25 - 10 - 2012

Episodul 8
(Aspectul imaginii, Balansul de alb, Calibrarea monitorului)

In al optulea episod din Cursul de introducere in fotografie, Radu Grozescu va discuta despre aspectul imaginii, balansul de alb, picture controls, Active D-lighting si calibrarea monitorului.

Pentru a putea vedea acest videoclip va rugam sa va autentificati.

In cazul in care nu aveti un cont pe nikonisti.ro va rugam sa va inscrieti folosind link-ul de mai jos.


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 4 comentarii
stoichita marian
stoichita marian a scris pe 02-12-2017 la 19:11
Indiferent de cat de destepti sau pregatiti ne credem unii dintre noi este bine sa mai ascutam si prezentarile altor persoane avizate pentru reaprospatarea cunostintelor foto si insusirea unor noi date care ne-au scapat sau nu le-am acordat prea multa atentie. Am convingerea ca marea majoritate a celor care cumpara un aparat foto nu citesc manualelIndiferent de cat de destepti sau pregatiti ne credem unii dintre noi este bine sa mai ascutam si prezentarile altor persoane avizate pentru reaprospatarea cunostintelor foto si insusirea unor noi date care ne-au scapat sau nu le-am acordat prea multa atentie. Am convingerea ca marea majoritate a celor care cumpara un aparat foto nu citesc manualele in intregime si din acest motiv scapa detalii importante, in schimb butoneaza aparatul ca pe un telefon mobil crezand ca este suficient. Multumesc d-lui Radu Grozescu pentru modul de prezentare mai lent pentru a putea urmari si memora cunostintele predate avand in vedere ca alte persoane pricepute au totusi o viteza mai mare de prezentare ceea ce este greu de urmarit. Chiar daca aprox.70% din cele auzite in prezentare le cunosteam citind si recitind manualul aparatului foto, totusi au existat si scapari sau lucruri neantelese, nefiind explicate in detaliu in manual . Cu multumiri d-lui Gozescu si organizatorilor.
..afiseaza tot comentariul
1
0
Lewin Thomas
Lewin Thomas a scris pe 27-11-2015 la 10:03
Multumesc, Domnule Grozescu. Cu ajutorul Dvstra sterg cu multa sarguinta o sumedenie de semne de intrebare.
0
0
Baran Peter
Baran Peter a scris pe 29-06-2013 la 17:59
Mi-au placut mult aceste cursuri. Ca si altii imi doresc si eu sa am aceste dvd-uri. Cum as putea sa le procur
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 01-07-2013 la 10:39
Buna ziua. DVD-ul cu cele 12 episoade a facut parte dintr-o promotie speciala care s-a incheiat pe 31 decembrie. DVD-ul nu se comercializeaza separat. Cursul de introducere se poate urmari doar online, pe nikonisti.ro.
0
0
Boghici Marius
Boghici Marius a scris pe 31-01-2013 la 14:50
Buna ziua, Gasesc undeva sa cumpar aceste 12 episoade? Multumesc.
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 31-01-2013 la 15:24
Buna ziua. DVD-ul cu cele 12 episoade a facut parte dintr-o promotie speciala care s-a incheiat pe 31 decembrie. DVD-ul nu se comercializeaza separat. Cursul de introducere se poate urmari doar online, pe nikonisti.ro.
1
0

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.