14 octombrie 2009

Primul obiectiv macro Nikon in fomat DX

Bucuresti, 14 octombrie 2009 - SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea primului obiectiv macro Nikon in format DX si cu stabilizare optica VR II, AF-S DX Micro NIKKOR 85mm f/3.5G ED VR.

Ideal pentru cei noi in universul fotografiei macro, AF-S DX Micro NIKKOR 85mm f/3.5G ED VR utilizeaza un raport de reproducere 1:1, permitand fotografilor sa obtina prim-planuri fidele realitatii cu texturi si detalii complexe, chiar si cu texturi fine ca cele ale petalelor de flori sau a aripilor de insecte. In plus, sistemul VR II ofera o imagine stabila pe vizor pentru compozitie si rezultate mai clare la viteze scazute ale declansatorului sau cand realizati filme.

Radu Niculescu, Brand Manager Nikon Romania declara: "Obiective ca acestea ofera cu adevarat oportunitati creative dincolo de cele oferite de obiectivul standard din kit. AF-S DX Micro NIKKOR 85mm f/3.5G ED VR este compact si usor, astfel ca poate fi utilizat excelent cu aparate foto DSLR cum ar fi D90 si D5000".

Elementele de sticla ED renumite de la Nikon ofera rezultate clare, contrast ridicat si incetosare placuta a fundalului gratie diafragmei rotunjite cu noua lamele. Motorul silentios SWM ofera o functie automata de focalizare lina, discreta, iar elementul non-rotativ frontal permite utilizarea accesoriilor blit montate pe obiectiv, cum ar fi kitul de iluminare macro SB-R1C1.

Obiectivul AF-S DX Micro NIKKOR 85mm f/3.5G ED VR va fi disponibil incepand cu luna decembrie la partenerii Nikon Romania din toata tara. macro, obiectiv, obiectiv macro, obiectiv macro nikon, macro nikonAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
  Cu ocazia sarbatoririi a 90 de ani de NIKKOR iti aducem o serie speciala de articole cu tips and tricks pentru a te bucura 100% de capacitatile obiectivelor NIKKOR.   NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S   Un adevarat obiectiv macro cu o...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.