14 octombrie

Nikon lanseaza aparatele foto mirrorless de ultima generatie Z 7II si Z 6II

Bucuresti, 14 octombrie 2020 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, prezinta astazi aparatele foto Nikon Z 7II si Nikon Z 6II – versiunile de ultima generatie ale aparatelor sale foto mirrorless de varf, Z 7 si Z 6. Cele doua modele FX beneficiaza de sisteme de procesare duale EXPEED 6, memorii tampon mai rapide si mai mari, care raspund cerintelor de fotografiere continua rapida si fante de card duble, pentru carduri SD UHS-II si XQD sau CFexpress. De asemenea, aparatele foto dispun de capacitati de inregistrare video 4K/60p. Acestea sunt compatibile cu un nou grip optional - MB-N11 - care faciliteaza fotografierea verticala, precum si cu noua telecomanda fara fir - transceiver WR-R11b.

 

Nikon Z 7II se adreseaza fotografilor avansati si profesionisti care au nevoie sa surprinda cele mai fine detalii, fie ca vorbim despre texturi din piele, par, imbracaminte si machiaj sau de peisaje. Capabilitatile imbunatatite de focalizare automata ale modelului Z 7II de pana la -4EV ofera functia AF zona larga pentru fotografierea oamenilor si animalelor, functia AF urmarire subiect, similara cu urmarirea 3D si o focalizare automata mai buna in situatii cu lumina scazuta. Iar vizorul electronic (EVF) cu 3.690.000 puncte ofera o vizualizare mai naturala, cu o rata de reimprospatare ridicata, reducand intreruperile.

 

Cu un interval dinamic mai mare si performante mai bune pe plaja larga de sensibilitati ISO, puterea sa de procesare si capacitatea memoriei tampon permit viteze de fotografiere de pana la 10 fps. Fotografii pot sa inregistreze acum pana la 200 de imagini JPEG de rezolutie completa sau 77 de imagini RAW necomprimate pe 12 biti, intr-o singura serie.

 

Nikon Z 6II se bazeaza pe succesul de care se bucura Z 6 si ofera inregistrari la rezolutii 4K UHD si Full HD in ambele formate de film, FX si DX. In plus, formatele sale de fotografiere HLG pastreaza mai multe detalii, intervalul dinamic si contrastul, minimizand cerintele de post-procesare. Functiile AF detectare ochi si AF detectare animale sunt imbunatatite, permitand mai buna focalizare a subiectelor in timpul inregistrarilor video.

 

Z 6II este capabil sa focalizeze automat pana la -6EV si asigura o viteza continua de 14 fps si un numar maxim crescut de fotografii la fotografiere continua: 200 de imagini JPEG sau 124 de imagini RAW necomprimate pe 12 biti intr-o singura serie.

 

Nikon Z 6II va fi disponibil in Romania la inceputul lunii noiembrie, iar Nikon Z 7II la inceputul lunii decembrie. 

 

 

 

 

autofocus, 4k, nikon z 6ii, z 7ii, afAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 2 comentarii
Andrew Shetty
Andrew Shetty a scris pe 27-10-2020 la 12:10
This Nikon is very Smooth. I used to it and feel very satisfied
0
0
Calin
Calin a scris pe 14-10-2020 la 20:36
Este posibilitatea de trade-in cu body din prima serie z plus diferenta pentru un alt body din seria 2?
0
0

Articole similare |
Articole recente
In februarie 2019 testam pentru prima data mirrorlessul Z6 intr-o tura foto alaturi de Nikon. A fost dragoste la prima vedere si chiar din primele clipe m-am acomodat perfect cu el, meniul, butoanele si ergonomia, toate fiindu-mi familiare de pe...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.