31 iulie 2015

Zilele Nikon la VSLO 2015 - Invitatie in Vama Veche pentru pasionatii artelor vizuale

Zilele Nikon la VSLO se vor desfasura in perioada 22-24 august 2015, la Vama Veche, in cadrul festivalului ce reuneste sute de pasionati ai artelor vizuale.

 

Nikon va fi prezent la Vama sub lumini de Oscar prin serviciul NPS Romania in locatia principala VSLO, La Frontiera, cu servicii gratuite de inchiriere echipament Nikon DSLR si obiective NIKKOR. Membrii NPS Romania aflati la festival vor avea ocazia sa testeze si superteleobiectivele NIKKOR cu focale pana la 800mm. Inchirierea echipamentului se va face pe baza inscrierii la VSLO si a unui document de identitate (carte de identitate sau pasaport) iar in cazul membrilor NPS, pe baza cardului de membru NPS si a unui document de identitate.

 

 

 

 

 

Va asteptam la standul Nikon si pentru a va ridica voucherul gratuit de curatare a echipamentului foto si pentru a primi consultanta cu privire la alegerea echipamentului foto!

 

De asemenea, in perioada 22-27 august, Nikon va organiza si un concurs care va avea ca premiu un aparat foto Nikon.

 

 

 

 

 

Festivalul Vama sub lumini de Oscar aflat la cea de a VI-a editie, se va desfasura in perioada 21-30 August 2015 la Vama Veche si cuprinde in acest an atat cursuri, seminarii si ateliere practice gratuite pentru pasionatii de fotografie, film si pictura cat si expozitii, proiectii de film si concerte in aer liber.

 

Vama sub lumini de Oscar a insemnat cinci ani in care iubitorii artelor vizuale moderne au fost provocati sa invete si sa experimenteze cele mai noi, mai complexe si mai profesioniste tehnici in domeniu. Inceputa in 2010, povestea festivalului este scrisa in miile de imagini si cadre realizate de catre pasionatii de fotografie si film la Vama Veche. In prezent, Festivalul Vama sub lumini de Oscar este cel mai mare festival de arte vizuale din Romania si aduna an de an sute de pasionati de arte vizuale atat din tara cat si din strainatate.

 

 

 

 

 

Vama sub lumini de Oscar este mai mult decat un festival, este o provocare pentru toti cei care sunt pasionati de artele vizuale, sa intre intr-o concurenta, sa se specializeze cat mai mult, sa invete unii de la altii, sa lege prietenii si colaborari si, in final, impreuna, sa dezvoltam artele vizuale din Romania. Inca de la inceput, am pornit aceasta aventura in lumea artelor din dorinta de a oferi ceva celor la fel ca noi, iubitorilor de arte vizuale. Asa s-a nascut Vama sub lumini de Oscar si de aceea ne incapatanam sa oferim gratuit cursuri complexe, seminarii si atelierele practice cu lectori de top, romani si straini. In concluzie, Vama sub lumini de Oscar inseamna pasiune si arta, fiind o invitatie la cea mai mare intalnire a celor care iubesc artele vizuale din Romania” spune Catalin Rudolf, directorul Festivalului Vama sub lumini de Oscar.

 

 

 

 

 

Workshop-urile foto desfasurate in cadrul VSLO vor imbina teoria cu practica si vor fi sustinute de lectori cu experienta recunoscuti la nivel national si international: Thomas Leuthard - fotografie de strada, Serge Romanov - pictorialism digital, Marek Czarnecki - fotografie HDR, Andrei Ciobica - motorsport, Ahmad Kavousian - fotografie de concert, Mihai Stetcu - sport extrem, Olav Urdahl - foto-jurnalism, Marian Sterea - fotografie de nunta, Cristian Crisbasan - fotografie nud, Vali Barbulescu - portret, Catalin Savulescu - fotografie abstracta, Nicolae Cosniceru - fotografie „fine art”, Michail Moscholios – fotografie compozitionala, Angel Penchev - fotografie culinara si Luca Achim care va sustine un workshop de prelucrare imagini. La acestea, se adauga seminarii pe teme provocatoare si inedite sustinute de Cornel Lazia, Marcel Eremia, Cristiana Cott Negoescu, Laura Constantin, Dragos Cristea, Andrei Apostol.

 

Editia din acest an va avea printre invitatii speciali renumiti fotografi internationali, dintre care ii amintim pe Thomas Leuthard (Elvetia) – unul dintre cei mai buni fotografi de „street” din lume, autor al unor carti de specialitate, Serge Romanov (Rusia) – fotograf Playboy, Marek Czarnecki (Polonia) – castigator a numeroase premii internationale si a unui Master of Photography in 2014 cu o imagine realizata in Vama Veche in cadrul VSLO 2013 si Olav Urdahl (Norvegia) – editor principal al celui mai mare ziar de stiri din Norvegia.

 

Mai multe detalii puteti afla pe www.vslo.ro sau pe pagina de Facebook VSLO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dslr, fotografie, nikkor, concurs foto, seminar, premii, workshop, vama sub lumini de oscar, vslo, nps romania, festival, 2015, zilele nikon, vama veche, artelor vizuale, sunt zilele nikon la vslo, catalin rudolf, 22-24 august 2015Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
Madalina
Madalina a scris pe 31-07-2015 la 22:22
Buna ziua. La concursul foto pot participa si cei inscrisi la sectiunea "film"?
0
0

Articole similare |
Articole recente
BTS, director de fotografie si ambasador Nikon, Pep Bonet dezvaluie arta videografiei: de la stilurile de miscare, importanta modului manual si de ce spontaneitatea functioneaza adesea cel mai bine.   "Eu sunt un povestitor", incepe Pep Bonet....
citeste tot
Nikon isi extinde astazi gama de super-teleobiective din Linia S cu obiectivul full-frame, cu distanta focala fixa, NIKKOR Z 600mm f/6.3 VR S. Conceput pentru fotografierea cu aparatul foto tinut in mana, acest super-tele-obiectiv de 600 mm ofera o...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.