21 aprilie 2011

Nikon D7000 si Nikon COOLPIX P300 premiate la TIPA 2011

Bucuresti, 21 aprilie 2011 SKIN, unic importator Nikon in Romania si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, are placerea sa anunte ca aparatele foto Nikon D7000 si Nikon COOLPIX P300 au fost premiate in cadrul TIPA Awards 2011 cu titlurile Best D-SLR Advanced, respectiv Best General Compact Camera.

 

TIPA (Technical Image Press Association) este compusa din 29 de publicatii de fotografie din 13 tari europene. Premiile oferite de Asociatie sunt printre cele mei prestigioase din industria foto mondiala, luand in considerare calitatea, performanta si beneficiile aduse utilizatorilor.

 

La acordarea premiului Best D-SLR Advanced aparatului Nikon D7000, juriul TIPA a comentat: „Nikon D7000 ne-a impresionat prin faptul ca este definitia performantei pentru aparatele DSLR in format DX (APS-C), avand un senzor CMOS de 16,2MP, fotografiind cu sase cadre pe secunda pana la 100 de cadre consecutive, beneficiind de un vizor cu acoperire de 100% a cadrului si de un ecran LCD de 3 inci cu operare Live View. Corpul partial din aliaj de magneziu, etans la apa si praf, plus o durata de viata de peste 150 000 de declansari ii ofera o infatisare profesionala”.

 

Nikon COOLPIX P300 a primit titlul de Best General Compact Camera. Juriul si-a justificat astfel decizia: „Nikon COOLPIX P300 este un aparat compact si stilat cu un obiectiv remarcabil cu f/1.8, care porneste de la 24mm (echivalentul pentru Full Frame) si cu zoom de 4,2x. Sticla cu indice de refractie inalt (High Refractive Index) utilizata in blocul optic asigura obtinerea unor imagini clare cu un contrast inalt. Combinand acestea cu un senzor CMOS iluminat din spate de 12,2 MP, aparatul foto ofera o calitate a imaginii excelenta chiar si in conditii slabe de iluminare. P300 poate filma in format Full HD (1080p), dar si cu incetinitorul, cu pana la 120 de cadre pe secunda”.

 

Radu Niculescu, Brand Manager Nikon in Romania, a declarat: „Suntem incantati ca an dupa an aparatele foto Nikon sa primeasca premii cheie in cadrul celor mai prestigioase competitii de gen din lume. Aceasta ne certifica calitatile deosebite ale produselor Nikon si asigura utilizatorii ca fotografiaza cu cele mai bune echipamente din lume in categoriile respective”.

 

Nikon D7000 si Nikon COOLPIX P300 sunt disponibile si in Romania prin partenerii Nikon din intreaga tara.

nikon coolpix, coolpix, tipa, 2011, nikon d7000, d7000, nikon coolpix p300, coolpix p300, p300, premiateAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

 
 
Articole similare |
Articole recente
Nikon are placerea sa anunte ca a castigat patru premii la patru categorii individuale de produse la TIPA World Awards 2020. Nikon D780, Nikon Z 50, AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR si NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct au fost premiate ca...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.