03 aprilie 2015

Nikon 1 J4, Nikon 1 S2 si COOLPIX S6900 castiga red dot award: product design 2015

Nikon are placerea sa anunte ca trei dintre produsele sale au primit prestigiosul premiu „red dot award: product design 2015” (premiul red dot pentru designul produselor), sponsorizat de Design Zentrum Nordrhein Westfalen din Germania. Aparatele foto avansate cu obiective interschimbabile Nikon 1 J4 si Nikon 1 S2, precum si aparatul foto digital compact COOLPIX S6900 au castigat premii pentru calitate si design.

Premiul „red dot award: product design” a devenit unul dintre cele mai importante si mai prestigioase premii de design din lume. In acest an, designeri si companii din 56 de tari au inscris la concurs 4.928 de produse. Premiul a fost acordat produselor lansate in ultimii doi ani, care isi demonstreaza superioritatea in sfera a noua caracteristici de design, inclusiv cele ce tin de inovatie, functionalitate, ergonomie, ecologie si durabilitate.


Produsele castigatoare vor fi expuse in perioada 30 iunie – 26 iulie 2015 in cadrul unei expozitii speciale la Red Dot Design Museum, in incinta sitului patrimoniului cultural mondial Zeche Zollverein din Essen, Germania.

Nikon 1 J4


Nikon 1 J4 demonstreaza performante superioare de urmarire a subiectelor in miscare, avand cea mai mare cadenta de cadre din lume la fotografierea continua cu viteza ridicata cu urmarire AF, de aproximativ 20 fps. Aparatul foto cu obiectiv interschimbabil are un corp usor si compact, oferind o diversitate de functii de inregistrare si de editare a imaginilor statice si a filmelor. Fiind echipat cu un ecran tactil LCD TFT, permite operarea intuitiva, iar functia Wi-Fi incorporata asigura transferarea si partajarea simpla a imaginilor de inalta calitate.


Nikon 1 S2 


Nikon 1 S2 le permite celor neobisnuiti cu aparatele foto cu obiective interschimbabile sa inregistreze imagini frumoase printr-o operare simpla. Designul minimizat al sistemului aparatului foto compact este disponibil in patru culori, inclusiv rosu si galben, impreuna cu obiectivele corespunzatoare.

COOLPIX S6900 


COOLPIX S6900 este un aparat foto digital compact, echipat cu un obiectiv cu zoom optic de 12x si cu un numar de caracteristici care ofera utilizatorilor bucuria de a realiza autoportrete. Printre acestea se numara monitorul LCD cu unghi variabil, care faciliteaza fotografierea din puncte de observare joase sau inalte, suportul de aparat foto incorporat si butonul de declansare frontal. De asemenea, acest model ofera posibilitati de operare superioara si este echipat cu functii impresionante, inclusiv Comanda prin gesturi, care permite comanda de la distanta prin utilizarea palmei, iar functiile Wi-Fi si NFC incorporate faciliteaza partajarea.

premii, red dot, nikon 1 s2, nikon 1 j4, coolpix s6900Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Ne face placere sa va anuntam ca Nikon a castigat mai multe premii in cadrul competitiilor TIPA, Red Dot Design Award si iF Design Award. Astfel, in cadrul TIPA, Nikon Z fc a castigat distinctia "Cel mai bun aparat APS-C", Nikon Z 9 a primit premiul...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.