lunii decembrie, Oameni in zapada. 

 

Anul acesta, juriul a fost format din membrii echipei nikonisti.ro, care au selectat fotografiile preferate.  Topul juriului si topul publicului au fost agregate in felul urmator: primele 10 fotografii din fiecare top au primit un punctaj de la 1 la 10 (10 fiind nota oferita primului loc si 1 fiind nota locului al zecelea). Punctajul celor doua topuri a fost adunat, fiind declarata castigatoare fotografia cu cel mai mare numar de puncte.


Asa cum se precizeaza si in regulament, avand in vedere ca a fost egalitate de puncte intre fotografia aleasa de catre juriu si cea aleasa de public, a fost desemnata castigatoare fotografia care are mai multe puncte de la juriu.

 

Iata topul juriului:

 

1. Cristian Razvan Martinetz -     10 puncte

2. Laurentiu Iordache -                   9 puncte

3. Ionut Hrenciuc -                           8 puncte

4. Constantin Daniel Iacob -          7 puncte

5. Sorin Vidis -                                    6 puncte

6. Radu Costin Diaconescu -           5 puncte

7. Livian Sebastian Popica -            4 puncte

8. Ovidiu Jelea -                                  3 puncte

9. Iulius Anghelina -                          2 puncte

10. Cristian Stanoiu -                        1 punct

 

Iata topul publicului:

 

1. George Manolache             10 puncte

2. Gabriel Visan                          9 puncte     

3. Aurel Rapa                              8 puncte              

4. Ioana Cosmina Herman       7 puncte 

5. George Manolache                 6  puncte                  

6. Elena Codrea                           5  puncte 

7. Radu-Costin Diaconescu      4 puncte     

8. Constantin Daniel Iacob        3 puncte                   

9. Alexandru Mares                     3 puncte               

10. Gabriel Pop                              3 puncte             

11. Ionut Hrenciuc                       3 puncte   

  

 

Mentiune: George Manolache a avut 2 fotografii in topul publicului

 

Top 5 final:

 

1.  Ionut Hrenciuc  11 puncte

2.  Cristian Razvan MartinetzConstantin Daniel Iacob si George Manolache  10 puncte
3.  Laurentiu Iordache, Gabriel Visan, Radu-Costin Diaconescu 9 puncte
4.  Aurel Rapa
  8 puncte

5.  Ioana Cosmina Herman 7 puncte

 

Concursul "Se cauta fotografia lunii" organizat de nikonisti.ro s-a desfasurat pe parcursul celor douasprezece luni ale anului 2012 si a avut ca scop desemnarea imaginilor ce vor aparea in calendarul Nikon 2013.

Va asteptam la urmatoarea editie a concursului Se cauta fotografia lunii, programata sa inceapa pe 14 ianuarie, 2013.

