05 octombrie 2018

Nikon D3500 este disponibil in Romania

Ne face placere sa va anuntam ca noul aparat foto DSLR Nikon D3500 este disponibil incepand de astazi la partenerii Nikon din RomaniaPe cei care sunt la inceputul fotografierii cu un DSLR, acest aparat foto ii ajuta sa capteze usor fiecare moment important si fiecare aventura de zi cu zi. Designul ergonomic rafinat include un nou maner adanc si o configuratie mai spatioasa a butoanelor. Aparatul foto se simte imediat confortabil in mana, iar degetul mare al utilizatorului are spatiu suficient pentru a se sprijini pe spatele aparatului foto. Aparatul foto poate fi operat sigur si fara efort.

 

 

 

Popularul MOD GHID de la Nikon duce fotografierea la urmatorul nivel, aratandu-i utilizatorului exact cum sa regleze setarile pentru a capta imaginile in fotografii si filme asa cum il impresioneaza in momentul respectiv. Iar durata mare de functionare a acumulatorului ii asigura pe utilizatori ca pot fotografia din zori pana la asfintit si dupa aceea.

 

Va invitam la partenerii Nikon din Romania pentru a achizitiona noul aparat foto DSLR Nikon D3500!

dslr, entry-level, nikon d3500Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 2 comentarii
Coman Adrian
Coman Adrian a scris pe 21-11-2018 la 12:57
Am ramas surprins dar nu placut sa remarc faptul ca nu pot conecta microfon la acest aparat.De ce i-au scos jackul pentru microfon nu pot intelege ?!?! Nu are functia foto panorama si HDR.Ar fi fost extrem de utile.Poate intr-un viitor update vor adauga niste functii noi.
0
0
Radu
Radu a scris pe 18-10-2018 la 19:36
Costa cam mult in Romania, mult mai mult decat e in strainatate. Mai scadeti pretul.
1
0

Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat noua versiune de firmware 1.20 pentru varful de gama DSLR full frame, aparatul foto Nikon D6. Afla mai jos care sunt cele mai importante modificari aduse:     • A fost adaugat un element Reluare functii fotografiere...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.