02 iunie 2021

Nikon anunta NX Field - un nou sistem de fotografiere de la distanta pentru profesionisti

Bucuresti, 2 iunie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte NX Field, un nou sistem de fotografiere de la distanta, programat sa fie lansat pe 17 iunie 2021. NX Field ii va sprijini pe cei aflati in prima linie a fotografiei de stiri si sportive, permitand utilizatorilor sa conecteze mai multe aparate foto digitale SLR de la Nikon, sa opereze si sa regleze setari si sa incarce automat imaginile captate cu aparatele foto pe un server FTP.

 

Aplicatia NX Field va fi lansata de NPS (Nikon Professional Services), organizatia prin intermediul careia Nikon ofera suport si servicii fotografilor profesionisti din intreaga lume. Sistemul este compatibil cu aparatele foto digitale SLR Nikon D6 si Nikon D5, iar suportul pentru aparatele foto mirrorless, precum Nikon Z 9, Z 7II si Z 6II este planificat pentru viitor.

 

Prin conectarea mai multor aparate foto digitale SLR compatibile de la Nikon, sistemul permite aparatului foto ,,principal" sa controleze simultan declansatoarele aparatelor foto de la distanta. Aparatele foto pot fi conectate prin cabluri de retea LAN sau printr-o retea LAN fara fir.

 

Dupa descarcarea aplicatiei NX Field, declansatoarele aparatelor foto de la distanta pot fi controlate de pe smartphone sau de pe tableta. Aplicatia poate fi utilizata pentru a efectua cu usurinta o serie de actiuni de la distanta, inclusiv verificarea vizualizarii in timp real prin obiectiv, schimbarea setarilor aparatelor foto, precum si verificarea si incarcarea imaginilor captate cu aparatele foto.

 

NX Field accepta fotografierea de la distanta prin 5G sau prin internet, ceea ce inseamna ca aplicatia poate fi utilizata in miscare. De exemplu, ar putea permite operarea din afara Japoniei a unor aparate foto pozitionate in Tokyo.

 

Intre timp, permitand pozitionarea aparatelor foto in locuri pe care oamenii nu le pot accesa cu usurinta, cum ar fi linia de sosire a unei curse sau aproape de acoperisul unui stadion, NX Field faciliteaza captarea momentelor decisive si de fractiuni de secunda din perspective si unghiuri care pana acum erau considerate foarte provocatoare.

 

Mai mult decat atat, sistemul permite incarcarea imediata si automata a imaginilor captate cu aparatele foto principal si de la distanta pe un server FTP.

 

Nikon va actualiza continuu aplicatia NX Field si va sprijini fotografii profesionisti care activeaza in prima linie a reportajelor de stiri si sportive.

 

Pentru a se putea utiliza NX Field, trebuie instalat (contra cost) firmware-ul dedicat al aparatului foto, iar aplicatia NX Field trebuie descarcata pe un dispozitiv inteligent.

software, capture nx, nps, view nx, capture nx-d, nx fieldAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

 
 
Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 21 aprilie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte lansarea Versiunii 1.2.0 a software-ului NX Field - sistemul sau de fotografiere de la distanta pentru agentiile foto profesionale. Actualizarea de software...
citeste tot
Bucuresti, 17 ianuarie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii 1.1.0 a software-ului NX Field, un sistem de fotografiere de la distanta destinat fotografilor profesionisti si agentiilor de stiri...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.