concurs, marea finala, se cauta fotografia luniiAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 25 comentarii
EU
EU a scris pe 16-01-2013 la 22:32
Pacat ca aceste conscursuri se desfasoara numai intre Nikonistii profestinisti...Poate ca ar merita si amatorii posesori de aparate Nikon sa aiba un concurs al lor ,macar pentru fidelitate...Eu am postat cateva poze facute cu al meu Nikon ,frumoase in viziuanea mea ,dar nu profi ...probabil...
Am primit newsletter si m-am gandit sa imi spun si eu oPacat ca aceste conscursuri se desfasoara numai intre Nikonistii profestinisti...Poate ca ar merita si amatorii posesori de aparate Nikon sa aiba un concurs al lor ,macar pentru fidelitate...Eu am postat cateva poze facute cu al meu Nikon ,frumoase in viziuanea mea ,dar nu profi ...probabil...
Am primit newsletter si m-am gandit sa imi spun si eu off-ul..:)
..afiseaza tot comentariul
3
0
Iacob Anca
Iacob Anca a scris pe 16-01-2013 la 23:42
Cine a spus ca e pentru profesionisti:)
0
0
Cazacu Bogdan
Cazacu Bogdan a scris pe 05-02-2013 la 13:43
probabil se refera la faptul pozele alese sunt facute cu aparate profi (d3, d7000, etc)...nu entry level (d5100, d3100, etc)
2
0
Ionut Hrenciuc
Ionut Hrenciuc a scris pe 14-01-2013 la 18:06
Multumesc . Acum cu atat mai mult as dori sa cunosc juriul acesta "darnic"
10
0
Manolache George
Manolache George a scris pe 14-01-2013 la 18:23
vezi sa nu-ti trimita un alt brand de aparat, ca eu am primit card lexar in loc de sandisk la premiul din decembrie :))
5
0
Ionut Hrenciuc
Ionut Hrenciuc a scris pe 14-01-2013 la 21:12
:) stai putin...ca nu se stie. poate maine dimineata ma trezesc pe locul x ca au mai gasit niste voturi la altcineva. astept sa apara in Monitorul Oficial si apoi ma bucur :))
7
7
rapa aurel
rapa aurel a scris pe 14-01-2013 la 15:22
Asa Da ! felicitari castigatorului! o fotografie care merita sa castige felicitari Ionut Hrenciuc
4
0
Manolache George
Manolache George a scris pe 14-01-2013 la 17:55
Subscriu. Cine stie, la cum a evoluat topul final, ne asteptam la un alt clasament maine. in fiecare zi sa se modifice topul, astfel ca toti participantii din finala sa castige pentru o zi locul 1 :)) S-a vrut campanie de marketing si s-a capatat rusinica publica. Mai bine se tragea la sorti si era mai simplu. Ca nu inventam apa calda, sunt N concSubscriu. Cine stie, la cum a evoluat topul final, ne asteptam la un alt clasament maine. in fiecare zi sa se modifice topul, astfel ca toti participantii din finala sa castige pentru o zi locul 1 :)) S-a vrut campanie de marketing si s-a capatat rusinica publica. Mai bine se tragea la sorti si era mai simplu. Ca nu inventam apa calda, sunt N concursuri de unde se poate imprumuta un sistem de urizare corect si transparent. Stimata echipa, insist totusi sa aflam cine si-a dat cu parerea si a jurizat. Sau nu vor sa-si insuseasca toata tarasenia? ..afiseaza tot comentariul
1
1
Iacob Anca
Iacob Anca a scris pe 14-01-2013 la 15:21
pfff
0
0
Amatorul
Amatorul a scris pe 14-01-2013 la 13:34
Eu zic sa-si faca Aurel Rapa si cu George Manolache un concurs al lor. Intr-o luna sa castige unul, in luna urmatoare sa castige celalalt. Iar la "Marele Premiu" sa dea cu banul. Nu inteleg ce cauta la concursursul acesta cu toti "muritorii". Doar ei sunt cei mai buni!!! Cristian Martinetz e un "amarat" care habar n-are de fotografii, sustinut de SEu zic sa-si faca Aurel Rapa si cu George Manolache un concurs al lor. Intr-o luna sa castige unul, in luna urmatoare sa castige celalalt. Iar la "Marele Premiu" sa dea cu banul. Nu inteleg ce cauta la concursursul acesta cu toti "muritorii". Doar ei sunt cei mai buni!!! Cristian Martinetz e un "amarat" care habar n-are de fotografii, sustinut de SKIN! Ceilalti, nici nu mai conteaza!
P.S.1. Eu as elimina din concurs topul "publicului". Sau as da dreptul sa voteze doar celor care au produse Nikon inregistrate. Nu e normal sa fie desemnat castigator "un nikonist" pe baza voturilor "facebook-istilor" al caror singur merit este ca sunt prieteni cu "nikonistul" care a postat fotografia la concurs.
