10 decembrie 2008

COOLPIX P80 si reclama pentru Nikon D700 au fost premiate in cadrul galei CHIP Produsul anului 2008

Bucuresti, 10 decembrie 2008 - SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, este bucuros sa anunte ca brandul Nikon a fost premiat de doua ori in cadrul galei CHIP Produsul Anului 2008: Nikon COOLPIX P80 - cel mai bun aparat foto, si reclama pentru aparatul foto DSLR Nikon D700 - cea mai buna grafica.

Nikon COOLPIX P80 a fost desemnat castigator in categoria Cel mai bun aparat foto in anul 2008, impresionand pe cei mai multi dintre cititorii revistei CHIP. Punctele forte ale lui COOLPIX P80: zoom-ul optic de 18x, sensibilitatea ISO6400, mod de fotografiere continua cu pana la 13 fotografii pe secunda, sistemul VR de stabilizare optica a imaginii, l-au propulsat in postura de castigator. In alegerea cititorilor revistei CHIP a contat, de asemenea, si raportul calitate-pret, usurinta de folosire a aparatului foto si calitatea centrului de service.

Cel de-al doilea premiu, obtinut in categoria Reclama - cea mai buna grafica, a fost oferit pentru reclama "Creat pentru neprevazut" a aparatulului foto DSLR Nikon D700. Aceasta a pus accentul pe versatilitatea aparatului foto si pe utilizarea sigura in orice mediu. Reclama evidentiaza constructia solida din aliaj de magneziu, sistemele de siguranta care ii confera rezistenta la praf si la umezeala si dimensiunile mai mici comparativ cu celelalte aparate DSLR din clasa profesionala full frame.

Intr-un an de zile de existenta, Nikon Romania a reusit sa ofere clientilor romani serviciile pe care le merita: preturi corecte, garantie de doi ani, disponibilitate imediata, centru service autorizat Nikon. Cele doua premii pe care revista CHIP le-a acordat confirma angajamentul Nikon Romania de a pune la dispozitia utilizatorilor cele mai bune solutii foto a afirmat Radu Niculescu, Brand Manager Nikon Romania.

Premiile CHIP Produsul Anului sunt cele mai importante distinctii oferite de catre presa IT din Romania. Ajuns la a noua editie, proiectul isi propune sa afle an de an care sunt, in opinia cititorilor revistei CHIP, cele mai bune produse IT&C de pe piata romaneasca. In acest an festivitatile s-au desfasurat in incinta Hotelului JW Marriott din Bucuresti, printre premianti numarandu-se brandurile Western Digital, Dell, Samsung, Asus, Gigabyte, D-Link, Apple si Kaspersky. coolpix, fost, d700, 2008, anului, nikon d700, cadrul, reclama, reclama pentru, cadrul galei, galei, cadrul galei chip, galei chip, chip, galei chip produsul, chip produsul, produsul, chip produsul anului, produsul anului, produsul anului 2008, anului 2008Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

 
 
Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat actualizarea firmware-ului aparatului foto COOLPIX A300 si actualizarea software-ului N-Log 3D LUT.   Firmware COOLPIX A300 versiunea 1.4   Acest program pentru actualizarea software-ului este destinat...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.