Nikon isi lanseaza cel mai bun aparat foto pentru vloggeri de pana acum - Z 30 - si noul NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S

Bucuresti, 29 iunie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea unui aparat foto pentru vlogging de nivel superior, Z 30, si a unui nou obiectiv de super-telefotografie cu distanta focala fixa, NIKKOR Z 400m f/4.5 VR S. Mic, capabil si foarte simplu de utilizat, aparatul foto mirrorless Z 30 este destinat oricui doreste sa depaseasca limitele smartphone-ului. Proiectat pentru o portabilitate extrema, usor si potrivit pentru calatorii, noul obiectiv permite fotografilor sa profite de o distanta focala de 400 mm si de o calitate remarcabila a imaginii, specifica obiectivelor din linia S.
Senzorul de imagine in format DX al aparatului foto (care este mult mai mare decat senzorul de imagine al unui smartphone) permite inregistrarea unor imagini video clare si bogate in detalii care nu se pot realiza cu un smartphone. Vloggerii pot sa faca inregistrari lungi, cu segmente video neintrerupte timp de pana la 125 de minute, iar focalizarea automata permanenta este disponibila in timpul inregistrarii. Z 30 utilizeaza intreaga latime a senzorului sau pentru a permite un camp vizual de 100% (aprox.), iar calitatea sunetului este excelenta, gratie microfonului stereo incorporat al aparatului foto sau unui microfon extern. Monitorul cu ecran tactil si unghi variabil faciliteaza fotografierea din orice unghi, iar manerul adanc permite fotografierea stabila cu aparatul foto tinut in mana, chiar si cu bratul intins.


 

 

 

Cantarind doar 1245 g (aprox.) si avand o lungime totala de doar 234,5 mm, constructia sa extrem de portabila pozitioneaza in mod hotarat obiectivul NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S intr-o categorie aparte. Fotografii pot chiar sa tina acest obiectiv de super-telefotografie montat pe aparatul foto in timp ce se deplaseaza, usurand drumul spre cele mai bune puncte de observare. Indiferent daca fotografiati sau filmati, puterea de rezolutie remarcabila permite obtinerea unor imagini cu bokeh frumos, culori, contrast si claritate deosebite. Puternicul sistem VR optic sincronizat are un efect de compensare echivalent cu pana la 6 trepte cand acest obiectiv este montat pe Z 9. Comenzile sunt complet personalizabile, iar etansarea avansata impotriva intemperiilor protejeaza atat obiectivul, cat si aparatul foto.


 


Rezumatul caracteristicilor cheie: Z 30 de la Nikon

 

Vloguri de nivel superior: inregistrati imagini video neintrerupte timp de pana la 125 de minute.
Captivati urmaritorii cu filme secventiale sau cu inregistrari cu redare incetinita cursiva in Full HD (120p).
Sunet curat si clar: inregistrati sunetul prin microfonul stereo sensibil incorporat sau printr-un microfon extern optional.
Monitor cu ecran tactil si unghi variabil: faciliteaza inregistrarile de vlogging sau selfie-urile la persoana intai.
Mod autoportret: intoarceti monitorul pentru a fi orientat spre inainte si aparatul foto goleste ecranul instantaneu, pentru o vizualizare neobstructionata a portretului.
AF detectare ochi si AF detectare animale: moduri disponibile pentru imagini statice si video. Mentin focalizarea asupra ochilor oamenilor sau ai pisicilor si ai cainilor, chiar daca acestia isi schimba pentru moment pozitia fata de aparatul foto.
Conectare simpla si partajare usoara: Bluetooth si Wi-Fi faciliteaza conectarea aproape oriunde.
Cablu USB-C inclus: conectati-l pentru a furniza energie constanta aparatului foto Z 30: transmiteti in direct o inregistrare de vlog si incarcati acumulatorul aparatului foto in acelasi timp.
Accesorii pentru vlogging: aparatul foto este compatibil cu o multitudine de accesorii populare pentru vlogging.

 

 

 

obiective, mirrorless, nikon z 30, telefotografieAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 02 octombrie 2022:  SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte doua produse noi in gama sa de aparate si obiective mirrorless. Astfel, Z fc si NIKKOR Z 40mm f/2 (SE) primesc o versiune neagra, ambele...
citeste tot
Bucuresti, 02 octombrie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte extinderea gamei de obiective profesionale de super-telefotografie cu NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S. Avand un teleconvertor incorporat si performante AF de...
citeste tot
Bucuresti, 20 septembrie 2022: SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 3.00 pentru emblematicul sau aparat foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru, Nikon Z 9.   Noul upgrade...
citeste tot
Bucuresti, 20 septembrie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte cel mai usor dintre obiectivele cu zoom cu unghi larg pentru aparate foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru pe care le-a produs pana acum:...
citeste tot
Bucuresti, 16 august 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte ca patru dintre produsele sale au avut succes la EISA Awards 2022-2023. Aparatul foto mirrorless de top de la Nikon, Z 9 a impresionat juriul, care i-a acordat...
citeste tot
Bucuresti, 06 iulie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 2.10 pentru cel mai avansat aparat foto mirrorless FX din gama sa, Nikon Z 9.   Versiunea 2.10 va imbunatati...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.