P.S.2. Am o parere buna despre fotografiile celor doi (nu numai despre cele intrate in concurs). Asta nu inseamna ca sunt cei mai buni. In niciun caz, "tot timpul".
..afiseaza tot comentariul
3
7
Vasile
Vasile a scris pe 14-01-2013 la 16:55
Amatorule,daca publicul nu ar trebui sa aiba vreo influenta,vreun drept de decizie , atunci nu ti se pare normal sa stii macar cine te jurizeaza?Cine si dupa ce criterii au votat in felul in care au facut-o.Normal era acel clasament al juriului fantomatic sa fie justificat cumva.De ce poza 1 e mai buna decat poza 2,poate invata si muritorii de randAmatorule,daca publicul nu ar trebui sa aiba vreo influenta,vreun drept de decizie , atunci nu ti se pare normal sa stii macar cine te jurizeaza?Cine si dupa ce criterii au votat in felul in care au facut-o.Normal era acel clasament al juriului fantomatic sa fie justificat cumva.De ce poza 1 e mai buna decat poza 2,poate invata si muritorii de rand ce au de facut in continuare sa isi imbunatateasca tehnica. ..afiseaza tot comentariul
1
0
Manolache George
Manolache George a scris pe 14-01-2013 la 18:20
dar de ce cu produse inregistrate? conteaza daca am virat mii de euro la skin sau daca le-am luat de afara? difera calitatea imaginii prin asta? cat despre acaparare dw voturi prin retele sociale, regulamentul nu specifica nimic despre asta, ba chiar asta e interesul concursului, fiind campanie de marketing. acaparare de noi membrii, brand awarenesdar de ce cu produse inregistrate? conteaza daca am virat mii de euro la skin sau daca le-am luat de afara? difera calitatea imaginii prin asta? cat despre acaparare dw voturi prin retele sociale, regulamentul nu specifica nimic despre asta, ba chiar asta e interesul concursului, fiind campanie de marketing. acaparare de noi membrii, brand awareness si popularizare. seara faina ..afiseaza tot comentariul
1
1
Radu Diaconescu
Radu Diaconescu a scris pe 14-01-2013 la 13:29
!!!!!Domnilor, ati gresit grav!!!!!! Domnul Ionut Hrenciuc a avut din partea publicului 34 de voturi, ceea ce il plaseaza la egalitate de voturi cu domnii Iacob, Mares si Pop, ceea ce ii ofera 3 puncte in clasamentul publicului. Daca adunam apoi cele 3 puncte mai sus mentionate cu cele 8 din clasamentul juriului, va obtine un total de 11 puncte. Cu!!!!!Domnilor, ati gresit grav!!!!!! Domnul Ionut Hrenciuc a avut din partea publicului 34 de voturi, ceea ce il plaseaza la egalitate de voturi cu domnii Iacob, Mares si Pop, ceea ce ii ofera 3 puncte in clasamentul publicului. Daca adunam apoi cele 3 puncte mai sus mentionate cu cele 8 din clasamentul juriului, va obtine un total de 11 puncte. Cu alte cuvinte, felicitari domnului Hrenciuc, deoarece este castigatorul concusrsului!!!!!!! ..afiseaza tot comentariul
6
0
Manolache George
Manolache George a scris pe 14-01-2013 la 13:33
:))))))) foarte tare!! de ras
0
1
Manolache George
Manolache George a scris pe 14-01-2013 la 13:56
La interviul de angajare la Yellow Store in Constanta, una din intrebari era cat fac 7x8. Acum imi dau seama de ce :))))))))
0
1
diaconescu radu-costin
diaconescu radu-costin a scris pe 14-01-2013 la 14:00
8*7 e chiar complicat fata de 8 3....
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 14-01-2013 la 15:17
Va multumim ca ne-ati sesizat greseala pe care am facut-o in calculul final. Am remediat si ne cerem scuze tuturor pentru eroare. Felicitari castigatorului, Ionut Hrenciuc.
1
4
Manolache George
Manolache George a scris pe 14-01-2013 la 17:00
Stiu eu un brand care pe langa aparate foto, face si calculatoare de buzunar :)) Cu numele celor din juriu cum ramane?
2
1
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 14-01-2013 la 11:45
