24 noiembrie 2012

Cursul de introducere in fotografie - A doua sesiune de intrebari si raspunsuri

Va invitam sambata aceasta, 24 noiembrie, la cea de-a doua intalnire cu fotograful Radu Grozescu pe marginea cursului video de introducere in fotografie initiat pe nikonisti.ro. Veti avea ocazia sa ii adresati intrebari legate de notiunile prezentate in timpul celor 12 episoade ale cursului si sa eliminati orice nelamurire din bagajul de cunostinte foto. Sesiunea de intrebari si raspunsuri va fi transmisa live pe nikonisti.ro.


Cursul de introducere in fotografie: //www.nikonisti.ro/comunitate/school/


Cursul de introducere in fotografie este un proiect marca nikonisti.ro realizat impreuna cu fotograful si lectorul Radu Grozescu care isi propune sa trateze toate modelele de aparate, obiective si accesorii de la Nikon, cat si elementele tehnice si de compozitie implicate intr-o fotografie.

Episodul 1: Primul episod trateaza notiunile generale legate de aparatele foto digitale si face o clasificare a modelelor Nikon. Urmariti episodul 1 aici!

Episodul 2: Episodul al doilea explica meniul unui aparat DSLR Nikon, de la setari de baza la cele mai avansate. Urmariti episodul 2 aici!

Episodul 3: Al treilea episod discuta despre modurile de fotografiere, sensibilitatea ISO, expunerea si conceptele de sub/supra expunere si compensare. Urmariti episodul 3 aici!

Episodul 4: Al patrulea episod se concentreaza pe tot ce tine de timpul de expunere, acestea incluzand neclaritatea de miscare, redarea miscarii, stabilizarea imaginii si modul prioritate de timp. Urmariti episodul 4 aici!

Episodul 5: Al cincilea episod trateaza diafragma si efectele acesteia in fotografie. Urmariti episodul 5 aici!

Episodul 6: Episodul sase discuta despre interactiunea dintre parametrii de baza ai expunerii, timpul, diafragma si sensibilitatea ISO. Urmariti episodul 6 aici!

Episodul 7: Episodul sapte explica focalizarea si declansarea si este impartit 12 subcapitole: focalizarea, moduri AF, punctele de focalizare, focalizarea in modul Live View si la filmare, focalizarea manuala, momentul decisiv, sau culminant, priza aparatului, fotografierea cadru cu cadru, fotografierea in rafala, Quiet mode, fotografierea de pe trepied si declansarea la distanta a aparatului foto. Urmariti episodul 7 aici!

Episodul 8: In episodul 8, Radu Grozescu discuta despre aspectul imaginii, balansul de alb, picture controls, Active D-lighting si despre calibrarea monitorului. Urmariti episodul 8 aici!

Episodul 9: Episodul 9 se concentreaza  asupra gamei de obiective NIKKOR. Urmariti episodul 9 aici!

Episodul 10: Episodul 10 trateaza bliturile si accesorii foto si include subcapitole ca: gama de blituri Nikon, cabluiri, baterii, grip, filtre si genti. Urmariti episodul 10 aici!

Episodul 11:  In episodul 11, Radu Grozescu discuta despre  fotocompozitie si despre stilurile fotografice. Urmariti episodul 11 aici!

Episodul 12: Ultimul episod al Cursului de introducere in fotografie dezbate postprocesarea imaginilor. Urmariti episodul 12 aici!

doua, intrebari, raspunsuri, fotografie, cursul, introducereAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Incepand de astazi, puteti urmari inregistrarea video a celei de-a doua sesiuni de intrebari si raspunsuri sustinuta pe 24 noiembrie de Radu Grozescu cu ocazia Cursului de introducere in fotografie. Pe parcursul sesiunii, participantii au avut ocazia...
citeste tot
Incepand de astazi, puteti urmari inregistrarea video a primii sesiuni de intrebari si raspunsuri sustinuta pe 29 septembrie de Radu Grozescu cu ocazia Cursului de introducere in fotografie. Pe parcursul sesiunii, participantii au avut ocazia sa ii...
citeste tot
Va invitam sambata aceasta, 29 septembrie, la prima din cele doua intalniri cu fotograful Radu Grozescu pe marginea cursului video de introducere in fotografie initiat pe nikonisti.ro. Veti avea ocazia sa ii adresati intrebari legate de notiunile...
citeste tot
Duminica, 23 septembrie, are loc la Centrul de Educatie Vizuala Nikon din cadrul Colegiului National Ion Neculce Cursul de introducere in fotografie pentru liceeni. Fotograful si psihologul Catalin Calin isi propune sa familiarizeze participantii cu...
citeste tot
Bucuresti, 15 septembrie 2010 – SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, are placerea de a anunta lansarea a doua...
citeste tot
Prima zi de toamna vine cu doua promotii buy-back de la Nikon. Dorim in acest fel sa oferim posibilitatea de a va schimba vechiul aparat foto sau vechiul obiectiv pentru unele noi, la preturi foarte bune.    Prima promotie buy-back se...
citeste tot
Bucuresti, 17 august 2010 – SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, are placerea de a anunta lansarea a doua noi...
citeste tot
Dupa cum probabil stiti deja, de la 1 iulie nivelul taxei pe valoare adaugata va creste de la 19% la 24%. Asadar, mai sunt doar doua zile in care puteti beneficia de preturile cu TVA 19%.   Pentru ca beneficiul sa fie cat mai mare, va invitam sa...
citeste tot
Sambata, 12 iunie, a  avut loc la Cafeneaua Dalles din centrul capitalei, a doua sesiune a workshop-ului „Se cauta fotografia lunii”. Temele acestei sesiuni au fost aceleasi cu ale concursului din lunile martie si aprilie: Fine Art,...
citeste tot
Sambata, 12 iunie 2010, ora 10, va asteptam la Sala Dalles din Bd. Nicolae Balcescu 18, sect. 1, Bucuresti, pentru o noua sesiune a workshop-ului foto "Se cauta fotografia lunii".   Veti avea posibilitatea de a afla informatii pretioase din...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.