14 august 2014

Nikon partener principal Vama Sub Lumini de Oscar, la editie aniversara

VSLO -  eveniment dedicat fotografiei, filmului si artei in general care se desfasoara in perioada 22 -  31 august -  implineste 5 ani de cand s-a infiintat si a luat cu asalt Vama Veche, preluandu-i si numele. De-a lungul anilor, numarul participantilor a crescut de la cateva zeci pana la 500. De asemenea, numarul evenimentelor, expozitiilor  si a workshopurilor s-a dezvoltat si amplificat. Anul acesta se anunta o editie cu totul speciala in care  participantii pot alege din peste 15 teme fotografice, fiecare la fel de interesanta.

Serviciul NPS Romania va fi prezent in perioada 23-31 august in locatia principala VSLO, La Frontiera, cu servicii gratuite de inchiriere echipament Nikon DSLR si obiective NIKKOR. Inchirierea echipamentului se face pe baza inscrierii VSLO  si a unui document de identitate (carte de identitate sau pasaport) sau, in cazul membrilor NPS Romania, pe baza cardului de membru NPS Romania si a unui document de identitate.

Miercuri, 27 august, va avea loc Ziua Nikon, moment dedicat noului Nikon D810 printr-o prezentare indedita marca Vali Barbulescu. Seara va asteapta party Nikon, surpriza pentru cei prezenti.Printre workshop-urile desfasurate in cadrul VSLO se afla "Voyeur" sau despre propriul trup ca instrument de lucru, exprimare si mijloc de comunicare sustinut de Cristian Crisbasan, "Real people, real fashion" sustinut de Bogdan Nastase, "Fotografie de noapte" sustinut de Cosmin Somesan, "Macrofotografia" in care Catalin Savulescu va prezenta atentia pentru detalii si abordarea tehnica specifica unor astfel de fotografii. De asemenea, Nicolae Cosniceru va prezenta lumea publicitatii in "Fotografia de masini", in timp ce Mihai Stetcu va  sustine workshop-ul dedicat "Fotografiei de actiune". Un alt curs foarte asteptat de catre participanti este cel de "Editare si prelucrare a imaginii" sustinut de Luca Achim.

Editia din 2014 aduce in Vama Veche importanti fotografi internationali precum Olav Urdahl (Norvegia) care va convinge ca o fotografie face cat 1000 de cuvinte in workshop-ul "Fotojurnalism", Michail Moscholios (Grecia) care va prezenta principiile fotografiei artistice, Ahmad Kavousian (Portugalia), unul dintre putinii fotografi care a documentat in imagini revolutia iraniana din 1979, sustine cursul "Fotografie sociala si documentara", Angel Penchev (Bulgaria), specializat in fotografia comerciala, va prezenta "Fotografia de bijuterii" si Marek Czarnecki (Polonia), multiplu castigator al premiilor British Institute of Professional Photography, care va sustine workshop-ul "Fotografie panoramica".

 


Pe langa workshop-uri, participantii la festival vor putea lua parte si la seminariile: Fotografie de nunta (Marian Sterea), Negociere si vanzare (Nicolae Cosniceru), O vara alaturi de prigorii (Doina Russu), Cum sa iti protejezi fotografiile si drepturile (Radu Bozocea), Dreptul la exceptie (Cristian Crisbasan), Cele 7 pacate ale fotografului (Cristina Costieanu), Little wind stories (Octavian Balea), Construirea comunitatii prin fotografie (Levi Shand), Cum sa organizezi (prima) expozitie fotografica (Ahmad Kavousian), Coins (Angel Penchev) si Proiect arheologic (Marek Czarnecki).

De asemenea, in fiecare zi  vor avea loc vernisaje de fotografie, printre artistii prezenti numarandu-se Mihai Stetcu, Delia Herman, Octavian Balea, Olav Urdahl, Raluca Barsan, Ahmad Kavousian, Alexandra Crisbasan, Nicolae Cosniceru, Angel Penchev, Cristiana Apostol si un fotograf debutant selectat de organizatorii festivalului in cadrul unui concurs public.

Participarea la toate cursurile este gratuita iar inscrierile se pot face pana in data de 20 august. Conditiile de participare si formularele de inscriere sunt disponibile pe www.vslo.ro.

vama sub lumini de oscar, vsloAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
In cadrul festivalului Vama sub lumini de Oscar de la Vama Veche, Zilele Nikon vor avea loc in perioada 22-24 august 2015. Va prezentam fotografii din Zilele Nikon:       Marian Sterea   Marian Sterea este...
citeste tot
Zilele Nikon la VSLO se vor desfasura in perioada 22-24 august 2015, la Vama Veche, in cadrul festivalului ce reuneste sute de pasionati ai artelor vizuale.   Nikon va fi prezent la Vama sub lumini de Oscar prin serviciul NPS Romania in locatia...
citeste tot
Cu peste 20 de ani de experienta in cinematografie, Veaceslav Cebotari activeaza in prezent ca DoP – Director of Photography si producator la Diametral Film. El sustine pe toata durata festivalului de fotografie Vama sub lumini de Oscar  -...
citeste tot
Festivalul Vama sub Lumini de Oscar a ajuns la editia a IV-a si se va desfasura anul acesta in Vama Veche, intre 16-24 august. Pe parcursul evenimentului, vor avea loc workshop-uri de fotografie, vernisaje, discutii libere pe teme fotografice,...
citeste tot
Vama sub Lumini de Oscar - powered by NIKON a ajuns la editia a IV-a si se va desfasura anul acesta in Vama Veche, intre 16-24 august. Pe parcursul evenimentului, vor avea loc workshop-uri de fotografie, vernisaje, discutii libere pe teme...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.