Dragi prieteni,Orice concurs are invingatori si invinsi. Din pacate un singur concurent a fost desemnat castigator si intelegem supararea celor care au fost foarte aproape de a castiga. Juriul a fost format din membrii ai echipei nikonisti.ro care sunt fotografi profesionisti, iar votarea s-a realizat independent de catre fiecare membru. Ca si anul trecut, cand membrii juriului au fost fotografi titrati, s-a ajuns de fapt la aceleasi discutii. De aceea, in concursul din 2013 vom oferi mai multe premii in vouchere valorice tocmai pentru a inlatura pe cat se poate aceste suparari.
0
5
rapa aurel
rapa aurel a scris pe 14-01-2013 la 12:02
Dragilor oferiti Respect pt participantii la acest concurs nu vouchere valorice ,fiecare dintre noi am muncit pt fotografia din concurs si vine un juriu invizibil (fotografi profesionisti ) cine sunt profesionistii astia avem dreptul sa stim asta ...daca le este rusine ca mananca o chiftea de la voi atunci inteleg :)
5
0
Manolache George
Manolache George a scris pe 14-01-2013 la 12:55
Vouchere, sau cd-uri cu Fuego. Daca echipa nikonisti a jurizat, la urmatorul concurs sa participe tot ei si tot ei sa se jurizeze. Ca nu de "supari" e vorba, ci de incalcarea propriului regulament. La orice concurs care se doreste a fi transparent, se specifica premiul si JURIUL. Devine din ce in ce mai suspecta intreabrea " cine a jurizat ", si liVouchere, sau cd-uri cu Fuego. Daca echipa nikonisti a jurizat, la urmatorul concurs sa participe tot ei si tot ei sa se jurizeze. Ca nu de "supari" e vorba, ci de incalcarea propriului regulament.
La orice concurs care se doreste a fi transparent, se specifica premiul si JURIUL. Devine din ce in ce mai suspecta intreabrea " cine a jurizat ", si lipsa raspunsului la acest mister din partea voastra. Daca totul era pe bune, ati fi raspuns inca de prima data cand s-a pus intrebarea.
..afiseaza tot comentariul
1
1
Anca Iacob
Anca Iacob a scris pe 14-01-2013 la 00:13
Fotografia castigatoare e reusita. Mai departe de atat..eu zic ca nu mai are rost sa dezbatem, zic sa asteptam tema urmatoare..si sa mergem inainte...De ex. la mine au fost dati cand publicul NU mi a dat nici un vot si mi a dat juriul(la fotografia culinara) ...si invers...la tema ''prieteni'' cand n am intrat nici in primii 5 si am castigat premiuFotografia castigatoare e reusita. Mai departe de atat..eu zic ca nu mai are rost sa dezbatem, zic sa asteptam tema urmatoare..si sa mergem inainte...De ex. la mine au fost dati cand publicul NU mi a dat nici un vot si mi a dat juriul(la fotografia culinara) ...si invers...la tema ''prieteni'' cand n am intrat nici in primii 5 si am castigat premiul publicului. Nu au rost discutiile astea..mergem inainte, gresesc ca gandesc asa? Pentru mine e mai mult un exercitiu concursul asta, imi face placere sa particip si cam atat... ..afiseaza tot comentariul
7
8
Manolache George
Manolache George a scris pe 13-01-2013 la 15:38
Pentru cei ce nu stiu, imaginea votata de "juriu" cu 10 puncte si aplauze, a fost realizata la initierea Nikon Yellow Store Constanta - Maritomo Shopping Center dupa cum reiese din site-ul castigatorului. Nice one, nikonisti.ro. Concurs cu circuit inchis deci....
6
1
Manolache George
Manolache George a scris pe 13-01-2013 la 18:15
*initiativa
0
1
Ionut Hrenciuc
Ionut Hrenciuc a scris pe 13-01-2013 la 15:34
In lumina ultimelor dezvaluiri, haideti sa-i apaludam si sa le adresam un mare "BRAVO" echipei www.nikonisti.ro nu numai pentru cifra de afaceri din vanzarile de aparatura NIKON ci si pentru portofoliul fotografic "impresionant".Am fost nedrept, ei sunt cei mai in masura sa jurizeze "marea" finala
5
0
NotImportant
NotImportant a scris pe 14-01-2013 la 16:43
@Ionut Hrenciuc: in lumina ultimelor tale declaratii, cum ca nikonisti.ro sunt asa de r...t, ce-ar fi sa refuzi premiul oferit de ei si sa te multumesti numai cu aprecierea publicului. Pana la urma, doar asta e important, nu? Sau mergi pe principiul, ei sunt naspa, da' daca imi dau ceva, o atentie, o maslina, sa fie primit..
5
2

