20 aprilie 2021

Nikon anunta actualizari de firmware pentru toata gama Z

Nikon are placerea sa anunte un pachet de actualizari firmware pentru toata gama sa de aparate mirrorless Nikon Z. Astfel, vor fi disponibile v. 1.20 pentru Z 7II si Z 6II, v. 3.30 pentru Z 7 si Z 6, v. 1.10 pentru Z 5, si v. 2.10 pentru Z 50.Versiunea de firmware 1.20 pentru Z 7II si Z 6II va oferi performante imbunatatite ale focalizarii automate, inclusiv focalizare mai rapida in conditii de iluminare slaba. In plus, a fost imbunatatita focalizarea automata atunci cand este folosit un blit extern Speedlight, dar si urmarirea cadrelor cu detectia fetei si ochilor.

 

 

In cazul actualizarilor pentru Z 6, Z 7 si Z 50, a fost adaugata optiunea de Salvare a pozitiei de focalizare care permite inregistrarea pozitiei curente a punctului de focalizare atunci cand aparatul este oprit si activarea ei la repornire. Noua versiune de firmware pentru Z 6 va adauga si functia de inregistrare audio (voice memo), regasita la varful de gama Nikon D6. Aceasta va fi disponibila ulterior si pentru Nikon Z 6II. 

 

Versiunea 1.10 pentru Nikon Z 5 va include o focalizare mai rapida in conditii de iluminare slaba atunci cand este folosit modul dedicat Low-Light AF. In plus, asemenea aparatelor Z 6, Z 7 si Z 50, va oferi si optiunea de Salvare a pozitiei de focalizare.


L.E. 26 aprilie: Actualizarile de firmware sunt acum disponibile pentru descarcare. 

 

 

actualizare firmware, z7, z6, nikon z, z 50, z 5, z6ii, z7iiAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
  Cobweb (2023) - Lionsgate Films      1. Cine este Vlad Cioplea si care este experienta ta in fotografie?       Sunt un om care a studiat fotografia de mic si care s-a indragostit iremediabil de ea. Membrii din...
citeste tot
Noile setari pentru portrete si fotografiile monocrome reprezinta o „revolutie”, oferind o calitate incredibila a imaginii si o reducere semnificativa a fluxului de lucru. Froydis Geithus, Ambasador Nikon si una dintre cele mai renumite...
citeste tot
Nikon este incantat sa anunte ca Nikon Z 9 a fost lansata in orbita catre Statia Spatiala Internationala (ISS) in luna ianuarie, ajutand astronautii NASA sa captureze imagini iconice si uluitoare ale Pamantului si spatiului intr-o calitate si...
citeste tot
In timp ce post procesarea poate rezolva multe probleme, o imagine neclara nu poate fi corectata nicicum. Fotografiile clare sunt esentiale pentru o fotografie excelenta, asa ca iata tot ce trebuie sa stii despre autofocusul aparatului tau foto DSLR...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.