13 iulie 2016

Firmware "A" versiunea 1.03 si firmware "B" versiunea 1.02 pentru Nikon D3S

Nikon a anuntat astazi actualizarea firmware-ului aparatului foto Nikon D3S.


Acest software furnizeaza un serviciu pentru aparatul foto D3S care va actualiza simultan firmware-ul „A” la versiunea 1.03 si firmware-ul „B” la versiunea 1.02. Inainte de a continua, selectati Firmware version (Versiune firmware) in fila SETUP MENU (MENIU SETARE) a aparatului foto si verificati versiunea firmware-ului aparatului foto. Nu va fi nevoie sa descarcati sau sa instalati aceasta actualizare daca firmware-ul precizat mai sus este instalat deja.

 

Modificarile versiunilor firmware „A” 1.03/„B” 1.02 fata de versiunile firmware „A” 1.02/„B” 1.02

 

Au fost rezolvate urmatoarele probleme:

  • Uneori, indicatorul de incarcare a acumulatorului clipea daca aparatul foto era pornit cu optiunea Clean at shutdown (Curatare la oprire) sau Clean at startup & shutdown (Curatare la pornire si la oprire) selectata pentru SETUP MENU (MENIU SETARE) > Clean image sensor (Curatare senzor imagine) > Clean at startup/shutdown (Curatare la pornire/oprire).
  • Uneori, se inregistrau doua imagini diferite cu acelasi nume de fisier pe ambele carduri de memorie cand erau introduse doua carduri cu optiunea Overflow (Depasire) selectata pentru SHOOTING MENU (MENIU FOTOGRAFIERE) > Slot 2 (Fanta 2).

 

Modificarile versiunilor firmware „A” 1.02/„B” 1.02 fata de „A” 1.01/„B” 1.01

  • S-a adaugat compatibilitate pentru obiective AF-S NIKKOR 800 mm f/5.6E FL ED VR.

 

Modificarile versiunilor firmware „A” 1.01/„B” 1.01 fata de „A” 1.00/„B” 1.00

  • Au fost aduse urmatoarele modificari la inregistrarea filmului pentru a remedia problema care uneori facea sa para ca inregistrarea se oprise:

- Un afisaj „informatii fotografiere + histograma” este disponibil in previzualizarea expunerii in vizualizarea in timp real pentru modul Tripod (Trepied), dar acum histograma dispare de pe afisaj in timpul inregistrarii.
- Cand aparatul foto este conectat la un televizor folosind un cablu audio/video EG-D2, apasarea butonului vizualizare live afiseaza vizualizarea prin obiectiv atat pe televizor, cat si pe monitorul aparatului foto, insa acum monitorul aparatului foto se inchide in timpul inregistrarii unui film. Monitorul se deschide atunci cand cablul audio/video EG-D2 este deconectat de la aparatul foto.

  • A fost modificate unele meniuri si texte de ajutor in limba chineza simplificata.
  • Cu unele carduri de memorie CompactFlash, pe panoul de control superior se afisa „CHA” si cardul nu putea fi utilizat. Aceasta problema a fost rezolvata.

 

Vizualizarea versiunii firmware a aparatului foto

  1. Porniti aparatul foto.
  2. Apasati butonul MENU al aparatului foto si selectati Firmware version (Versiune firmware) din SETUP MENU (MENIU SETARE) pentru a afisa versiunea firmware a aparatului foto.
  3. Verificati versiunea firmware a aparatului foto.
  4. Opriti aparatul foto.

 

Descarcare firmware A versiunea 1.03 si firmware B versiunea 1.02 pentru Nikon D3S pentru Windows si Mac OS

 

 

 

dslr, firmware, actualizare, update, nikon, d3sAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat versiunea de firmware 2.40 pentru aparatul sau mirrorless DX Nikon Z 50. Lista modificarilor aduse de noua versiune:- focalizarea automata cu detectie ochi este disponibila in timpul inregistrarii segmentelor video- performanta...
citeste tot
Bucuresti, 20 septembrie 2022: SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 3.00 pentru emblematicul sau aparat foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru, Nikon Z 9.   Noul upgrade...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.