24 aprilie 2014

Nikon premiat la TIPA 2014 si red dot 2014

Nikon a anuntat astazi ca patru din produsele sale au primit prestigioasele premii TIPA 2014 (Technical Image Press Association), distinctii ce se alatura celor 3 premii red dot castigate in aprilie pentru Nikon Df, Nikon D5300 si binoclul ACULON T51.

La TIPA, Nikon a castigat urmatoarele premii: ‘Cel mai bun DSLR entry-level’ pentru Nikon D3300, ‘Cel mai bun DSLR profesional’ pentru Nikon D4S, ‘Cel mai bun aparat rezistent la intemperii’ pentru Nikon 1 AW 1 si ‘Cel mai bun aparat din clasa premium’ pentru Nikon Df.

“Trei premii TIPA la categoria DSLR si unul pentru aparatul sofisticat si rezistent, Nikon 1 AW1, inseamna foarte mult pentru Nikon,” a declarat Jordi Brinkman, Product Manager, Nikon Europa.

“Nikon Df combina cele mai bune elemente de design ale aparatelor noastre cu cele mai avansate tehnologii in domeniul imaginii. Modelul este deja unul dintre preferatele impatimitilor, dar premiul TIPA impreuna cu cel red dot pentru design intareste ideea ca produsul nu doar arata bine,” a spus Dirk Jasper, Product Manager la Nikon Europa.

Membrii juriului motiveaza alegerile:

Nikon D3300 – Cel mai bun aparat DSLR entry-level

“Unul dintre primele aparate DSLR entry-level fara filtru low-pass, Nikon D3300 dispune de un senzor CMOS DX de 24,2 megapixeli, un interval ISO nativ intre 100 si 12800 si o cadenta de 5 cadre pe secunda. Fotografiile si filmele full-HD 1080p pot fi partajate facil cu ajutorul adaptorului  Nikon WU-1a. Modelul compact Nikon D3300 masoara doar 124 x 98 x 75,5 mm, fiind unul dintre DSLR-urile din noua generatie care concureaza cu aparatele compacte”.

Nikon D4S – Cel mai bun aparat DSLR profesional

“Nikon D4S incorporeaza un senzor FX nou de 16,2 megapixeli care lucreaza impreuna cu procesorul EXPEED 4 pentru a produce fotografii si filme full-HD de calitate superioara la diferite cadente. Sistemul Nikon de focalizare automata cu 51 de puncte a primit printre altele o functie noua Group AF, iar aparatul este primul care a reusit sa sparga bariera ISO, putand fi selectata valoarea incredibila 409,600 ISO.”

Nikon 1 AW1  - Cel mai bun aparat rezistent la intemperii

“Nikon 1 AW1 este primul aparat digital cu obiective interschimbabile rezistent la apa (pana la 15m), la socuri (pana la 2m) si la inghet (pana la -10 grade). Gandit pentru pasionatii de iesiri in natura, aparatul incorporeaza GPS, altimetru, o busola electronica si Wi-Fi prin adaptorul Nikon Wu-1b adapter. Are chiar si blit subacvatic!”

Nikon Df – Cel mai bun aparat premium

 “Nikon Df este un aparat full-frame proiectat dupa modelele clasice pe film, cu numeroase rotite si butoane dedicate functiilor fotografice. Dar in acest corp retro din aliaj de magneziu stau un senzor CMOS FX de 16,2 megapixeli, un procesor EXPEED, masurare matriciala cu 2016 de pixeli si un sistem de focalizare automata cu 39 de puncte.”

premii, tipa, nikon df, nikon d4s, red dotAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Ne face placere sa va anuntam ca Nikon a castigat mai multe premii in cadrul competitiilor TIPA, Red Dot Design Award si iF Design Award. Astfel, in cadrul TIPA, Nikon Z fc a castigat distinctia "Cel mai bun aparat APS-C", Nikon Z 9 a primit premiul...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.