17 noiembrie 2010

Orasul sub oras

Vineri, 19 noiembrie 2010, Asociatia "Bucurestiul Meu Drag" ii invita pe iubitorii fotografiei la o calatorie in orasul sapat sub oras pentru metroul bucurestean. Se aniverseaza in acest fel 31 de ani de la inaugurarea primului tronson de metrou din Romania, linia Semanatoarea - Timpuri Noi.

 

Locul de intalnire este statia de metrou Unirii 1, la ora 18:00. Asociatia "Bucurestiul meu drag" aduce din nou fotografia alaturi de calatori. Purtate de catre membrii Asociatiei, fotografiile surprind ipostaze diferite ale BucureÅŸtiului cotidian. „Orasul sub oras” vine sa completeze seria expozitiilor organizate in colaborare cu Metrorex, printre care amintim: „Livada de fotografii”, „Cele doua lacuri”, „Iconostase din biserici ortodoxe bucurestene”.

 

Prin expozitia „Orasul sub oras” se doreste a fi demonstrat ca realul Bucurestiului poate căpăta noi forme artistice atunci cand este surprins de fotografii ce indragesc acest oras. Expozitia se adreseaza calatorilor care vor dori sa poarte cu ei imaginea unui Bucuresti agreat, viu, care prinde viata chiar si intr-un spatiu inchis, precum statiile de metroului.

 

Traseul Orasului de sub Oras:

- Piata Unirii 1

- Piata Unirii 2

- Universitate

- Piata Victoriei  

 

Toti cei care doresc sa participe trebuie sa ia in considerare urmatoarele aspecte:  

 

Fotografia adusă trebuie să aibă formatul de 30x40 (participantii vor primi pentru aceasta un suport rigid si un lanyard Nikon, pentru a o transporta).  

 

Tematica fotografiei trebuie sa fie legata de Bucuresti, cromatica este la alegere. Cei care au fotografii de la alte excursii organizate la metrou sunt incurajati sa le aduca.   

 

"Orasul sub oras" reprezinta o poveste si nu doar o poveste a Bucurestiului ci un istoric al Asociatiei "Bucurestiul meu drag". Tocmai de aceea toti cei care au inteles si pretuit activitatile de pana in prezent al Asociatiei sunt bineveniti a se inscrie la expozitie.

oras, orasulAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Asa cum v-am anuntat acum cateva zile, incepem 2012 cu un concurs tematic potrivit lunii ianuarie, si anume "Iarna in oras". Desi in unele orase zapada nu a aparut inca, speram ca veti putea surprinde imagini care sa transmita cat mai bine subiectul...
citeste tot
Venirea iernii ne trezeste, ca locuitori ai orasului, sentimente impartite. Pe de o parte e bucuria schimbarii peisajului, asezarea mantiei albe poate ascunde urmele orasului obosit, oferind pentru o vreme iluzia puritatii si curateniei. Griurile de...
citeste tot
Aveti cont pe nikonisti.ro? Daca da, atunci puteti urmari de astazi inregistrarea video de la seminarul foto Iarna in oras organizat de catre Nikon sambata, 14 ianuarie si prezentat de fotograful Serban Mestecaneanu.   Seminarul foto, de peste...
citeste tot
Concursul Se cauta fotografia lunii isi schimba infatisarea. Primul pas este sa realizam seminariile foto legate de tema concursului inainte de inceperea inscrierilor. Mai multe informatii despre concurs veti putea afla saptamana viitoare. Pana...
citeste tot
Banda Foto impreuna cu Vlad Eftenie va invita la un Workshop de Fotografie Urbana sambata, 14 mai. Workshop-ul va avea loc la Orange Concept Store si are ca tema fotografia urbana/de strada. Aveti ocazia de a participa la o discutie libera cu Vlad...
citeste tot
23 noiembrie 2010
Fotografii de sub oras
Avem placerea sa va prezentam cateva dintre fotografiile realizate de participantii la expozitia, si in acelasi timp excursia foto, "Orasul sub oras", organizata de Asociatia "Bucurestiul Meu Drag".   Foto: Dinu Lazar   Cateva zeci de...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.