NIKON lanseaza concursul Environmental Photographer of the Year 2023

Bucuresti, Romania, 27 iunie 2023: Nikon, in parteneriat cu CIWEM, WaterBear, MPB si Arup are placerea sa anunte lansarea concursului Environmental Photographer of the Year din acest an. Fiind in al 16-lea an de existenta, concursul ofera o platforma internationala pentru a creste gradul de constientizare a problemelor de mediu si a fi un model de inspiratie pentru schimbare.

 

Juriul invita atat fotografii profesionisti, cat si amatori din intreaga lume sa isi prezinte cele mai tulburatoare, patrunzatoare si inspirationale fotografii de mediu, captate cu un dispozitiv la alegere. Fotografii de toate varstele sunt incurajati sa impartaseasca imagini care celebreaza tenacitatea si activismul umanitatii, prezentand in acelasi timp solutii pline de speranta pentru planeta noastra in continua schimbare.

 castigator 2022

© Mehdi Mohebi Pour - castigator 2022

Castigatorul concursului Environmental Photographer of the Year va primi un premiu in numerar de 5.000 £, va participa la un interviu pentru revista The Environment a organizatiei CIWEM, va beneficia de vizibilitate pe canalele sociale ale platformei WaterBear si de o prezentare dedicata pe site-ul web al companiei Nikon Europe.

 

In cadrul concursului, premiul Young Environmental Photographer of the Year (Tanarul fotograf de mediu al anului), acordat de Nikon onoreaza cea mai buna fotografie de mediu de la participantii care au cel mult 21 de ani, castigatorul primind un aparat foto mirrorless din seria Z si doua obiective NIKKOR Z la alegere, in semn de recunoastere a realizarii sale.

 Solayman Hosain

© Solayman Hosain - castigator 2022

 

Stefan Maier, Senior General Manager la departamentul Marketing de la Nikon Europe, a declarat:

La Nikon, ne mandrim cu istoria noastra bogata de mobilizare a creatorilor in demersul de a prezenta povesti care au impact. Astazi, sunt putine povesti a caror importanta este mai mare decat a celor despre schimbarile climatice si conservarea naturii. Suntem onorati sa sustinem acest premiu, punand in lumina cele mai inspirate fotografii de mediu de pe tot globul, precum si fotografii care sunt pasionati de lupta pentru viitorul planetei si al lor.

 

Inscrierea la concurs este gratuita si vor fi incluse, de asemenea, alte patru categorii de premii, unde participantii vor concura pentru recompense in bani, de 1.000 £, pentru fiecare din urmatoarele premii:

 

Premiul „Vision of the Future” (Viziunea viitorului) de la MPB cauta interpretari inspiratoare sau incitante ale mediului nostru viitor, asa cum au fost captate prin obiectivul fotografului.

 

Premiul „Recovering Nature” (Natura se reface) cauta fotografii care arata capacitatea naturii de a se reface sau exemple de solutii inovatoare de reinviere si initiative de conservare a naturii, care pot salva natura de la dezastru.

 

Categoria „Keeping 1.5 Alive” (Sa indeplinim obiectivul 1,5) cauta fotografia axata pe actiuni care evidentiaza urgenta imblanzirii incalzirii globale.

 

Premiul „Adapting for Tomorrow” (Ne adaptam pentru maine) se concentreaza asupra fotografiilor care arata cum comunitatile si natura gasesc o modalitate de a se adapta la efectele mediului nostru schimbator.

 

 

Pentru a afla mai multe si pentru a te inscrie in concurs, viziteaza www.epoty.org. Inscrierile la concurs se incheie pe 30 august.

 

 

 

 

concurs, concurs epoty 2023, fotograf de mediu, epotyAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon Romania are placerea de a anunta lansarea concursului de fotografie de natura urbana Naturopolis, organizat de Primaria Municipiului Brasov si Organizatia Fotografilor de Natura din Romania, FORONA. Inspirat de biodiversitatea ce ne...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.