22 iunie 2011

Primul serial de televiziune filmat in totalitate cu aparatura DSLR Nikon

Bucuresti, 22 iunie 2011 SKIN, unic importator Nikon in Romania si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, are placerea sa anunte ca marti, 28 iunie 2011, va fi lansat primul serial din lume pentru o televiziune publica filmat in totalitate cu aparatura DSLR Nikon. 

 

Sitcom-ul “Eu, Tu, El si Ea”, care va fi difuzat saptamanal la Prima TV, a fost filmat doar cu aparatura DSLR Nikon. Pentru filmarea celor sase episoade ale primului sezon au fost utilizate trei aparate Nikon D7000, precum si obiective Nikkor 16-35mm f/4, 24-70mm f/2.8 si 70-200mm f/2.8.

 

Este o premiera absoluta pentru o televiziune din Romania sa difuzeze un serial filmat exclusiv cu aparate foto si obiective DSLR. De asemena, este pentru prima oara in lume cand un serial pentru televiziune este filmat doar cu ajutorul aparaturii Nikon. Pentru cei interesati si de calitatea imaginii, acest serial va oferi campuri de profunzime inguste, datorate diafragmei largi a obiectivelor, cadre cu un unghi mai mare decat cel utilizat in general in televiziune, precum si o atmosfera cinematica, oferite prin efectul bokeh de defocalizare placuta a planului secund.

 

In ceea ce priveste subiectul, serialul trateaza relatiile dintre oameni, analizeaza tipologii de cuplu si prezinta situatii comune, in care cu totii ne-am aflat la un moment dat, cu sau fara voia noastra. Sunt genul de momente pe care le povestesti si repovestesti prietenilor si la care de fiecare data se rade cu aceeasi pofta.  

 

 

Alexandru Durac, Director de imagine al serialului “Eu, Tu, El si Ea” a declarat: „Mi-a placut la aparatul foto Nikon D7000 adaptabilitatea si meniul prietenos. Datorita structurii serialului, gag-uri inlantuite, am putut testa aparatul in diverse medii si conditii de iluminare. Am apreciat atat modul Full HD de filmare cat si culorile pastelate ale imaginilor realizate. Pentru un aparat foto s-a descurcat foarte bine pe platoul de filmare, cu o singura mentiune asupra focusului care uneori a fost mai greu de corectat pe actiunea personajelor fata de o camera profesionala de filmat. Una peste alta, Nikon D7000 este un aparat foto care, in afara de functiile lui native pe care le indeplineste cu brio, si filmeaza la un standard ridicat.”

 

Lansat in  septembrie 2010, D7000 este primul aparat DSLR din gama Nikon care filmeaza Full HD. Senzorul CMOS de 16,2MP ofera o rezolutie inalta si performante excelente in lumina scazuta, atat pentru fotografiere, cat si pentru filmare. Oferind un interval ISO cuprins intre 100 si 25600, o acoperire a cadrului de 100% in vizor, fotografiere cu 6fps, 39 de puncte de focalizare si corp partial din magneziu, rezistent la intemperii, Nikon D7000 face trecerea intre aparatele DSLR adresate amatorilor si cele pentru profesionisti, satisfacand cerintele ambelor categorii de utilizatori.

 

Pentru a va convinge de calitatile filmarii cu Nikon D7000, va invitam sa urmariti serialul “Eu, Tu, El si Ea” la Prima TV in fiecare marti, incepand din 28 iunie, de la ora 21:00.

primul, dslr, filmat, dslr nikon, primul serial, serial, televiziune, totalitate, aparatura, aparatura dslr, aparatura dslr nikonAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Tot mai multi fotografi decid sa treaca pe sistemul Nikon Mirrorless datorita avantajelor tehnologice net superioare fata de DSLR-uri. Diana este specializata pe fotografia culinara si de ceva vreme s-a hotarat sa faca trecerea de la DSLR la Nikon...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.