25 noiembrie 2016

Noi versiuni ale aplicatiilor software Nikon

Nikon a anuntat noi actualizari ale aplicatiilor sale software: Capture NX-D versiunea 1.4.3, ViewNX-i versiunea 1.2.4, Picture Control Utility 2 versiunea 2.2.2, Camera Control Pro 2 versiunea 2.24.0 si NEF Codec versiunea 1.30.0.

 

 

Capture NX-D versiunea 1.4.3

 

Software-ul de prelucrare a fotografiilor Capture NX-D va permite sa obtineti potentialul maxim al aparatului foto digital si al obiectivului dumneavoastra Nikon, producand imagini cu calitatea de neegalat conceputa de proiectantii nostri. Acesta pune la dispozitie functii special concepute pentru post-procesarea imaginilor RAW, oferindu-le intr-o forma intuitiva si usor de utilizat. Pe langa prelucrarea imaginilor RAW, acesta poate fi folosit pentru a spori calitatea imaginilor JPEG si TIFF realizate cu aparatele foto digitale Nikon prin reglaje ale luminozitatii, contrastului, curbelor tonale si a multor altor optiuni.

 

 

Modificarile din versiunea 1.4.3 fata de versiunea 1.4.2


• A fost adaugat suport pentru aparatul foto D5600.
• A fost adaugata o optiune Size of Text and Icon (Dimensiune text si pictograme) in Preferences (Preferinte) > View (Vizualizare).
• Preferences (Preferinte) > Open With Application (Deschidere cu aplicatia) ofera acum urmatoarele optiuni Conversion Format (Format conversie) pentru imaginile deschise folosind aplicatia selectata: JPEG, TIFF (8 Bit) (TIFF (8 biti)) si TIFF (16 Bit) (TIFF (16 biti)).
• Dialogul de imprimare ofera acum optiunile Use thumbnail data (draft mode) (Utilizare date miniatura (modul schita)) si Specify color profile (Specificare profil culoare).
• Elementul Print information (Informatii imprimare) din dialogul de imprimare ofera acum optiunile User Comment (Comentariu utilizator) si Lens (Obiectiv).
• Au fost rezolvate urmatoarele probleme:
- Reglarile salvate folosind optiunea Register Updated Adjustments (Registru reglari actualizate) din sectiunea Adjustments (Reglari) a panoului Edit (Editare) nu se aplicau corect daca erau selectate dupa repornirea Capture NX-D.
- Imaginile NEF (RAW) salvate in NAS nu puteau fi editate.
- Culorile din imaginile deschise in Capture NX-D erau diferite de cele ale imaginilor deschise in alte aplicatii, cum ar fi Capture NX 2 sau View NX 2.

 

Descarcare Capture NX-D versiunea 1.4.3

 

 

ViewNX-i versiunea 1.2.4

 

Utilizati ViewNX-i pentru a copia fotografii realizate cu aparatul dumneavoastra foto digital Nikon pe computer, unde va puteti bucura de ele si le puteti folosi in diverse moduri. Cu toate ca este conceput pentru a fi utilizat in principal ca navigator pentru imagini, acesta poate fi folosit impreuna cu alt software pentru a adauga un plus de satisfactie si de experiente ulterioare fotografierii. De asemenea, acesta accepta afisarea hartilor pe baza datelor de locatie ale imaginii si poate fi utilizat cu platformele de comunicare sociala si cu alte servicii web. Acesta include ViewNX-Movie Editor pentru prelucrarea si editarea cu usurinta a filmelor. Acesta poate fi utilizat si pentru a face reglaje fine la imaginile JPEG si TIFF si pentru a converti fotografiile RAW in alte formate.

 

Modificarile din versiunea 1.2.4 fata de versiunea 1.2.3


• A fost adaugat suport pentru aparatul foto D5600.
• Print (Imprimare) > Advanced Print Information Settings (Setari avansate imprimare informatii fotografie) ofera acum o optiune Lens (Obiectiv).
• Culorile marcajelor de pe Map (Harta) au fost modificate pentru a le face mai usor de vazut.
• Optiunilor Convert Files (Conversie fisiere) si Contact Sheet (Foaie de contact), care erau accesate anterior prin intermediul Export (Export) din bara de productivitate, li s-au alocat propriile lor pictograme.
• Utilitarul KeyMission 360/170 poate fi lansat acum din bara de productivitate.
• Acum, fotografiile si filmele realizate cu KeyMission 360 sunt identificate prin pictograma 360 Picture sau 360 Movie.
• A fost rezolvata o problema care, uneori, determina ca optiunea Naming Folder (Denumire folder) sa nu se aplice pentru optiunea Convert Files (Conversie fisiere) atunci se creau subfoldere in folderul de destinatie.Descarcare ViewNX-i versiunea 1.2.4

 

 


ViewNX-i & Capture NX-D versiunea 1.16.050

 

Acest pachet instaleaza software-ul gratuit ViewNX-i si Capture NX-D de la Nikon si il actualizeaza la versiunea cea mai recenta. Daca intentionati sa folositi aceste doua produse impreuna, nu este necesara descarcarea separata a unor utilitare de instalare pentru fiecare aplicatie. Retineti ca utilitarul de instalare instaleaza atat ViewNX-i Ver.1.2.4, cat si Capture NX-D Ver.1.4.3; cele doua aplicatii nu pot fi instalate separat. Pentru informatii suplimentare dati clic pe link-ul „Software asociat” de mai jos.

 

Descarcare ViewNX-i & Capture NX-D versiunea 1.16.050

 

 

Picture Control Utility 2 versiunea 2.2.2

 

Picture Control Utility 2 se utilizeaza pentru editarea si gestionarea optiunilor Picture Control. Pornind de la imagini NEF (RAW) sau de la optiunile Picture Control personalizate copiate de pe un aparat foto, puteti crea si salva noi optiuni Picture Control personalizate. Optiunile Picture Control personalizate create in Picture Control Utility 2 pot fi utilizate in ViewNX-i sau Capture NX-D sau exportate pe un card de memorie si importate pe un aparat foto.

 

Modificarile din versiunea 2.2.2 fata de versiunea 2.2.1

 

• A fost adaugat suport pentru aparatul foto D5600.

 

Descarcare Picture Control Utility 2 versiunea 2.2.2

 

 


NEF Codec versiunea 1.30.0

 

Modulul NEF Codec permite gestionarea cu usurinta a fisierelor NEF (RAW) la fel ca fisierele JPEG si TIFF echivalente.

 

Ce este nou in versiunea 1.30.0


• A fost adaugat suport pentru imaginile NEF (RAW) realizate cu aparatele foto D5600.

 

Descarcare NEF Codec versiunea 1.30.0

 

 

 

capture nx-d, viewnx-i, picture control utility 2, camera control pro 2 versiunea 2.24.0 si nef codec versiunea 1.30.0.Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat astazi lansarea NX Studio (versiunea 1.0) - un nou software care permite vizualizarea, procesarea si editarea imaginilor statice si video. Utilizatorii de aparate foto digitale de la Nikon pot descarca de astazi software-ul in mod...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.