02 iunie 2021

Nikon anunta primele 2 obiective macro pentru familia Nikon Z si dezvoltarea a doua modele cu focala fixa, compacte si usoare

Bucuresti, 2 iunie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte primele doua obiective macro care se alatura familiei Nikon Z. Impresionant de usor, NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S este un obiectiv macro profesional din Linia S, capabil sa ofere profunzime si detalii extrem de realiste. NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 este un obiectiv compact, usor si versatil, ideal pentru realizarea fotografiilor macro de catre incepatori. Tot astazi, Nikon anunta dezvoltarea obiectivelor cu distanta focala fixa, compacte si usoare, NIKKOR Z 28mm f/2.8 si NIKKOR Z 40mm f/2.

 

Cu un raport de reproducere de 1:1, o focalizare impecabila si abilitati de redare deosebite, obiectivul profesional NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S este un maestru al fotografiei in marime naturala. Fiind optimizat pentru fotografierea macro in imagini statice sau video si avand un unghi de camp de telefotografie medie, acest obiectiv este foarte indicat si pentru portrete detaliate: claritatea si contrastul sunt remarcabile, la fel si efectul de bokeh. Controlul este precis si flexibil, iar fotografii pot inversa directia de focalizare a acestui obiectiv, ceea ce reprezinta un avantaj atunci cand lucreaza intr-un mediu mixt de productie. NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S dispune de o diafragma circulara cu 9 lame si de acoperirile anti-reflexie ARNEO si cu nanocristale de la Nikon. Sistemul VR (reducerea vibratiilor) al obiectivului se combina cu sistemul VR al aparatului foto pentru a oferi stabilitate la fotografierea cu aparatul foto tinut in mana, chiar si in lumina scazuta. Distanta minima de focalizare este de doar 0,29 m, iar limitatorul de focalizare AF permite identificarea rapida a subiectelor aflate in intervalul 0,29-0,50 m. Montura si toate componentele mobile sunt etansate pentru a asigura protectia impotriva prafului si umezelii. Acoperirea cu fluor de la Nikon respinge apa, praful si murdaria.

 

Noul NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 este un obiectiv excelent pentru orice situatie, capabil sa scoata in evidenta frumusetea chiar si in imaginile celor mai obisnuite subiecte. De la fotografii cu mancaruri ispititoare pana la imagini cu flori vazute de sus, fotografii pot capta cu usurinta imagini macro extrem de clare in marime naturala (1:1) si prim-planuri impresionante cu subiecte mici si detalii fine. Focalizarea este rapida si clara, chiar si atunci cand partea din fata a acestui obiectiv macro este la doar 5,6 cm distanta de un subiect! Utilizatorii pot profita si de distanta focala clasica, de 50 mm si de perspectiva naturala pentru a fotografia orice, de la portrete pana la scene de strada.

 

 

NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S si NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 vor fi disponibile in Romania la finalul lunii iunie.

 

NIKKOR Z 28mm f/2.8 este dezvoltat ca obiectiv cu distanta focala fixa pentru unghi larg, fiind ideal pentru instantanee de zi cu zi. Spre deosebire de acesta, NIKKOR Z 40mm f/2 este conceput ca obiectiv standard cu distanta focala fixa cu un efect de bokeh placut datorita diafragmei deschise f/2.

macro, obiective, nikon, mirrorless, zAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
VASILE HERTELY
VASILE HERTELY a scris pe 02-09-2021 la 19:25
Asteptam cam de mult timp un 24-120mm sau macar 24-120mm, domnul Nikon!
0
0

Articole similare |
Articole recente
Nikon Romania a realizat o selectie speciala a unora dintre cele mai reusite cadre din anul 2023. Iata 23 de imagini create cu echipamentul Nikon - ”Best of 2023”.         © Vlad Pogonariu - fotografie de...
citeste tot
Nikon, in parteneriat cu CIWEM, WaterBear, Arup si MPB are placerea sa anunte castigatorii editiei din 2023 a concursului Environmental Photographer of the Year. Acum, la cea de-a 16-a editie, concursul pune in lumina provocarile stringente de...
citeste tot
BTS, director de fotografie si ambasador Nikon, Pep Bonet dezvaluie arta videografiei: de la stilurile de miscare, importanta modului manual si de ce spontaneitatea functioneaza adesea cel mai bine.   "Eu sunt un povestitor", incepe Pep Bonet....
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.