20 aprilie 2021

Nikon anunta actualizari de firmware pentru toata gama Z

Nikon are placerea sa anunte un pachet de actualizari firmware pentru toata gama sa de aparate mirrorless Nikon Z. Astfel, vor fi disponibile v. 1.20 pentru Z 7II si Z 6II, v. 3.30 pentru Z 7 si Z 6, v. 1.10 pentru Z 5, si v. 2.10 pentru Z 50.Versiunea de firmware 1.20 pentru Z 7II si Z 6II va oferi performante imbunatatite ale focalizarii automate, inclusiv focalizare mai rapida in conditii de iluminare slaba. In plus, a fost imbunatatita focalizarea automata atunci cand este folosit un blit extern Speedlight, dar si urmarirea cadrelor cu detectia fetei si ochilor.

 

 

In cazul actualizarilor pentru Z 6, Z 7 si Z 50, a fost adaugata optiunea de Salvare a pozitiei de focalizare care permite inregistrarea pozitiei curente a punctului de focalizare atunci cand aparatul este oprit si activarea ei la repornire. Noua versiune de firmware pentru Z 6 va adauga si functia de inregistrare audio (voice memo), regasita la varful de gama Nikon D6. Aceasta va fi disponibila ulterior si pentru Nikon Z 6II. 

 

Versiunea 1.10 pentru Nikon Z 5 va include o focalizare mai rapida in conditii de iluminare slaba atunci cand este folosit modul dedicat Low-Light AF. In plus, asemenea aparatelor Z 6, Z 7 si Z 50, va oferi si optiunea de Salvare a pozitiei de focalizare.


L.E. 26 aprilie: Actualizarile de firmware sunt acum disponibile pentru descarcare. 

 

 

actualizare firmware, z7, z6, nikon z, z 50, z 5, z6ii, z7iiAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat versiunea de firmware 2.40 pentru aparatul sau mirrorless DX Nikon Z 50. Lista modificarilor aduse de noua versiune:- focalizarea automata cu detectie ochi este disponibila in timpul inregistrarii segmentelor video- performanta...
citeste tot
Bucuresti, 05 ianuarie 2023 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte dezvoltarea a doua noi obiective NIKKOR Z: NIKKOR Z 85mm f/1.2 S, un obiectiv de telefotografie medie cu distanta focala fixa si deschidere mare a diafragmei...
citeste tot
Bucuresti, 20 septembrie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte cel mai usor dintre obiectivele cu zoom cu unghi larg pentru aparate foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru pe care le-a produs pana acum:...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.