31 martie 2015

Nikon prezinta Photo Romania Festival 2015

Bucuresti, 31 martie 2015 – SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta astazi parteneriatul cu  festivalul international Photo Romania, editia 2015, eveniment care va avea loc intre 15 si 24 mai, la Cluj-Napoca.

In cadrul Photo Romania Festival va exista o zi dedicata - Ziua Nikon, iar pe parcursul festivalului vor fi prezenti la Cluj fotografi de marca - ambasadori Nikon. De asemenea, doritorii vor putea sa testeze cele mai recente echipamente Nikon. Informatii detaliate despre actiunile si evenimentele Nikon din cadrul Photo Romania Festival vor fi facute publice in curand.

„Suntem bucurosi ca Nikon sustine in premiera Photo Romania Festival, care a crescut in amploare de la an la an, ajungand unul dintre cele mai importante festivaluri de fotografie din tara”, a declarat Camil Perian, directorul general Skin.  

"Suntem incantati de faptul ca Nikon ne sustine si ca va fi o prezenta activa pe tot parcursul festivalului. Suntem convinsi ca vom avea o colaborare fructuoasa si plina de creativitate", a declarat Catalin Balog Bellu, initiatorul Photo Romania Festival.

"Prezenta Nikon si a fotografilor-ambasadori ai Nikon va imbogati, cu siguranta, continutul festivalul, iar publicul va avea parte de surprize placute pe care le pregatim in aceste zile", a precizat Sebastian Vaida, directorul artistic Photo Romania Festival.

Festivalul international Photo Romania a ajuns la a cincea editie. Publicul va putea participa in cadrul Photo Romania 2015 la peste 50 de expozitii ale unor fotografi romani si straini de prestigiu, la ateliere de specialitate, la concursuri diverse, la concerte si alte evenimente speciale. De asemenea, Photo Romania Festival va gadui Photo Stories - o conferinta de fotografie pe modelul TEDx, Industry Days - o serie intalniri internationale ale managerilor de festivaluri de fotografie si evenimente cu profil specific, precum Focus Ungaria, Ziua Fotojurnalismului sau Ziua Fotografiei de Arhitectura. Creat in 2010, sub titulatura FIAF, Festivalul Photo Romania a adus fotografia in prim-planul vietii culturale romanesti si a reusit sa inscrie Clujul in reteaua mondiala a festivalurilor de fotografie de inalta tinuta.

nikon, photo romania festival, festivalAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
Serban Claudiu
Serban Claudiu a scris pe 04-04-2015 la 10:35
"De asemenea, Photo Romania Festival va gadui Photo Stories"... de ce nu vorbeste romaneste?!
0
0

Articole similare |
Articole recente
Castigator Grand Prize al concursului de fotografie „Tears in the Rain” („Lacrimi in ploaie”) de Austin Garcia (Philippine)   Nikon are placerea sa anunte castigatorii premiilor Grand Prize pentru fiecare categorie a...
citeste tot
Pe 10 mai, ambasadorul Nikon Romania, Flavius Croitoriu, a fost prezent la lansarea noului Nikon Z 8. Evenimentul de lansare a fost organizat in cadrul Photo London, un targ de fotografie international ce aduna la un loc cele mai mari galerii de...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.