17 februarie 2022

Nikon lanseaza versiunea 1.1.0 a sistemului de fotografiere de la distanta NX Field pentru fotografi profesionisti si agentii

Bucuresti, 17 ianuarie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii 1.1.0 a software-ului NX Field, un sistem de fotografiere de la distanta destinat fotografilor profesionisti si agentiilor de stiri si sport. Aceasta actualizare adauga suport pentru aparatele foto mirrorless in format de cadru intreg (format FX de la Nikon) Z 7II, Z 6II, Z 7 si Z 6. Suportul pentru Z 9 va fi adaugat intr-o viitoare actualizare a firmware-ului.

 

Suportul adaugat cu versiunea 1.1.0 pentru aparatele foto mirrorless permite operarea de la distanta a functiei de fotografiere fara sunet, care este caracteristica aparatelor foto mirrorless. Aceasta permite utilizarea aparatelor foto de la distanta, chiar si in locuri si situatii care necesita functionarea fara sunet, cum ar fi salile de concerte si meciurile de sah. Versiunea 1.1.0 adauga, de asemenea, suport pentru functiile AF detectare fete si AF detectare ochi, prezente la aparatele foto mirrorless de la Nikon, asigurand o focalizare mai fiabila asupra fetei si ochilor subiectului in timpul fotografierii de la distanta. Mai mult decat atat, punctele de focalizare pozitionate pe o suprafata mare a cadrului faciliteaza obtinerea focalizarii asupra subiectelor care sunt pozitionate la marginile cadrului, oferind mai multa libertate in compunerea fotografiilor.

 

In plus, NX Field Ver. 1.1.0 adauga suport pentru fotografierea cu temporizator de interval cu aparatele foto SLR digitale si aparatele foto mirrorless compatibile. Specificarea intervalului de fotografiere si a numarului de fotografii pe aparatul foto situat la distanta permite fotografierea automata, chiar si de la distanta.

 

Nikon va continua sa ofere actualizari pentru NX Field, pentru a-i sprijini pe fotografii profesionisti care sunt activi in prima linie pentru a raporta si capta momentele decisive.

 

Mai multe informatii despre NX Field aici.

 

editare, software, nx fieldAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 16 decembrie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte lansarea Versiunii 1.1.0 a software-ului NX MobileAir - o aplicatie pentru smartphone-uri, care incarca imaginile realizate cu aparatele foto digitale de la...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.