Articole similare |
Articole recente
Fotografia realizata de catre George Colceag a fost aleasa de catre juriul format din Dan Dinu si Mihai Moiceanu pentru Se cauta fotografia lunii aprilie 2013, cu tema Ora albastra, ca fiind cea care va ilustra a patra fila a calendarului Nikon 2014....
citeste tot
Juriul format din Sebastian Enache si Ciprian Strugariu a ales pentru Se cauta fotografia lunii martie 2013, cu tema Feminin, fotografia realizata de catre Paul Cimpoies ca fiind cea care va ilustra cea de-a treia fila a calendarului Nikon 2014. El...
citeste tot
Pentru aprilie, am ales la concursul  Se cauta fotografia lunii o tema draga peisagistilor si anume Ora albastra, intervalul de timp intalnit in fiecare dimineata si seara cand nu este inca lumina, dar nici intuneric deplin. Fotografiile vor...
citeste tot
In luna martie, dedicata venirii primaverii si inocentei, va invitam sa surprindeti in cadrul concursului Se cauta fotografia lunii o imagine cu tema Feminin. Fotografiile vor putea fi inscrise incepand de astazi si pana pe 14 martie, iar voturile se...
citeste tot
Juriul format din Valentin Tulea si Alexandra Sandu a ales pentru Se cauta fotografia lunii februarie 2013 fotografia realizata de catre Csaba Teleki ca fiind cea care va ilustra cea de-a doua fila a calendarului Nikon 2014. El va intra alaturi de...
citeste tot
Juriul format din Cristian Preda si Marius Stetcu a ales pentru etapa ianuarie a concursului Se cauta fotografia lunii ianuarie 2013 fotografia realizata de catre Valentin Tamas ca fiind cea care va ilustra prima fila a calendarului Nikon 2014....
citeste tot
Cum februarie este luna dedicata dragostei, va propunem pentru concursul Se cauta fotografia lunii tema In cuplu, in care sa surprindeti emotiile si interactiunile dintre partenerii unui cuplu.Fotografiile vor putea fi inscrise incepand de astazi si...
citeste tot
Debuteaza astazi editia 2013 a concursului Se cauta fotografia lunii, cu ajutorul caruia vom alcatui calendarul Nikon 2014. Pentru luna ianuarie, tema este Sporturi de iarna. Incepand cu anul acesta, voturile membrilor juriului acordate primelor 5...
citeste tot
La Emotie de toamna, tema pentru noiembrie a concursului Se cauta fotografia lunii, imaginea apartinand lui Dan Alexandru Mandachi a acumulat cele mai multe voturi si este desemnata castigatoarea premiului publicului. El va fi premiat cu un trepied...
citeste tot
Pentru noiembrie si decembrie, juriul format din Mihai Moiceanu si Vlad Eftenie a ales fotografiile lui Gabriel Pop si Ionut Hrenciuc ca fiind cele mai reprezentative pentru Calendarul Nikon 2013. Astfel, imaginea realizata de Gabriel Pop pentru...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.