12 februarie 2020

Doua noi obiective NIKKOR Z se alatura familiei Nikon Z

Bucuresti, 12 februarie 2020: Nikon prezinta astazi doua noi obiective NIKKOR Z: obiectivul cu unghi ultralarg NIKKOR Z 20mm f/1.8 S si zoomul de telefotografie NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR. Ambele obiective focalizeaza rapid, silentios si cursiv si sunt bine etansate pentru asigurarea protectiei impotriva prafului si umezelii.

 

NIKKOR Z 20mm f/1.8 S extinde gama de obiective de inalta performanta cu diafragma f/1.8 din linia S, concepute pentru sistemele Nikon Z. Cand un unghi larg nu se dovedeste a fi suficient de larg, acest obiectiv de 20 mm cu unghi ultralarg, cu distanta focala fixa si deschidere mare a diafragmei este o optiune foarte interesanta. Caracteristicile optice avansate, montura Z larga si diafragma circulara cu 9 lame, de f/1.8 ofera performante excelente in orice lumina. Claritatea este excelenta de la o margine la alta a cadrului si exceptionala la distante mici, gratie unei distante minime de focalizare de doar 0,20 m. Sticla ED si acoperirea cu nanocristale anti-reflexie de la Nikon combat formele dublate si petele luminoase - indiferent de situatie, acest obiectiv pentru aparate foto mirrorless capteaza mult mai mult din priveliste.

 

NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR se alatura familiei Nikon Z ca un obiectiv de calatorie perfect pentru realizarea unor fotografii si filme bogat detaliate. Fiind unul dintre cele mai compacte zoomuri de telefotografie disponibile in prezent, incape lejer in genti mai mici. Montura Z larga permite un design unic, care pozitioneaza lentilele mai mari in spate, oferind un echilibru si o manevrabilitate deosebita. Designul optic asigura obtinerea unor imagini clare cu culori vii si contrast ridicat, indiferent daca fotografiati cu unghi larg sau la limita de telefotografie a obiectivului. Videografii pot sa inregistreze segmente video frumoase pe intregul cadru, gratie designului optic NIKKOR avansat, care valorifica la maximum calitatea excelenta a imaginii aparatelor lor foto din gama Nikon Z.

 

Dirk Jasper, manager de produs la Nikon Europe, declara: „Aceste noi obiective NIKKOR adauga sistemului Nikon Z un numar de distante focale populare. Indiferent daca fotografiaza sau filmeaza, in spatii inguste sau in natura, producatorii de imagini au acum si mai multe oportunitati de a se adapta diferitelor situatii cu instrumentele creative de care au nevoie.”

 

Unghi larg, peisaje vaste. NIKKOR Z 20mm f/1.8 S

Obiectiv cu unghi ultralarg si deschidere mare a diafragmei, f/1.8, pentru aparate foto mirrorless. Claritate deosebita de la o margine la alta a imaginii si performante excelente in lumina scazuta.
Claritate remarcabila. Claritatea este deosebita – exceptionala la distante mici. O distanta minima de focalizare de numai 0,20 m ofera fotografilor posibilitatea de a controla cadrul de la close-up pana la infinit.
Bokeh frumos. Designul optic avansat permite obtinerea unor imagini superbe ale galaxiilor si a unor efecte de bokeh cu aspect natural.
Imagini curate si clare. Lentilele din sticla ED si lentilele asferice corecteaza aberatiile cromatice, iar acoperirea cu nanocristale anti-reflexie de la Nikon reduce formele dublate si petele luminoase.
Pregatit pentru filme. Focalizarea este rapida, cursiva si silentioasa. Variatia distantei focale in functie de distanta de focalizare (focus breathing) este eliminata complet.
Etansat impotriva intemperiilor. Toate componentele mobile ale cilindrului obiectivului sunt etansate pentru a fi protejate impotriva prafului si umezelii.

 

 

 

Pentru toate calatoriile dumneavoastra. NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR

Zoom de telefotografie ultracompact. Obiectiv pentru aparate foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru, cu interval de zoom de 24–200 mm, de la unghi larg pana la telefotografie.
Pregatit pentru calatorie. Cantareste doar 570 g si incape cu usurinta in gentile mai mici pentru kituri. Inchizatorul de zoom mentine obiectivul complet retras cat timp este tinut in geanta.
De aproape si clar. Distanta minima de focalizare de doar 0,5 m la 24 mm si de 0,7 m la 200 mm.
Remarcabil pentru filme. Focalizarea automata este silentioasa. Variatia distantei focale in functie de distanta de focalizare (focus breathing) este redusa, la fel si modificarea focalizarii in timpul actionarii zoomului.
Imagini curate si clare. Lentilele asferice din sticla ED si lentilele asferice asigura reducerea la minim a distorsiunilor pe intregul interval de zoom. Acoperirea ARNEO de la Nikon combate formele dublate si petele luminoase, pentru obtinerea unor imagini mai clare.
Rezistent la praf si la picaturi. Obiectivul este etansat pentru asigurarea protectiei impotriva prafului si umezelii. O acoperire cu fluor respinge efectiv praful si murdaria, fara a compromite calitatea imaginii.

 

 

 

 

nikon, mirrorless, 20mm, 24-200mmAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon Romania a realizat o selectie speciala a unora dintre cele mai reusite cadre din anul 2023. Iata 23 de imagini create cu echipamentul Nikon - ”Best of 2023”.         © Vlad Pogonariu - fotografie de...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.