05 septembrie 2013

Noul varf de gama Nikon COOLPIX Performance

Bucuresti,  05 septembrie 2013 – SKIN, unic importator Nikon in Romania,  anunta astazi aparatul foto COOLPIX P7800, extrem de performant si versatil, cu obiectiv cu zoom 28 – 200 mm f/2.0 – 4.0, vizor electronic incorporat si senzor CMOS de 12 megapixeli, iluminat din spate.

 

Proiectat pentru entuziastii care sunt hotarati sa obtina totul de la echipamentul de care dispun, aparatul foto puternic P7800 pune la un loc calitatea imaginii si comenzile manuale cu portabilitatea unui corp compact din gama COOLPIX. Versatil si cu raspuns extrem de rapid pentru fotografiere fara griji, COOLPIX P7800 dispune de un obiectiv NIKKOR cu zoom 7,1x, luminos si cu rezolutie ridicata, cu 7 lamele si 2 elemente de sticla ED, pentru un efect imbunatatit de incetosare a fundalului si focalizare extrem de clara. Perfect pentru profesionistii care au nevoie de un aparat foto de calitate ridicata, dar portabil, precum arhitectii sau cei care lucreaza in domeniul imobiliar, P7800 este echipat pentru a impresiona.

 

Cu 12 megapixeli, senzorul CMOS mare de 1/1.7 inci, iluminat din spate, impreuna cu vizorul electronic si afisajul LCD RGBW cu unghi variabil, de 3 inci va asigura controlul total asupra fotografiilor, indiferent unde va poarta aventura. Aparatul foto perfect pentru drum, rapid si performant, cu cea de-a doua generatie a sistemului de reducere a vibratiilor, P7800 permite fotografierea continua cu pana la 8 fps si este ideal pentru fotografii care nu au la indemana aparatul foto D-SLR. Compatibilitatea RAW (NRW) inseamna ca veti obtine totul de la senzor, indiferent de cerintele pe care le aveti.

 

Cand comutati la modul video, monitorul cu unghi variabil de 3 inci al P7800 va permite sa realizati o scena dintr-un unghi foarte strans sau sa tineti aparatul foto la o distanta de un brat, pentru a surprinde un jurnal video sau un autoportret. Rezolutia Full HD 1080p (25 sau 30 fps) cu microfon stereo incorporat (si iesire pentru microfon extern) fac din acest aparat foto COOLPIX un partener foarte puternic. Cu modul film personalizat, puteti seta timpul de expunere, diafragma, sensibilitatea ISO, setarea picture control, focalizarea manuala, zoomul optic si balansul de alb pentru control creativ. Pentru a va bucura la maxim de potentialul aparatului foto, P7800 este compatibil cu o gama larga de accesorii, inclusiv adaptorul fara fir WU-1a, pentru a impartasi imaginile intr-o clipa sau pentru a controla de la distanta aparatul foto cu ajutorul unui telefon inteligent.

 

Nicolas Gillet, manager de produs Consumer Products la Nikon Europe, declara: „COOLPIX P7800 depaseste limitele aparatelor foto compacte, echilibrand calitatea extraordinara a imaginii si raspunsul extrem de rapid cu un obiectiv NIKKOR de rezolutie ridicata, foarte luminos, pentru rezultate incredibil de clare. Abilitatile aparatului foto il fac varf de gama in clasa COOLPIX, cu functii utile, cum ar fi un ecran cu unghi variabil si vizor electronic incorporat, pentru a obtine cele mai bune rezultate in proiectele foto-video, precum si in fotografierea instantaneelor. Comenzile manuale includ trei moduri utilizator, doua butoane functionale si doua selectoare de comanda (fata si spate), fiind un amestec special de performanta si versatilitate.

 

Nikon COOLPIX P7800 va fi disponibil in Romania la inceputul lunii octombrie.

nikon coolpix, lansare, p7800, compacte nikon, compact profesionalAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
Ferenc
Ferenc a scris pe 11-04-2014 la 14:18
Am de 4 luni cca.2000 imagini .Sant f.f.multumit
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 11-04-2014 la 14:24
Ferenc, iti multumim pentru mesaj si ne bucuram ca esti incantat de aparatul tau Nikon!
0
0

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 16 septembrie 2020 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, prezinta astazi doua noi obiective NIKKOR Z: NIKKOR Z 50mm f/1.2 S, primul obiectiv Z cu distanta focala fixa, cu f/1.2 si NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S – cel mai scurt zoom din...
citeste tot
Bucuresti, 21 iulie 2020 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta astazi Nikon Z 5 – noul membru al familiei mirrorless Nikon Z. Pe langa aparatul foto, se lanseaza si obiectivul portabil NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3, cel mai scurt si mai...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.