25 ianuarie

Expozitia de fotografie Naturopolis la Muzeul de Arta Piatra-Neamt

Cu entuziasm, Complexul Muzeal National Neamt anunta expozitia Naturopolis, editia 2023, a Concursului de Fotografie de Natura Urbana. Evenimentul a atras atentia pasionatilor de fotografie de natura din intreaga tara, avand ca motto „Natura de langa noi”.

 

 

Organizat de FORONA in colaborare cu Primaria Municipiului Brasov, concursul si-a propus sa evidentieze frumusetea si diversitatea naturii intr-un mediu antropizat. Scopul sau a fost sa ilustreze adaptarea animalelor si plantelor salbatice intr-un mediu antropic, incurajand participantii sa surprinda aspectele benefice ale convietuirii omului cu viata salbatica in zonele locuite.

 

Expozitia Naturopolis, ce aduna toate operele finaliste ale concursului, va fi deschisa publicului la Muzeul de Arta Piatra-Neamt, intr-un cadru deosebit, in perioada 22 ianuarie – 29 februarie 2024. Acest eveniment isi propune sa exploreze si sa celebreze conexiunea dintre om si natura in mediul urban, evidentiind adaptarea vietii salbatice si subliniind importanta conservarii mediului.

 

Sprijinul generos al partenerilor, precum Grupul Milvus, Nikon Romania, F64, Propark – Fundatia pentru Arii Protejate, Reteaua pentru Natura Urbana, Asociatia Romania Salbatica si Societatea Ornitologica Romana (SOR), a contribuit la succesul evenimentului, iar recunostinta noastra le este adresata.

 

 

 

Responsabilii si curatorii expozitiei de la Muzeul de Arta Piatra-Neamt sunt Dr. Ionut Gradianu, Oana-Maria Balan si Ionela-Alexandra Boboc, muzeografi in cadrul Muzeului de Stiinte Naturale Piatra-Neamt.

 

Prin intermediul proiectului Naturopolis, comunitatea a fost invitata sa exploreze si sa celebreze frumusetea naturii de langa noi in inima mediului urban. Expozitia reprezinta un apel continuu la constientizarea importantei protejarii naturii in comunitatile noastre.

nikon romania, forona, fotografie de natura, 2023, concurs de fotografie de natura urbana, naturopolisAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
  Nikonisti: Ne-ai marturisit ca acum doi ani ti-ai propus sa ajungi la Dakar Rally si, iata ca, in 2024 ai fost invitata sa fotografiezi in cadrul evenimentului. Mai mult decat atat, esti primul fotograf roman care a reusit sa ajunga, in mod...
citeste tot
Oana Vedinas, creator Nikon Z 8, fotografa de portret in studio, specializata pe fotografia de maternitate, vine in Bucuresti pentru un eveniment special: Masterclass - Arta fotografiei de Maternite. Impreuna cu Nikon Romania, ea te invita la un...
citeste tot
La inceputul fiecarui an, reflectam, facem o retrospectiva a anului ce a trecut si ne gandim cu mult entuziasm la posibilitatile pe care le avem in viitor. Echipa Nikon Romania a fost curioasa sa afle ce rezolutii au fotografii Nikon asa ca am...
citeste tot
Nikon Romania a realizat o selectie speciala a unora dintre cele mai reusite cadre din anul 2023. Iata 23 de imagini create cu echipamentul Nikon - ”Best of 2023”.         © Vlad Pogonariu - fotografie de...
citeste tot
         Pe 1 noiembrie s-a desfasurat primul workshop din cadrul campaniei Creatorilor Z 8. Ionut Poptelecan a provocat participantii sa treaca la urmatorul nivel in fotografia de nunta in destinatie. A...
citeste tot
Castigator Grand Prize al concursului de fotografie „Tears in the Rain” („Lacrimi in ploaie”) de Austin Garcia (Philippine)   Nikon are placerea sa anunte castigatorii premiilor Grand Prize pentru fiecare categorie a...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.