07 februarie

Nikon lanseaza obiectivele NIKKOR Z 85mm F/1.2 si NIKKOR Z 26mm f/2.8

Bucuresti, 07 februarie 2023 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte lansarea a doua noi obiective NIKKOR Z. Cu o diafragma maxima f/1.2 cu deschidere foarte mare, un bokeh de exceptie si o focalizare automata extrem de precisa, NIKKOR Z 85MM F/1.2 S este obiectivul cu distanta focala fixa esential pentru portrete. Cu o distanta focala versatila de 26 mm, o distanta minima de focalizare scurta si caracteristici optice superioare, NIKKOR Z 26mm f/2.8 cu distanta focala fixa este foarte subtire si usor, ceea ce il face excelent pentru fotografia de strada.

 

Optimizat pentru capacitatea remarcabila a monturii Z de a capta lumina, NIKKOR Z 85mm f/1.2 S ofera luminozitate si detalii incredibile. Acesta deschide noi posibilitati pentru controlul estetic, oferind fotografilor sansa de a-si reimagina ceea ce poate face un obiectiv pentru portrete.

 

Similar cu emblematicul NIKKOR Z 58mm f/0.95 NOCT, diafragma este compusa din 11 lamele rotunjite care contribuie la producerea unui bokeh vast, delicat, catifelat, cu forme circulare perfecte si gradat cursiv, fara denaturarea culorilor, chiar si in jurul surselor de lumina punctiforme. Folosirea elementelor ED (extra-low dispersion) si asferice minimizeaza aberatiile cromatice, sferice si distorsiunile, iar tratamentul Nano Crystal Coat suprima formele dublate, reflexiile si petele luminoase.

 

Focalizarea automata precisa si rapida este obtinuta prin folosirea a doua motoare STM, unul pentru fiecare grup de elemente optice. In plus, corpul solid este foarte bine etansat pentru ca fotografii sa fie siguri ca pot lucra chiar si in locuri cu praf sau vreme schimbatoare.

 

Cu o greutate de 125 g (aprox.) si doar 23,5 mm lungime (aprox.), NIKKOR Z 26mm f/2.8 este excelent pentru fotografierea creativa de moment. Este atat de mic incat ii poate da discretiei o noua definitie. Parasolarul cu montura tip baioneta inclus nu adauga un volum de luat in seama si poate fi echipat cu filtre de 52 mm, pentru si mai multe optiuni creative.

 

In ciuda dimensiunilor sale foarte reduse, are o constructie solida - montura obiectivului este metalica, iar cilindrul si toate componentele sale mobile sunt etansate, pentru a asigura protectia impotriva prafului si picaturilor de apa.

 

Indiferent de situatie, fie ca se fotografiaza scene de strada, peisaje, interioare sau orice altceva, NIKKOR Z 26mm f/2.8 permite fotografilor sa transforme fiecare oportunitate intr-o oportunitate creativa. Montura Z larga se combina cu diafragma maxima larga f/2.8 a obiectivului pentru a oferi performante excelente in conditii de lumina scazuta, iar fotografii pot folosi timpi de expunere mai scurti pentru a ingheta actiunea fara sa sacrifice luminozitatea.

 

In cazul fotografierii de aproape, focalizarea este clara cu aparatul foto la doar 20 cm fata de subiecte, iar bokeh-ul poate fi accentuat la distante mici pentru estomparea artistica a fundalului.

 

 

 

obiective, 85mm, mirrorless, nikon z, 26mmAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
Soulseeker
Soulseeker a scris pe 20-02-2023 la 14:36
damn, NIKKOR Z 85MM F/1.2 S, "the best of the best"
0
0

 
 
Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 01 martie 2023: SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 3.10 pentru varful gamei sale mirrorless, Nikon Z 9. Iata modificarile aduse de noua versiune:- Suport pentru...
citeste tot
Nikon a anuntat versiunea de firmware 2.40 pentru aparatul sau mirrorless DX Nikon Z 50. Lista modificarilor aduse de noua versiune:- focalizarea automata cu detectie ochi este disponibila in timpul inregistrarii segmentelor video- performanta...
citeste tot
Bucuresti, 05 ianuarie 2023 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte dezvoltarea a doua noi obiective NIKKOR Z: NIKKOR Z 85mm f/1.2 S, un obiectiv de telefotografie medie cu distanta focala fixa si deschidere mare a diafragmei...
citeste tot
Bucuresti, 02 octombrie 2022:  SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte doua produse noi in gama sa de aparate si obiective mirrorless. Astfel, Z fc si NIKKOR Z 40mm f/2 (SE) primesc o versiune neagra, ambele...
citeste tot
Bucuresti, 02 octombrie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte extinderea gamei de obiective profesionale de super-telefotografie cu NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S. Avand un teleconvertor incorporat si performante AF de...
citeste tot
Bucuresti, 20 septembrie 2022: SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 3.00 pentru emblematicul sau aparat foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru, Nikon Z 9.   Noul upgrade...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.