14 august 2014

Nikon live la Photokina 2014

Nikon va fi din nou in centrul atentiei la cea mai importanta expozitie imagistica din lume, Photokina 2014. La cel mai impresionant stand din Halle 2.2, de la Koelnmesse, veti avea sansa de a incerca cele mai recente produse si de a participa la prezentari sustinute de cei mai buni fotografi si cineasti din lume.

Printre fotografii care vor face prezentari la standul Nikon se vor numara Lucas Gilman, specialist in aventura, calatorii si sport, Corey Rich, fotograf si cineast, specializat in scene de actiune, Ray Demski, care inregistreaza imagini ale atletilor de talie mondiala si Miss Aniela, specializata in moda si obiecte de arta. Echipa de prezentatori ii va instrui pe vizitatorii targului expozitional, impartasindu-le experientele lor cu cele mai bune produse de la Nikon, precum aparatele foto Nikon D4S si Nikon D810.

Un punct central de atractie al standului Nikon va fi un panou luminos interactiv, montat pe podea, cu ajutorul caruia vizitatorii vor putea trai emotiile fotografierii creative, vazand imaginile proiectate pe un ecran gigantic; de asemenea, se vor putea bucura de o multime de alte surprize.

Takami Tsuchida, presedintele Nikon Europe, declara: „Produsele noastre redefinesc limitele procesarii imaginilor si suntem mandri sa putem expune la Photokina 2014 tot ce avem mai nou in portofoliul Nikon. Pe langa aceasta, vom fi gazdele unora dintre cei mai inspiratori si mai captivanti prezentatori din lumea filmului si fotografiei.”

Nikon isi va expune intreaga gama de produse - de la elegantele aparate foto compacte, pana la sofisticatele modele DSLR profesionale. Vizitatorii standului Nikon isi vor putea face o impresie despre viitorul fotografierii si vor ramane cu gandul si cu inima la Nikon. Targul expozitional Photokina este deschis pentru public in intervalul orar 10:00 - 18:00, in perioada 16 - 23 septembrie 2014.

Programul complet al prezentatorilor si al activitatilor este disponibil la www.nikonlife.eu.
Pentru ultimele noutati si consideratii, ne puteti insoti pe twitter @nikoneurope
Participati la conversatiile de pe twitter #nikonphotokina

nikon, photokina 2014Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon Romania a realizat o selectie speciala a unora dintre cele mai reusite cadre din anul 2023. Iata 23 de imagini create cu echipamentul Nikon - ”Best of 2023”.         © Vlad Pogonariu - fotografie de...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.