28 octombrie 2021

Nikon anunta NIKKOR Z 24-120mm f/4 S, aplicatiile NX Tether si NX MobileAir si dezvoltarea NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S

Bucuresti, 28 octombrie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea celui mai recent obiectiv cu zoom, versatilul NIKKOR Z 24-120mm f/4 S. Cu o constructie usoara, caracteristici optice avansate si un interval de zoom larg, acesta este obiectivul pentru orice scenariu. De asemenea, compania anunta NX Tether, software-ul sau care permite reglarea de la computer a setarilor aparatului foto si accepta fotografierea de la distanta si NX MobileAir prin intermediul careia imaginile realizate cu aparatele foto digitale de la Nikon se transfera automat pe un server FTP (File Transfer Protocol), fara a fi necesara utilizarea unui calculator. Tot astazi Nikon anunta dezvoltarea obiectivului de super-telefotografie cu distanta focala fixa NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S.

 

Combinand performantele ridicate cu un corp usor si compact, NIKKOR Z 24-120mm f/4 S este ,,pregatit pentru calatorie" atat pentru fotografii, cat si pentru filme. Are performante video remarcabile, efectul nedorit al variatiei distantei focale in functie de distanta de focalizare (focus breathing) fiind practic inexistent, iar incadrarea este consecventa cand refocalizeaza in timpul inregistrarii. Acoperirile cu nanocristale si ARNEO ale obiectivului contracareaza formele dublate si petele luminoase cauzate de lumina incidenta care patrunde din orice directie, pentru a contribui la realizarea unor imagini extrem de clare. Fiind etansat impotriva prafului si picaturilor de apa, NIKKOR Z 24-120mm f/4 S include acoperirea cu fluor de la Nikon pe lentila frontala, care respinge murdaria si se curata usor. In plus, noul obiectiv dispune de comenzi personalizabile,un buton functional dedicat si inel de control pentru atribuirea diferitelor functii, pe baza preferintelor utilizatorului.
NX Tether este un software de computer care permite fotografilor sa isi conecteze aparatul foto de la Nikon la un computer, prin USB, fara fir sau prin retea LAN cu fir si care notifica utilizatorii prin indicatii sonore sau afisate in legatura cu aparitia unor probleme, cum ar fi erorile de transmisie. Aceasta facilitate le permite fotografilor sa se concentreze mai bine asupra fotografierii, avand mai putine griji, chiar si in timp ce lucreaza departe de computer. Software-ul functioneaza perfect cu NX Studio de la Nikon, precum si cu instrumente de editare si de procesare de la terti, inclusiv Lightroom, Photoshop si CaptureOne, realizand un flux de lucru fara probleme pentru fotografierea in mod conectat.

 

NX MobileAir este o aplicatie pentru smartphone care raspunde in mod eficient cerintelor fotografilor profesionisti privind fiabilitatea si livrarea foarte rapida a imaginilor de la fata locului. Conectand un aparat foto digital de la Nikon cu un smartphone printr-un cablu USB, imaginile pot fi transferate automat pe un dispozitiv inteligent impreuna cu informatii de metadate IPTC (International Press Telecommunications Council), care sunt adaugate imediat ce imaginea este captata. De asemenea, utilizatorii pot comuta intre transferul automat si transferul manual in functie de situatie, pentru a selecta manual imaginile de editat si de transferat sau pentru a transfera note vocale impreuna cu imaginile pe un dispozitiv inteligent si a edita informatiile IPTC in timp ce se redau notele.

 

In plus, aplicatia accepta transferul catre un server FTP al imaginilor stocate in dispozitive inteligente sau al imaginilor inregistrate cu aparate foto digitale care nu sunt produse de Nikon. Chiar si in situatiile in care transportul unui computer este interzis sau in care pozitionarea unui computer este dificila, utilizatorii pot edita cu usurinta folosind dispozitivele lor inteligente, lucrand astfel mai eficient.

 

Software-ul NX Tether poate fi descarcat de la Centrul de descarcare Nikon. Aplicatia NX MobileAir va fi disponibila in Europa la Google Play si la App Store in 2022.

 

 

obiective, 400mm, 24-120mm, mirrorless, nikkor z, nx tetherAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
Hertely Vasile
Hertely Vasile a scris pe 28-10-2021 la 18:13
Buna!
Pe cand in stoc, in Romania?
0
0
RO Nikonisti
RO Nikonisti a scris pe 01-11-2021 la 18:19
Obiectivul va fi disponibil in Romania in decembrie.
0
0

Articole similare |
Articole recente
Nikon Europe are placerea sa anunte ca a primit patru premii Red Dot impresionante pentru designul produselor. Doua dintre cele mai performante aparate foto mirrorless Nikon full-frame – modelele de top, Nikon Zf si Z8, au primit recunoastere...
citeste tot
Arunca o privire asupra specificatiilor noului superzoom incredibil de la Nikon! NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR este obiectivul perfect pentru oricine doreste sa calatoreasca usor, dar sa aiba in continuare toate optiunile. Cu gama sa de zoom de...
citeste tot
Nikon are placerea sa anunte astazi lansarea unui nou obiectiv cu zoom din seria Z – NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR. Avand un zoom remarcabil de 14,2x intr-un corp compact si usor, poti sa ti acest obiectiv de uz general cu superzoom extrem de...
citeste tot
De la sport la reportaje, de la nunti la natura si de la fotografii la video, acest obiectiv rapid va oferi fiecarei povesti o perspectiva noua.   NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S reprezinta capatul lung al trio-ului profesional f/2.8 si va oferi...
citeste tot
    Acest obiectiv profesional, de tip mid-zoom este un adevarat instrument fotografic pentru orice ocazie. NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S se afla in trio-ul liniei profesionale S-line, cu montura NIKKOR Z si diafragma f/2.8, fiind obiectivul la...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.